Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende turkcell soylentilerinin olmasını canı gönülden isteyenlerdenim ama çok inandırıcı gelmiyor bana açıkçası çünkü trabzonspor hem marka olarak hemde ekonomik olarak çok yiprandi ve eski havasida geri gitmeye başladı buna acil olarak bi çözüm bulunmalı besiktas örneğine bakarak yorumlamak istiyorum kalabalık bir taraftar kitlesi ve beraberlik var hem sosyal medyada hem stad da bunlar benim görüşumce sponsorlar için çok önemli Beşiktaşın suan gerçekten onu gittikçe açılıyor avrupa kupasıda dahil bundan vodafone da kazanıcak ama turkcell bizden ne kazanabilir kendimce bir kaç şey hariç birsey koyamıyorum çok iç açıcı durmuyor malesef takımımız kaldiki özellikle bu avrupadan ceza ve men edilme konuları konuşulurken inşallah bu iş en iyi şekilde sonuçlanır..
    Trabzonspor

Yorum

• Koltuk renkleri sanırım netleşmemiş..
      Herkesin bir renk tercihi var saygı duyulması lazım ancak ACIK RENKLER'in stadları boş gösterdiğini dikkate almak lazım.
      Malumunuz bizde her maç 40.000 kişiye oynamayacağımız için bu konunun üzerine durmak lazım..
      Örneğin Konya ve Bursa stadlarının beyaz koltukları hatta fenevin sarı kolukları boş olunca ne kadar çirkin göründüğünü söyleyemeye bile gerek yok.
      Acık mavide aynı görüntüyü olusturur bence.

Ancak bordo hem saldırgan bir renk.Hemde seyirci bosluklarında hiç sırıtmaz.Bakınız GS stadı..

Özetle koltuktuklar umarım BORDO olur.Aklın yolu bir yönetim inşallah bu yönde karar alacaktır.
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• beyler bu stadı beğenmeyen tek ben miyim çok dandik 5.sınıf proje. Diğer yapılacak olanlara itirazım yok ama stadın hiç bir çekici görüntüsü yok valla
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beyler bu stadı beğenmeyen tek ben miyim çok dandik 5.sınıf proje. Diğer yapılacak olanlara itirazım yok ama stadın hiç bir çekici görüntüsü yok valla
          Ronin is loading...
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Arkadaşlar bugün ki 3. başlığa yorumum; 'neden hep eleştiri ?' Herkes en iyisini ister ama;

Sevduğuni alamaysan alduğuni seveceksun !!!

Rahmetli babam derdi ki; en iyi araba benim çünkü benim. Bizim artık bir stadımız var veya olacak bu bizim hepimizin yahu. Sevelim daha güzel yapmak için uğraşalım çabalayalım. Yönetime yakın insanlar var burada iletelim. En kolayı eleştirmek. ' selçuk ' bakın yönetime bir sunum göndermek için hazırlık yapıyordu; neden daha iyi olsun diye eminim beğenmediği bir sürü yönü vardı stadın. Ama adam çabalıyor saf eleştirmiyor.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beyler bu stadı beğenmeyen tek ben miyim çok dandik 5.sınıf proje. Diğer yapılacak olanlara itirazım yok ama stadın hiç bir çekici görüntüsü yok valla
              Yok tek değilsin kardeşim senin gibi ucubeciler, 3. 5. Sınıfçılar, gecekonducular var burada. Ama artık sizi görmekten gına geldi! Yeter! Olan bu, beğenmiyorsanız uzak durun. Yapıcı olaral söyleyebileceğiniz bir şeyiniz varsa söyleyin. Bu laflarla meşgul etmeyin burayı! Can sıkmayın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok tek değilsin kardeşim senin gibi ucubeciler, 3. 5. Sınıfçılar, gecekonducular var burada. Ama artık sizi görmekten gına geldi! Yeter! Olan bu, beğenmiyorsanız uzak durun. Yapıcı olaral söyleyebileceğiniz bir şeyiniz varsa söyleyin. Bu laflarla meşgul etmeyin burayı! Can sıkmayın.

yani görüşlerimizi yazmayalım haa beyenmesekte güzel stad en kral stad bize mi yapıldı diyelim.renkdaşımbiz trabzonlular doğruya doğru yanlışa yanlış deriz kendimizi kandıramayız kusura bakma .

ben siyaset o başkan şu başkan kimseyle işim yok yok.kendi adıma diyim yani beyenmedim bu stadı ve bunu her zaman yazıcam.

sevgili renkdaşım size birsoru sorayım siz beyendinizmi bu stadı yada diğer stadlarla karşılaştırınca içiniz acımıyormu bu haksızlık demiyormusunuz kendinize .

