Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yani hem heybetli duruyor hem de eğimli tribün bizim taraftar profilimize uygun değil. Bunlar daha çok oturarak maç izleyen İngiliz taraftarına göre. Holiganizmin olduğu stadlarda tribün hep diktir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Birazdan selçuk renkdas bunada bi cevap bulur.çok mutluyum önceden yazdiklarimi birebir herkes şimdi yazıyor ama ben trol oldum ne büyük çelişki

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birazdan selçuk renkdas bunada bi cevap bulur.çok mutluyum önceden yazdiklarimi birebir herkes şimdi yazıyor ama ben trol oldum ne büyük çelişki
      Kardeşim bunu sen keşfetmedin. Bu en başından beri konuşulan bir mesele. Herkesin stadı eksik bulduğu bazı konular var. Ancak sende durum farklı. Senin beğendiğin hiç bir şey yok ve ölümüne eleştiriyorsun.
      Şu kpss sürecinde çok yoğunken bile takip ettiğim 2 konu var. Trabzonspor ve stad. Sadece Bizimki de değil, neredeyse yapılan stadların çoğunun forumuna giriyorum ara ara. Yani stadla ilgili teknik özelliklerin çoğunun farkındayım. Ancak diyorum ki sadece tribün eğimi içime sinmiyor. Bu en baştan beri böyle. Ucube demiyorum mesela, değişik değişik niteleme sıfatlarıyla olayı çarpıtmaya çalışmıyorum. Seviyorum ve beğeniyorum bu stadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rüzgarın ağzını açık mı bırakalım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Camla kapat

Yorum

• Ah şu zalım gurbet olmasaydı da her sezon kapısında yatsaydım o stadın!
          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha koltugun tipi rengini toki seçmemişken daha siparişi verilmemişken acaba zeki öztürk hangi akla hizmet kiminle konuşupta böyle bir açıklama yapıyor çok merak ediyorum acaba kendisi stadla ne kadar ilgili tartışılır.
            Kardesim üstüne basa başa stad yetişecek dediklerini göre bizden daha çok bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum biz gözle gördüğümüz kadar yorumluyoruz demekki gerekli yerlerden gerekli bilgileri almis yoksa bitirilmezse ne kadar tepki çekeceğini kendiside biliyor
            Trabzonspor

Yorum

• " Akyazı Ağustos ayında hazır hâle gelecek " haberi resmi siteden ve sosyal medya hesaplarından kaldırılmış
              .

Yorum

• Mesele Beşirli-Yıldızlı arası ise çok sınırlı bir ek dolgu/ıslah çalışması ile toplam taban alanı 120.000 metrekareye kadar çıkarılabilecek karayolları arazisi devletin.

Şehrin göbeğinde daha Değirmendere'nin dönüşümü gibi bir meselesi yok mu başkanın ? Çimento Fabrikasının 80.000 metrekare arazisi şehrin(hukuksal altyapının da tamamlanması koşuluyla) sanayi çarşılarını daha modern biçimde taşınmasında gerekli şehir rantını oluşturmada kullanılabilir.

Ha başkan şayet bu iki arazi için AVM sözü vermişse , bilemeyiz tabi...

Akyazı dolgu sahasının hemen batı bloğunu bir şehir hastahanesi projesi ile heder etmek tam bir vizyonsuzluk örneği olacaktır. Akyazı sırtlarına hatta Gürbulakta çıkarlar uyuştuğunda vakıf üniversitelerine destek verenler , şimdi akyazı için Trabzon adına oluşan fırsatı göremiyorsa da boşuna mecliste Trabzon'u temsil ediyorum demesin.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.03.2016, 09:07.

Yorum

• Yönetimin stadyumla ilgili yetişecek açıklaması yapması anlamsız, o stadyum yetişmeyecek bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Eksiklikler beş ay içerisinde bitirilemez.

Yorum

• Dün resmi sitede behsedilen Akyazı haberi siteden kaldırmışlar göremedim bugün neden acep?

Yorum

• Arkadaslar kafama takilan birkac soru var biz cim hibrit cimmi olcak besiktas stadindaki cimle aynimi olcak cevaplarsaniz sevinirim

Yorum

• Arkadaşlar normalde ben çok septimist bir insanım.....

Buna rağmen stadyumun zamanında yetişeceğini düşünüyorum...

Çünkü çalışmaları çıplak gözle görüyorum..... Gayet güzel ve hızlı bir çalışma var....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kimse bir şey yapmayınca ben yaptım:

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar normalde ben çok septimist bir insanım.....

Buna rağmen stadyumun zamanında yetişeceğini düşünüyorum...

Çünkü çalışmaları çıplak gözle görüyorum..... Gayet güzel ve hızlı bir çalışma var....

renkdaşım stadın içine girebildinizmi.eğer girebildiyseniz hava olarak nasıl .rakibi baskı altına alabilecek bir yapı varmı stad içinden trübünlere bakınca.ve ilk kat çok eğimli duruyormu.ve localı trübün çok göze batıyormu.ve hangar kapıları çok göze batıyormu.

son sorumda bursadaki maça gittinizmi hava baskı olarak onların stad kadar olabilirmi bizim stadımız.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              renkdaşım stadın içine girebildinizmi.eğer girebildiyseniz hava olarak nasıl .rakibi baskı altına alabilecek bir yapı varmı stad içinden trübünlere bakınca.ve ilk kat çok eğimli duruyormu.ve localı trübün çok göze batıyormu.ve hangar kapıları çok göze batıyormu.

son sorumda bursadaki maça gittinizmi hava baskı olarak onların stad kadar olabilirmi bizim stadımız.
                              yok içine giremedim..... ama etraftaki çalışmaları dikkatle takip ediyorum..fotograflarlada 2-3 haftada bir burada paylaşıyoruz Ademin yardımı ile.....

Stadın içine girmek için yöneticilere mesaj attım izin için ama dönmedikleri için giremedim....

Fotolarda çalışma o kadar görünmüyor.... anlaşılmıyor.... Birde her gün foto gördüğümüz için gelişmeyi anlamıyoruz... ben en son 1 ay kadar önce gittim sonra geçen hafta gittim bayağı fazla ilerleme vardı...

sadece stadyumda değil etrafta her yerde çalışma var...... o alanda yüzlerce kişi çalışıyor ben bu satırları yazar iken....

çatının malzemeleri geldi..... yakında montajı bitince daha iyi görürüz...

Bu arada stadtum çok haşmetli görünüyor sahilde.... birazda bunun için istiyorum yanına hastane yapılmamasını haşmeti gider o zaman....

içinin ambiansı konusunda yorum ypamıyorum.... maalesef...
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• faik yılmaz Q

peki renkdaşım sizce bir gün bize çok paralı bir başkan gelirse mesela ali ağaoğlu gibi.

stadın dış kısmı tamamen metalden yapılabilirmi? (yani o üçgenlere metal saç konulacağını düşünün ve bordo maviye metalik renkte boyanacağını düşünün)yani o dış kısımdaki demir ağlar buna uygunmu.stadın iç kısımdaki yer membran kalsın çimler için de dış kısmı ne diye membran yapıldı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X