Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar beni yanlış anlamanızı istemem.
    Ama yatırım sadece Stattan ibaret değil.Olayı stata indirgeyerek eleştirmek Trabzon halkı neden oy veriyor demek de makbul değil.
    Gelin Rizeye. Sözde Cumhurbaşkanın memleketi.Ama 15 yıl da yatırımın Y'si bile yok bu şehir de. Karadenizin başka şehirlerini de gezebilirsiniz.Sonra tekrar Trabzon'a bir bakın.10 yıl da neler neler olduğuna nelerin değiştiğine görebilirsiniz.Güney çevre yolunda ki hızı şahsen ben helal olsun diyorum,çizildi yapıldı. Rizeye iki tünel yapacaklar iskeleti var kendisi yok.Sanayici olarak,Trabzon'un sanayi de ki atılımından devletin verdiği desteklerden bahsetmiyorum bile

Cümlelerimizi kurarken stat gözü ile değil toplum gözü ile olaylara bakabilirsek sanırım insanların Trabzonspor'dan neden uzaklaştığını daha iyi görebiliriz.Klübü yönetenler,memleketin ileri gelen iş adamları,derin Trabzon! becerip bir bütün olamamış iken haklı dava da haksız konuma gelmiş isek Trabzon halkına suç atmanın yersiz olacağı kanaatindeyim.

Ve ayrıca Hamdi ağabeyin de dediği gibi.Benim için stadın çevre düzenlemesi statın yetişmesinden de daha önemli.
    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
    Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onlar şehirden istediği oyu almayıp başkası alsa ne değişicek diğerleri fanatik Trabzonsporlu da ben mi bilmiyorum. Gelip gidecek olan hangisiyasi varsa bu takımın ve şehrin durumu aynı kalacak siyasilere suç atıp köşeye çekilmekle olmaz akyazı bitmedi diye ne zaman düzgün tepki göstetdi bu taraftar sadece stadda değil hangi olay karşısında tek yumruk olup tepki gösterdikte karşılığını alamadık ki. Oturduğumuz yerden sadece yönetenlere burdan eleştiri yazarak bir şeylerin değişmesini bekliyoruz. Bu tepki sadece oyla olmaz çünkü yerine gelen emin ol onu aratmayacak burda taraftar gücünü gösterecek ve yumruğunu masaya koyarak bu işi yaptırması lazım eğer hakkını vermiyolarsa sen alıcaksın ama malasef biz burdan ve twitterdan bir kaç satır yazıp içimizi rahatlatıyoruz ama bu tepki bile değil kulüp olarak bu konuda çok ama çok zayıfız

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Bu sahatten sonra hiçbir siyasetçi fanatik Trabzonsporlu olmaz, şike davasınıda savunmaz.

Koray Aydın savundu da ne oldu ? Mecliste fener şike yaptı Trabzonsporun hakkı yendi diyen tek adamdı, partisi feneri tuttuğu halde o Trabzon dedi.

Dedi demesine de ne oldu adamı meclise bile göndermediler.

Ben siyasetçi olsam Trabzonsporu savunursam anam avradım olsun, deveye diken Trabzona şikeciyi kollayan yaranır.

Şikecileri aklayıp tulum çıkarmak varken hangi enayi Trabzonu savunup meclis dışı kalmak ister.
      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Lütfen işi siyasete dökmeden karşılıklı sohbetimize devam edelim

İyi forumlar.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Güncel fotoğraf yokmu arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Güncel fotoğraf yokmu arkadaşlar

burada neredeyse her gün bkaç foto paylaşılıyor

çatı malzemelerinin geldiğini vinçlerin içeri girdiğini yazmış bir arkadaş
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://wowturkey.com/forum/viewtopic...926&start=7040

burada neredeyse her gün bkaç foto paylaşılıyor

çatı malzemelerinin geldiğini vinçlerin içeri girdiğini yazmış bir arkadaş
              Teşekkür ettim

Yorum

• Ben kulübün yerinde olsam seneye belediyeyle ya da özel bi firmayla anlaşır, bütün ilçelerden stadyuma sefer düzenlenmesini sağlardım. Misal maç 7de mi, akşam 5te bütün ilçelerden otobüs yada otobüsler kalkacak. Arsin'deki adam maça nasıl gelirim diye düşünmeyecek. kombinesini alacak her maça rahat rahat belediye otobüsüyle gelip otobüsüyle gidecek. Öyle belediye otobüsü mantığıyla tıka basa değil, istanbul'daki havaş gibi, ne kadar koltuk, o kadar yolcu.

