Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Az önce stadyumu denetleme, kontrol ile görevli arkadaşımla görüştüm. Stadyumun Ağustos - Eylül gibi hazır olacağını söyledi.
    Az önce stadyumun yanından geçtim in cin top oynuyordu. İnşllah dedikleri gibi olur. Sadece küçük parçaları bağlıyorlar şuan

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beşiktaş membrana geçti biz hala çatının yarısına bile gelemedik. Bari bi yandan koltuk montajı falan başlasa da o iş aradan çıksa.

adamlar deli gibi saldırıyor bitirmek için her yerden, bizde stadın çatı iskeleti çıktı ama diğer parçalar ve ara parçalar daha takımına başlanmadı bile. dediğin gibi koltuk montajı başlayabilir. çatının bitmesine gerek yok illaki onu başlasalar çatı bittimi ikiside bir anda hazır durumda olurdu en azından geri kalan sadece zemin olurdu...

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Az önce stadyumun yanından geçtim in cin top oynuyordu. İnşllah dedikleri gibi olur. Sadece küçük parçaları bağlıyorlar şuan

inşallah o tarihlerde biter.
        hala daha çatıda hazılanma yada gözle görülen bir gelişme yok en son halinden sonra

Yorum

Beşiktaş membrana geçti biz hala çatının yarısına bile gelemedik. Bari bi yandan koltuk montajı falan başlasa da o iş aradan çıksa.

inanılmaz hızlandılar.bugün stadın yanından geçtim herhalde 300 kişi filan çalışıordu.ki içeride de bir o kadar kişi vardır.
          7 GELİYOR 7

Yorum

• İlk olarak 61li tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            inanılmaz hızlandılar.bugün stadın yanından geçtim herhalde 300 kişi filan çalışıordu.ki içeride de bir o kadar kişi vardır.
            Son maçlara yetiştirmek için çok uğraşıyorlar, bence yine de yetişmeyecek. Biz ise halen direkler dikilecek diye bekliyoruz, bizim stadyumun yeni sezona yetişme şansı yok, haftada bir direk takıyorlar.

Yorum

• Beşiktaş stadının membranı kırmızı-beyaz mı?

Yorum

• yetiscek yetismicek tartismasi anlamsiz. adam gibi calissalar 1 2 aya da yetisir de calisan var mi yok mu kac kisi calisiyor belli degil. bi ay hizli gidiyolar 2 ay yatiyolar gibi sanki.

Yorum

görsel olarakta işlev olarakta yapım olarak ta mükemmel bir çatı.

bizimkiler atomu parçalaıdı milyon tane parça birleştiriliyor yaa çatı yapıyorsun marsta bir üs değil yani deyse ok dicemde ne görsellik ne efektiflik ne işlev olarak bi haltada yaramıcak .sadece inşaatı geciktirmekten başka bir işi yaramıyor.

ne olucak dünyanın en mükemmle çatılı stadımı olucak oda olmayacak yüzbin tane parça var birleştirilen .

çatı böyle olur toki zaten bize en berbat stadı yaptınız ve çalışmıyorsunuzda yapmıyorsunuzda .,,,

kesin ve net eminim şampiyonluğumuzun çalındığı hakkımızın verilmediğinde bunu zaten gördüm trabzona kasıtlı yapılıyor bu işler.

10 yıl bekledik stad diye yapa yapa bir ucube yaptılar hatta onuda yapmıyorlar herkesin stad yürüdü gitti bitmek üzere en sonda olan bizizyapım aşaması için .

bazı avarellerde diyorki devlet bize stad yaptı yaa avareller bi bizemi yaptı aklı kıtlar kaç şehre yapıldı bazıları bitti çoğu bitmek üzere en sonda ilerleyen bizim stad.

