Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fotoraf ve bilgiler icin tskler..

Membran, renk falan soru isaretlerimiz giderilmis oldu.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bjk stadını kendisi yapıyor ama fark eden bir şey yok. bjk başkanının Akyazı stadı ile kıyaslaması ise kabul edilemez ("Sultanbeyli'de bir ev ile boğaz kenarında bir daire aynı olur mu?") Bildiğim kadarıyla çatı malzemesini daha ince tutacaklardı ama bir sorun çıktı, delinir mi dediler ne dedilerse vazgeçildi. Ayrıca çok alsın diye denizin altına inildi bir şeyler oldu, yalıtım malzemesi vs. Herhalde pahalıya maloluyor. Hazır sponsorluk paraları da suyunu çekmiştir çoktan. Ne yapacaklar acaba

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim stad konusunda ise artık kabak tadı veriyor bazı şeyler. Çelik borular gelecek, gelmedi, geldi, denediler, yok bir daha, yok vinç gelecek, kırmızı boyanan duvarlar, sonra bordova dönecekmiş, koyu membranlar beyaza dönecekmiş ki bak bu dönebilir, bu arada parçalı olmuş, nerden çıktı, bir sürü soru, sorular sorular üstüne, Cem Yılmaz'ın şovundaki kapı esprisi gibi; bir çatı yapacaksınız, ne çatıymış, sağolun da yapın bitsin artık da?

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Renktaslar bizim çatının membranlari şeffaf mi olacak?mesela bjk nin projede şeffaf gözüküyor.ama mat bizimkinden öyle bir ihtimal var mi?
        Biz dar sokaklarında
        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renktaslar bizim çatının membranlari şeffaf mi olacak?mesela bjk nin projede şeffaf gözüküyor.ama mat bizimkinden öyle bir ihtimal var mi?
          optik olarak projedeki gibi beyaz
          teknik %98 seffaf
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Arkadaşlar şu membran konusuna yettiğince bir açılama getirmeye çalışayım. İşin uzmanı değilim ancak şahsi düşüncem budur.

Membran'ın rengi konusunda arkadaşlar yukarıda gereken açıklamaları yaptılar ve bence de yeterlidir. Bunu geçtiysek şu parçalı olması, dikişli olması konusuna değinmek istiyorum.

Görselde gördüğümüz üzere membranın bir üçgen parçası çelik istekelette görüldüğü üzere birbirine paralel uzanan 3 parça demire yapıştırılıyor ya da bir şekilde monte ediliyor. Yani o kısım diğer stadlarda olduğu gibi boşluk değil. Bundan dolayı o demirlere denk gelen kısımlar daha kalın ya da monte etmeye uygun şekilde yapılmış olabilir ve biz bunu dikiş olarak algılamış olabiliriz. Bu konunun böyle olduğunu düşünerek endişe edilecek bir şey olmadığı kanısındayım. Nacizane görüşüm budur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            En son karahanbakar tarafından düzenlendi; 07.03.2016, 22:36.

Yorum

• Rengin süt beyaz olması pek hoş gelmedi bana ama tamamlanmasını beklemek lazım.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Tek tek parçaları görmek doğru yorum yapmamıza engel olur. Bütünü görmek lazım diye düşünüyorum.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Bilgilerin için saol abi
                  Biz dar sokaklarında
                  Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yooculuk basladi yani, eminmisin?
                    Bordomavi.net gibi Dünya'nın takip ettiği bir forumda düşme ihtimalimiz diye bir başlık açılırsa bana da bunu yazmak düştü
                    Gerçi göremedim başlığı bakim tekrar
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• CF83TStWIAA1WAj.png-large.jpgHerhalde karanlik yerin golge oldugunu anlamayip daha koyu basmislar membrani

Yorum

• membranın ben kesinlikle beyaz olmasını istemem bu şekilde metalik gri tonu umarım kalıcı olur. hoş bir görüntü bırakıyor. makette bu tondaydı..
                        8v2VPJE.jpg
                        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          membranın ben kesinlikle beyaz olmasını istemem bu şekilde metalik gri tonu umarım kalıcı olur. hoş bir görüntü bırakıyor. makette bu tondaydı..
                          [ATTACH=CONFIG]8738[/ATTACH]
                          Bu resim eskiden paylasilmisti tahmin ediyorum bu metaldi.tabi sonra projenin aslına sadık kaldıkları için membran muhabbeti çıktı. Yanı renkdasim bu olmayacak.bizim mebranlar zamanla beyazlarsa beyaz olucak.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar şu membran konusuna yettiğince bir açılama getirmeye çalışayım. İşin uzmanı değilim ancak şahsi düşüncem budur.

Membran'ın rengi konusunda arkadaşlar yukarıda gereken açıklamaları yaptılar ve bence de yeterlidir. Bunu geçtiysek şu parçalı olması, dikişli olması konusuna değinmek istiyorum.

Görselde gördüğümüz üzere membranın bir üçgen parçası çelik istekelette görüldüğü üzere birbirine paralel uzanan 3 parça demire yapıştırılıyor ya da bir şekilde monte ediliyor. Yani o kısım diğer stadlarda olduğu gibi boşluk değil. Bundan dolayı o demirlere denk gelen kısımlar daha kalın ya da monte etmeye uygun şekilde yapılmış olabilir ve biz bunu dikiş olarak algılamış olabiliriz. Bu konunun böyle olduğunu düşünerek endişe edilecek bir şey olmadığı kanısındayım. Nacizane görüşüm budur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Bu üçgen memran daha gerdirilmeyecekmi.bu yelkenli geminin yelkeni gibi kabarmış duruyor.

Yorum

• Membranı tamam anladık artık çimler ışık alsın diye yapiyorlarda stadin çevresi neden memran yapılıyor stad çevresi metal yapılıp parlak sentetik boya ile bordo maviye boyansaydi ve stad üstü bjk stadı gibi memran yapılsaydı daha kompakt bir görünüm kutu gibi bir gorunum elde edilebilirdi. Umarım ilerde bir zenginimiz bunu yapar ne olsa membranlar çıkartılabiliyor. Bence mükemmel olur.

Yorum

• Burada deneme amaçlı takıldığı söyleniyordu ama ikinci parça membran da takılmış, deneme filan değil takılıyor bildiğimiz .

(Alıntı: Wowturkey)

.

Yorum

Yükleniyor...
                                X