Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan'ın Aspor'daki açıklamalarına göre bir firma bulamadım ben ya. Zorluyorum her şey uyuyor milli takım olayı uymuyor. Kısacası aslında öyle bir firma yok. Başkan ortalığı kızıştırma peşinde
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 23:42.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• daha durun bunlar bişe değil. Basket takımına da yerli SMP hoca ile anlaşıldı.
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o değil de galiba ortada sponsor falan yok. Yoksa bu kadar farklı firma nasıl uydurulur?
        ya uydurulmuyorsa

1 aydir hersey yalanlayan nevzat aydin bunlari neden yalanlamiyor
        thy haric, bence uzaktan yakindan alakalari yoktur
        rigada isim alirlar, ama bizden almazlar
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Emirates olur olmaz bilemem ama olma ihtimaline neden şaşırıyoruz ki.
          Mesela Vodafone Bjkye sponsor olmasından önce muhabbetler çıksa kim inanırdı.
          Herkes fb ya da Gs derdi ama Bjkye sponsor olmasına inanmazdı ama oldular.
          Bu işler ticari ilişkilere bağlıdır.
          Başkanın kimlerle nasıl bağlantıları olduğunu hangimiz tam olarak biliyoruz ki.Belli olmaz belki başkan bağlantılarını kullandı ve Arap dünyasının son zamanlardaki Trabzon ilgisinden dolayı böyle bir anlaşma imzaladı.
          Sonuç olarak Başkandan mitomani gelmedikçe ben Emirates ihtimaline inanmaya devam ederim.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• * Muharrem Ustayı çok abartıyorsunuz bakın sonunda çok üzülüceksiniz bu mesajı not alın tamam mı ?
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Herkes birbirini kaynak gosteriyor.

Buarada milli takim derken Araplari diyor olabilir mi usta? Emirates sponsor araplarla da bi milli Mac.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                * Muharrem Ustayı çok abartıyorsunuz bakın sonunda çok üzülüceksiniz bu mesajı not alın tamam mı ?
                Tamam

Yorum

• Emirates haberi, THY fiyatı arttırsın diye yapılıyor diyen de var ama. Bilemicem.

Yorum

• THY nin sponsor olması imkansız olmaz

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herkes birbirini kaynak gosteriyor.

Buarada milli takim derken Araplari diyor olabilir mi usta? Emirates sponsor araplarla da bi milli Mac.

Dünyanın en iyi milli takımlarından dedi
                      Buna uyan bir sponsor bulamadım ben açıkçası.

Yorum

• Türkiye'de tek bir uçuş noktası bulunan firmanın Avrupa'da bir var bir yok arada köy takımlarına elenen kulübe 50 Milyon € bağlayacağını düşünmek..

Yorum

• Lütfen sakin olalım böyle basit meseleler için birbirimizi kırmaya değmez. Herkese iyi geceler.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Emirates haberi, THY fiyatı arttırsın diye yapılıyor diyen de var ama. Bilemicem.
                            görecegiz

thy nin teklifi olduguna bile inanmiyorum
                            eyof icin rakibimizi desteklediler
                            forma reklami icin ist. takimlarina para verirken bize sadece%30 luk indirim verdiler, oda max. 700bin avroya kadar...
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sanırım buldum dediğim gibi samsung stad sponsorluğunda daha öndeymiş forma ise emirates de

Yorum

• Trabzon şehri Arapların gözdesi olmuşken Emirates hiç de abartılı durmuyor.

THY Riyad'dan Trabzon'a direk uçuşlar yapıyor, şehrinizi fazla küçümsemeyin bence.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X