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi
                    yazdıklarını tekrar tekrar tekrar aynı şeyler, eleştiri yapıyorsun ama karşılığında bir öneri sunmuyorsun. Sonra diğer stadlar yok öyle yok böyle güzel diyorsun ama o stadlarında senin çadır bezi dediğin malzemeden yapıldığını unutuyorsun. Bak bjk bile mebran seriyor çadır bezi yani. Ha ben çok mu seviyorum beğeniyorum stadı, hayır bende beğenmiyorum. Ama bundan sonrası için neler yapabiliriz onun için önerim varsa onu yazıyorum. Üslubumu bozmayarak haddimi bilerek. Son olarak sana trol diyenlere olmadığını kanıtlamak senin elinde.
                    tüm stadlardakinin mebran olduğunu biliyorum.ama bizm stadın yapısı gereği çatı tam çadır bezine benziyor.

diğer stadlara bak istersen stadlarında bir yapı dıştan bir şekil var bizde trübünü yaptılar hoooop direkleri diktiler membarnı geçiriyorlar.yani sirkler kurulur ya sirk çadırları demir direkler dikerler üstüne muşamba yada bez gerip bir yapı oluşturular ya aynı onun gibi oldu bizim stad.aşırı derecede çok basit ve adi gözüküyor yapı olarak bana göre.

diğer stadların dış yapısına bakarmısın bjk olsun sivas olsun antalya olsun vb . hepsi ben stadım diyor dışarıdan bakınca.hele sivasın içi beşpara etmez ama dıştan bakınca sanki barcelonanın stadı gibi duruyor oda onların saçmalaması eksikliği dışı süper içi berbat.

Yorum

• Basima bi is gelmicekse Bence ronin hakli Adam kendi gorusunu söylüyor katilmiyorsaniz okur geçersiniz burasi forum herkes ne dusunuyosa soylicek. Gormek de istemiyorum diyenler icin engelleme seçeneği de var.

Ayrica stad konusunda da katılıyorum besiktasin stadi bizimkinden bence daha guzel. Bizim stad kotu demiyorum ama bence bizim taraftar icin gereksiz buyuk o stadi bizim doldurmamız zor.

Daha butik daha modern daha kucuk ama estetik bi stad yapılabilirdi.

Bizim catiyi Ben beğeniyorum degisik bir yapı ve yuksek degil.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Basima bi is gelmicekse Bence ronin hakli Adam kendi gorusunu söylüyor katilmiyorsaniz okur geçersiniz burasi forum herkes ne dusunuyosa soylicek. Gormek de istemiyorum diyenler icin engelleme seçeneği de var.

Ayrica stad konusunda da katılıyorum besiktasin stadi bizimkinden bence daha guzel. Bizim stad kotu demiyorum ama bence bizim taraftar icin gereksiz buyuk o stadi bizim doldurmamız zor.

Daha butik daha modern daha kucuk ama estetik bi stad yapılabilirdi.

Bizim catiyi Ben beğeniyorum degisik bir yapı ve yuksek degil.
                        Tabi ki görüşünü bildirecek, hepimiz bunun için burda değil miyiz zaten. sorun sürekli aynı şeylerin tekrarı ve üslup sorunu. Hep ben doğruyum olur mu, olmaz.
                        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaş stadının membranı kırmızı-beyaz mı?
                          Görünüşe göre öyle. Çokça kez sordum ama yanıt alamadım renkli membran olur mu diye. Işıklandırmanın yanında gündüzleri de renkli olsun, düz beyaz sade durmasın istiyordum hep stadyumumuzun. Şekline şemaline karışamadık bari bunu değiştirme şansımız olsun. Yönetim onu da oylamaya sunsa var ya tadından yenmez yeminle.

Adını hatırlamıyorum elinde başkanın numarası olan bi arkadaş vardı. Bunu güzel bir dille başkana sunsa acaip mutlu eder beni. Uğraşmak istemiyorsa bana numarasını verirse ben geçerim irtibata kendisiyle.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• denilene göre membranlar hazir bekliyor
                            zaten imalati amerikada yapildigindan bu yönetim döneminin yetistirmesi imkansiz olurdu, coktan bitmis olmasaydi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Barcelona açılış maçı için bizden 2 milyon € istemiş
                              .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Barcelona açılış maçı için bizden 2 milyon € istemiş
                                Bu dar boğazlıkta çok gereksiz bir hamle olur umarım böyle birşey yapılmaz.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X