Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Resmi siteden daha önce hiç tarih verilmiş miydi?
    sadece ihale sonucu ihaledeki öngörülen tarih yazilmisti hatirladigim
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 18:13.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu çatı değil nisan mayısta bile zor biter bu hızla, haziran belki.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Oyuncularin sahaya merdivenlerden ciktigi sag-sol duvar su an beyaz...Orayida farkli degerlendirmek lazim...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu çatı değil nisan mayısta bile zor biter bu hızla, haziran belki.
          niye ? 3 genler bitiyor..Birbirlerini tutan montaj olayida devam ediyor. rahatlikla 30.Nisan biter.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu çatı değil nisan mayısta bile zor biter bu hızla, haziran belki.
            şu çelik montajı bitse membranın örtülüp gerilmesi işleminin fazla süreceğini sanmıyorum. ama çelik montajı bitmeden ve o 4 tarafa dikilen direkler sökülmeden çim serme işlemi de başlayamaz o yüzden ellerini çabuk tutmalılar
            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Akyazı'dan sorumlu Zeki Öztürk : "Yeni stadımız Ağustos'ta maç oynanacak hale gelecek ."

bitecekde demiyorlar

"maç oynanacak hale gelecek" benim icin bitecek demek anlamina gelmiyor

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                niye ? 3 genler bitiyor..Birbirlerini tutan montaj olayida devam ediyor. rahatlikla 30.Nisan biter.
                düz tarafın üçgenleri bu hızla gidiyorsa, köşeler bundan 3 kat daha yavaş hızda ilerler bence nisan sonuna kadar çatı işi bitmez.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Benzer bölümler değil değil mi?
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Oraya hastene yapilmamsi lazim, eger yaparlarsa cok kötü olur.
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benzer bölümler değil değil mi?
                      Bizim protokol tribünün arkası, onlarınki kale arkasının görüntüsü olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim protokol tribünün arkası, onlarınki kale arkasının görüntüsü olabilir.

Çelik kapı pek kullanışlı ve estetik gelmedi o yüzden sordum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çelik kapı pek kullanışlı ve estetik gelmedi o yüzden sordum.
                          Anladım. Malzeme kalitesi açısından baktığımızda kargaların stadı çok daha iyi bizden. Malum bizimkisi Toki inşaatı, ihaleyle satılıp en makul olanından yapılıyor. Adamlar kendileri yaptı, istediği malzemeyi kullandı.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anladım. Malzeme kalitesi açısından baktığımızda kargaların stadı çok daha iyi bizden. Malum bizimkisi Toki inşaatı, ihaleyle satılıp en makul olanından yapılıyor. Adamlar kendileri yaptı, istediği malzemeyi kullandı.

Çok takılmamak lazım aslında birkaç sene bu haliyle kalır sonra ilgili yerlere makyaj yapılır. Farklı , estetik eklemeler yapılır stada.

Yorum

• hep doğayla bütünleşen bir stat hayal etmişimdir ama braga stadı baya vahşiymiş. kale arkalarıyla biraz oynayabilirler.

Yorum

• Arkadaşlar belki dediğiniz gibi hastane, otel, avm hepsi oraya sığabilir ama mesele şu hastane hastane diyip hastane yapılınca o geriye kalanların yapılacağına inanmıyorum ben. İşte o yüzden hastane yapılmasın, avm, otel vs. yapılsın diye takmış vaziyetteyim. Çünkü mevzuda bir çakallık seziyorum. Ayrıca madem hastane yapıldı diyelim avm ve otel de yapılacak o zaman, bakan neden demiyor ki merak etmeyin hastaneyi yapacağız diğerlerini de yapacağız demiyor? Hastane de hastane diyor...
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 20:09.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X