Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 numara demek , sarı sarı cıvıl cıvıl merdivenler , koridor ve tünel girişleri demek.
    Ayrıca bizim ülkemizdeki piksel gradient uygulamaları da ortada , son örneği antalya.

Şu örnekleri hazırlayan arkadaş , keşke koridor renklerini de gösterseymiş , maalesef orada gördüğünüz gibi menekşe olmayacaktır.

Yorum

• Sarı muhabbetini anlamadim saçma geldi bana sarı kırmızı görüncek bir şey yapacaklarini sanmiyorum zaten ben daha sarı merdiven görmedim.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• @Enaldo61 , Az yukarı doğru , 2 sayfa okursan anlayacaksın

Yorum

• Şöyle bir gerçekte var tek renk uygulamalarında stadın boşluğu ve doluluğu çok çabuk belli oluyor. Benim gönlüm 1. resmin mavi olanından yana. Oda olmuyorsa bordo ile tartar alana uygulanacak mavi gerekli uyumu sağlayacaktır.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Bordonun yaninda Mavi'nin olması gerek. Bordo taraftarı çok geriyor. Avni Akerde his ettim rengin etkisini. Bizim için dezavantajı olacaktir. Mavi taraftarı birazcık olsun yumuşatacaktir. O yüzden 5.
            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Bu görsellerdeki gibi umarım kat aralarında led reklam panosu olur.
              .

Yorum

• image.jpgŞöyle Nasıl oldu. Ts logolu

Yorum

• kazanan dizayn galiba 3 numara olacak

Yorum

• Bu da sarı
                    Bu da sarı

Boydan boya cart sarı boyamayı gerektirecek bi durum yok. Kural sana al eline boyayı baştan aşağı boya demiyor. Merdiven başları boyansa kafi, belli bile olmuyor.

Yorum

• Mavi tasarımı bir arkadaş yapmış, ben de paylaşılan e-posta adresine yolladım.

En son f1bekir tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 13:12.

Yorum

• Logomuzun şeklini tribünlerde oluşturulmalı .
                        .

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mavi tasarımı bir arkadaş yapmış, ben de paylaşılan e-posta adresine yolladım.

Al işte, ben de mail ortamında düz mavi olur diye City'nin stadını göndermiştim...

Bence de en güzel bu şekilde bir dizayn olur...

Yorum

• Merdivenleri beyaz yapabiliriz ya da hiç boyamaya biliriz misal TTArena.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• federasyonun mali kriterleri felan da var galiba. ayrıca rezil zemine sahip statlarda futbol oynatmışlığı da var. bir merdivenin boya renginde bu kadar federasyonu takmayı anlayamadım. avni akerde merdivenler mavi değil mi de tutturmuşsunuz federasyon sarı diyor diye. hiçbir şekilde federasyonu dikkate almayıp estetik olan hangisi olacaksa o uygulanmalı.
                              En son danger00 tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 13:07.
                              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• komple bordo!
                                sade olmayan her sekil cok amatörce...80li yillari andiriyor
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Çalışıyor...
                                X