İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çatı değil nisan mayısta bile zor biter bu hızla, haziran belki....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çatı değil nisan mayısta bile zor biter bu hızla, haziran belki.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
Akyazı'dan sorumlu Zeki Öztürk : "Yeni stadımız Ağustos'ta maç oynanacak hale gelecek ."
bitecekde demiyorlar
"maç oynanacak hale gelecek" benim icin bitecek demek anlamina gelmiyor
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye ? 3 genler bitiyor..Birbirlerini tutan montaj olayida devam ediyor. rahatlikla 30.Nisan biter.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Benzer bölümler değil değil mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim protokol tribünün arkası, onlarınki kale arkasının görüntüsü olabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇelik kapı pek kullanışlı ve estetik gelmedi o yüzden sordum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım. Malzeme kalitesi açısından baktığımızda kargaların stadı çok daha iyi bizden. Malum bizimkisi Toki inşaatı, ihaleyle satılıp en makul olanından yapılıyor. Adamlar kendileri yaptı, istediği malzemeyi kullandı.
Sent from my iPhone using Tapatalk"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Arkadaşlar belki dediğiniz gibi hastane, otel, avm hepsi oraya sığabilir ama mesele şu hastane hastane diyip hastane yapılınca o geriye kalanların yapılacağına inanmıyorum ben. İşte o yüzden hastane yapılmasın, avm, otel vs. yapılsın diye takmış vaziyetteyim. Çünkü mevzuda bir çakallık seziyorum. Ayrıca madem hastane yapıldı diyelim avm ve otel de yapılacak o zaman, bakan neden demiyor ki merak etmeyin hastaneyi yapacağız diğerlerini de yapacağız demiyor? Hastane de hastane diyor...En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 20:09.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum