Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• buradaki çoğu kişi tarafından da çok beğenilen san mames zemini bu halde,
      drenaj çok önemli, bizim zeminin baştan çok iyi yapılması gerekiyor, drenaj sistemi, hibrit çim vs. baştan yapılması gerekiyor, yetkililerin dikkatine...

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• San Mames deyince, oranın gece aydınlatmasına baktım da ne efsaneymiş be. Stat da harika cidden. Keşke öyle bir stat yapılsaydı bize.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İtfaiye ambulans girecekse o çıkışlara ;loca tarafındaki çıkışlara girsin. Kameranın çekeceği maraton tribünün çıkışları olabildiğince küçültülsün yoksa acayip çok kötü bir görüntü ortaya çıkacak . Dev gibi Kocaman

Yorum

• Çıkışlara geldik demekki tam bir tur atılmış.
            Sirada localar, reklam panoları, koridorda kullanılan malzeme, stad boyasi rengi, stada gelen yolların durumu, stadin etrafına ne yapılacak, ve son olarak cati. Sonra tekrar cikis tunelleri..

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Canlı canlı gören göze her zaman inanırım
              Geçemez diyorsan, geçemiyordur.

Bahsettiğin rampa sistemi bizim için artık geç sanırım.
              Ama Juventus örneğinde olduğu gibi açılır kapanır bir sistem ile buralara tribün yapılabilir.
              Ya da Türk mantığı ile, bir branda ile oralara reklam gerilir.
              Başka da yapacak bir şey yok.

Dilimizde tüy bitti, 1 veya 2 kapı olsun dedik. Yok!
              Neyse artık, bundan sonra bazı işlere müdahale etsek bile yeter.
              hayır yok yani 4 tarafa kapı yapmanın anlamı ne arkadaş. zaten stad zemine değil bir kaidenin üzerine oturtulmuş bir stad ve o kaideye çıkış sadece bir tarafta var . o tarafa koy bi tane hangar kapısı . dev gibi olsun sıkıntı yok. diğer 3 tarafı kapat komple niye boş yere bölüyorsun tribünleri. zaten ambulans diğer köşeye ulaşmak için stadı dolaşana kadar adamı kaybettik
              Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Bu hafta inşallah yeni fotoğraf lar bekliyoruz

Yorum

• Çıkışlar çeşitli uygulamalarla devasa olsa da güzel bir görüntüye kavuşturulabilir bence çok takılmayın

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son fotoğraf harika.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Çok iyi bir açı değil ama membran baya gergin ve iyi duruyor.
                      Kaynak: Buğradeniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Yavaş ilerliyor.

Gelecek sezona yetişir de içerideki 7-8 maçımız yine Avni Aker'de oynanır
                        .

Yorum

• Arkadaşlar Akyazı ya gidiyorum. Birazdan bol bol foto çekip face e atıcam. Ordan birisi eklersen sevinirim. Çünkü cepten yukleyemiyorum
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Alt kat ve üst kat olmak üzere kaç basamak var toplamda bilgisi olan varmı ?

Yorum

• Çatı tamamen bi bitseydi...Mebran,Koltuk ve Çim işleri kolay...Bjk çok hızlı bitirdi bu işlemleri..
                              Ama bizim stadın içinde hala vinçler var.Bitiremediler çatıyı.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Akyazı ya gidiyorum. Birazdan bol bol foto çekip face e atıcam. Ordan birisi eklersen sevinirim. Çünkü cepten yukleyemiyorum

heycanla bekliyorum hocam
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X