İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte budur, eline emeğine sağlık, benim istediğim BUDUR!
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada bir renkdasim bir oneride bulunmustu kim oldugunu hatirlayamadim simdi ama bence uzerine gidilmesi lazim.
Tribunlerin rengi ne olursa olsun Trabzonspor yerine 3 tribune FIRTINA (deniz tarafi kale arkasi), IHTILAL (maraton), EFSANE (yol tarafi kale arkasi) yazilmasi daha guzel olur. Hem tribun isimleri olur Firtina Tribunu (vs.).
Saniyorum tribunlere sponsor da alinacak, ozaman isimleri (ornek veriyorum) Avea Firtina Tribunu, ya da mesela Opet Ihtilal Tribunu olabilir. Bence cok hos olur.
Konu Transfer, diziliş, Teknik adam olunca çok kızıyorum millete ama konu STAD olunca Harika fikirler var!
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@f1bekir abi çalışmalar başladı mı kardan sonra ? Belki Bilgin vardır ? Malzemeler geliyormuş galiba
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 numara iyidir.. Ülkedeki örneklerini görüp 5 i nasıl tercih ediyorsunuz
Boğucu bir atmosfer için bordo diyorum ben..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Açıkçası ben tribünlerde yazı olmasından sıkıldım.
@trabzonspor10 Şunu üç boyuta uyarlayabilir misin? Nasıl görünüyor diye bakardık?
Yorum
Yorum