Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Arsin’deki açılış töreninde ‘Akyazı Stadyumu yanına hastane olmaz’ diyen Trabzon Tabip Odası’nı eleştirdi. Soylu şu ifadeleri kullandı.
    Şehir Hastanesi Akyazı Stadyumunun önüne yapılacaktır. Geçen günlerde Trabzon Tabip Odası anket yapmış, Akyazı’nın yanına hastane yapılmazmış. Ne anketi, nerede yapmışlar. Sizin anketinizi nerede yaptığınızı bilmiyorum. Biz iki kez anketlerden çıktık. Biz hizmet yapmak istiyoruz. Biz bu istemezukçu tavrı çok gördük. İstemezuk dediniz biz hep yaptık yapmaya devam ediyoruz. Bu hayırcılara rağmen biz hep yapmaya devam ettik. Bu tavırlarından vaz geçsinler. Orada bir şehir hastanesi yapılacak, bölgenin en modern hastanesi olacak. Herkes bunu böyle bilsin’ ifadelerini kullandı.
    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Sabah sabah hevesim kaçtı yine..
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Hastane yapılmasın diyen yok ama hemen işin kolayına kaçıp daha faydalı değerlendirebileceğiniz bir alanı boş bulup üzerine atlamak iyi hizmetten uzak
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• böyle adamların milletvekili olmaması lazım.yürüyen ego. sanki biz onlara hizmet ediyoruz.

Yorum

• Bende bi ümit ilk anketle ilgili çalışma haberini gördükten sonra sevinmiştim. Belki dedim yetkililerin dikkatini çeker ondan sonra çıkar bir bakan yada başka bir yetkili yaptığınız çalışma bizim için çok değerli bu özveriniz için teşekkür ederiz göz önünde bulunduracağız Bakanlığımız ve sizlerle umuyorum güzel bir iş birliği içinde Trabzonumuza yakışanı hep beraber inşallah yapacağız. diye bir açıklama bekledim sonra belki kulüpte cesaretlenir devreye girer başka projeler yürür sanırım bu hastane olmayacak buraya diye düşünmüştüm. Sonra bugün Türkiyede yaşadığımı hatırladım. Şimdi koskoca bir şehir birilerinin iki dudağının arasından çıkacak kelimeye mahkum o da bi ümit çıkarsa diye beklenecek.. Arkadaş doğru demiş sanki biz hizmet ediyoruz.
            En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 12.03.2016, 13:46.

Yorum

• Akyazıya hastane demek avm işi hayal demektir. Hastane de hayatı kısmen o bölgeye taşımış olur ama bilemiyorum yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• hastane akyazıyı yaşatır....bence doğru karar...
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akyazıya hastane demek avm işi hayal demektir. Hastane de hayatı kısmen o bölgeye taşımış olur ama bilemiyorum yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Zaten Trabzon'daki AVM'ler Akyazı'ya AVM istemezler
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• O kadar değerli bir alan varken...Otel,Avm yapmamak tamamen aptallıktır.Bu gelecek futbolcular için bile + dır. Maç günleri olan hasılatları geçiyorum.
                    Madem yaşayacak bir alan olacak bu tür yapıların olması gerek.Hastane o bölgede çok ama çok gereksiz.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Arsin’deki açılış töreninde ‘Akyazı Stadyumu yanına hastane olmaz’ diyen Trabzon Tabip Odası’nı eleştirdi. Soylu şu ifadeleri kullandı.
                      Şehir Hastanesi Akyazı Stadyumunun önüne yapılacaktır. Geçen günlerde Trabzon Tabip Odası anket yapmış, Akyazı’nın yanına hastane yapılmazmış. Ne anketi, nerede yapmışlar. Sizin anketinizi nerede yaptığınızı bilmiyorum. Biz iki kez anketlerden çıktık. Biz hizmet yapmak istiyoruz. Biz bu istemezukçu tavrı çok gördük. İstemezuk dediniz biz hep yaptık yapmaya devam ediyoruz. Bu hayırcılara rağmen biz hep yapmaya devam ettik. Bu tavırlarından vaz geçsinler. Orada bir şehir hastanesi yapılacak, bölgenin en modern hastanesi olacak. Herkes bunu böyle bilsin’ ifadelerini kullandı.

malum şahıs onaylamadan inanmam.bülent arınçı da sürekli yalanlıyordu..

Yorum

• Arkadaşlar fotolar tamam. Benim Faceten alıp birisi yüzlerse sevinirim. Zira ben cepten yapamıyorum
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Fotoğraflar Faik Abi'ye aittir.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Şu an membran yaptıkları yeri canla kapatsalar var ya. Cillop olur stad cillop...
                            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 12.03.2016, 14:36.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X