Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avni akerde tribünler bordo ama hiç öyle boş görünmeme durumu falan olmuyor.20 bin kişilik statta 10 bin kişi gelince bile stat bariz boş görünüyor.
    ya da cinconun telekomda 30 bin kişinin geldiği maçlarda bile statın boş olduğu bariz belli oluyor.
    velhasıl taraftar gitmedikçe o kötü görüntü ortadan kalkmaz.
    Ama şöyle de bir fikir vereyim madem boş görünmesin istiyoruz, alt katlar dolmadan üst katlardan koltuk satışı yapılmasın ve kameralar mümkün oldukça alt katları ekrana getirsin.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Alt kat mavi üst kat bordo olsun.üst tarafın koyu renk olması gerek.sadelik bakımından herhangi bir sorun olmaz.renklerin tonunu da oylasak iyi olur.

Yorum

• Stadın dolu gözükmemesinden korkuyorsanız maça gidin maça böyle boş bir muhabbet ancak bize yakışırdı..

Yorum

• ben oyumu 1 numaradan yana kullandım. Açık mavi merdiven boşlukları ile çok güzel görünür.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mavi tribünler sanki daha güzel

Yorum

• Yorum

İşte budur, eline emeğine sağlık, benim istediğim BUDUR!

Yorum

• [MENTION=22582]f1bekir[/MENTION] abi çalışmalar başladı mı kardan sonra ? Belki Bilgin vardır ? Malzemeler geliyormuş galiba

Yorum

• [MENTION=30439]trabzonspor10[/MENTION] emeğe saygi cok güzel calisma olmus. Ama benim fikrim yine değismedi. Bordo cok güzel duruyor merdivenler gri tonunda olursa bordo-gri uyumu cok güzel
                          .

Francesco
                          Totti

Yorum

• [IMG][/IMG] yerdeki parçalar nereye takılacak bilgisi olan ?

Yorum

Bende bunu begendim

Listeden ise kesinlikle 2 numara
                              En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 16:31.

Yorum

• Burada bir renkdasim bir oneride bulunmustu kim oldugunu hatirlayamadim simdi ama bence uzerine gidilmesi lazim.

Tribunlerin rengi ne olursa olsun Trabzonspor yerine 3 tribune FIRTINA (deniz tarafi kale arkasi), IHTILAL (maraton), EFSANE (yol tarafi kale arkasi) yazilmasi daha guzel olur. Hem tribun isimleri olur Firtina Tribunu (vs.).

Saniyorum tribunlere sponsor da alinacak, ozaman isimleri (ornek veriyorum) Avea Firtina Tribunu, ya da mesela Opet Ihtilal Tribunu olabilir. Bence cok hos olur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X