Misal;

X kombine 400 lira. Bunun yanında sezonluk servis hakkı da istersen 500 lira.

Ya da akbil gibi tek maçlık, 5 maçlık, 10 maçlık, yarım sezonluk servis hakkı al. Ya da ailenle birlikte kombine alırsan bir yıl servis hakkı hediye vs. gibi çeşitlendirilebilir. Sonuçta Bordo-mavi tur diye bi şirket var mevcut bünyede. Bu işi onun üzerinden yap. Ya da belediyeyle anlaş, onla ortak olarak bunu yap. O daha kolay.

Hem maç günü trafiğini azaltmış, hem de daha fazla insana ulaşmış olursun. Uzak ilçelerde yaşayanlar da takımdan ayrı kalmamış olur.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben kulübün yerinde olsam seneye belediyeyle ya da özel bi firmayla anlaşır, bütün ilçelerden stadyuma sefer düzenlenmesini sağlardım. Misal maç 7de mi, akşam 5te bütün ilçelerden otobüs yada otobüsler kalkacak. Arsin'deki adam maça nasıl gelirim diye düşünmeyecek. kombinesini alacak her maça rahat rahat belediye otobüsüyle gelip otobüsüyle gidecek. Öyle belediye otobüsü mantığıyla tıka basa değil, istanbul'daki havaş gibi, ne kadar koltuk, o kadar yolcu.

Misal;

X kombine 400 lira. Bunun yanında sezonluk servis hakkı da istersen 500 lira.

Ya da akbil gibi tek maçlık, 5 maçlık, 10 maçlık, yarım sezonluk servis hakkı al. Ya da ailenle birlikte kombine alırsan bir yıl servis hakkı hediye vs. gibi çeşitlendirilebilir. Sonuçta Bordo-mavi tur diye bi şirket var mevcut bünyede. Bu işi onun üzerinden yap. Ya da belediyeyle anlaş, onla ortak olarak bunu yap. O daha kolay.

Hem maç günü trafiğini azaltmış, hem de daha fazla insana ulaşmış olursun. Uzak ilçelerde yaşayanlar da takımdan ayrı kalmamış olur.
                  Bu tarz fikirlerin bir şekilde yönetime ulaştırılması gerekiyor.
                  Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• Fotoğraf:Eray Batuhan Koç
                    En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 11:27.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Çok güzel

Yorum

• Bordo Mavi tur aracılığıyla bu yukarıda bahsedilen kampanya model çok güzel bir düşünce.
                        3 kişilik aile kombine paketi
                        5 kişilik arkadas grubu paketi vs vs örnekler çoğaltılabilir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Resmi sitedeki habere bakin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yüklenin beyler
                            .

Yorum

• Beyler resmi siteye yüklenin. Vizyon...

Yorum

• 1
                                • 2
                                • 3
                                • 4
                                • 5

Bu habere 5 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Kulübümüz yeni destanlar yazacağı yeni yuvasına kavuşuyor. Yuvamızın tribün renklerine birlikte karar verelim.
                                Katılımcı proje kapsamında sizin de yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyoruz. Sizin için hazırladığımız önerilere yorum yapabileceğiniz gibi örnek planı boyayarak bize iletip görüşlerinizi hazırlayabilirsiniz.
                                Hedefimiz sadece en çok beğeniyi alan değil yeni bir felsefe sunan, yeni bir teması olan tasarımları da seçme olanağı bulacağız. Yorum yapın, boyayın, gönderin hep birlikte karar verelim.
                                Hemen başlamak için tıklayınız.

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X