Yorum

İsteyen istediğini yazar bu kadar atara ne gerek var
                  Zevk meselesi

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yani görüşlerimizi yazmayalım haa beyenmesekte güzel stad en kral stad bize mi yapıldı diyelim.renkdaşımbiz trabzonlular doğruya doğru yanlışa yanlış deriz kendimizi kandıramayız kusura bakma .

ben siyaset o başkan şu başkan kimseyle işim yok yok.kendi adıma diyim yani beyenmedim bu stadı ve bunu her zaman yazıcam.

sevgili renkdaşım size birsoru sorayım siz beyendinizmi bu stadı yada diğer stadlarla karşılaştırınca içiniz acımıyormu bu haksızlık demiyormusunuz kendinize .
                    Kardeşim beğenirsin beğenmezsin o senin bileceğin iş. Ama ikide bir buraya gelip yok şöyle kötü böyle kötü demeniz gerçekten sıkmaya başladı artık. Yeterince söylediniz, bu konudaki kötüleyici görüşlerinizi fazlasıyla dile getirdiniz. Tama herkes biliyor sizi. Hatta stadı beğenmeyen biri dediklerimde aklıma Ronin geliyor. E daha ne?

Yapıcı bir eleştiriniz varsa, şurası şöyle olmalı. Bu konuda ne yapabiliriz? V.s gibisinden diyeceğiniz bir şey varsa söyleyin. Buraya katabileceğiz bir şey varsa söyleyin. Aksi takdirde ben gerçekten çom sıkıldım bu stadı kötüleme olayından.

Ayrıva stadın beğendiğim ve beğenmediğim yönleri var. Şu an için yapılabilecek bir şey olmadığındsn iyi yönlerini görmeye çalışıyorum. Ben gece gündüz forumlarda dolaştım acaba bu stadı nasıl sevebilirim diye. Acaba bizimkinin güzel yönleri neresi diye dolaşmadığın okumadığım stad forumu kalmadı. Yapılmış, yapılan bütün stadlara baktım inceledim. Buraya gelip kötülemek kolay. En kolay yaptığınız şey bu.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İsteyen istediğini yazar bu kadar atara ne gerek var
                      Zevk meselesi
                      Tabi ki isteyen istediğini yazar da gına geldi artık gerçekten. Birilerinin buraya arada bir uğrayı stadı kötüleyip gitmesinden sıkıldım.

Yorum

• İnşallah AVM gibi bi sacmalik yoktur kompleksin icinde.. milleti cekmek icin iyi yöntem olabilir ama bence gerek yok. aktiviteli hersey olabilir spor salonu,sinema,diğer spor branşlarina yönelik aktiviteler/kortlar/salonlar, cafeler.

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
                        Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Turkcell inanın bana aveadan büyük ve güçlü bir firma değil ... ekonomik olarak yani o parayı veremez denilen avea 3 defa verecek güçte aslında.

Bu söylediklerinize katılmak mümkün değil...

Turkcell'in 12,5 Milyar Dolar piyasa değeri var. (2014 Verileri)
                          6 Milyar Dolar Ciro yapan bir şirketten bahsediyoruz. (2014 Verileri)

Bahsettiğiniz Avea'dan kat kat daha değerli bir şirkettir.
                          Avea'yı bir kenara bırakın, Turkcell (12,5) aynı zamanda Türk Telekom'dan (9,9) bile daha değerli bir şirkettir. (2014 Verileri)

Turkcell bu ülkenin en değerli 10 şirketi içerisindedir.

Turkcell bahsi geçen sponsorluk ücretlerini rahatlıkla verebilecek bir şirkettir.

Yorum

• Akyazı Stadyumu projesini beğenmeyebilirsiniz, hakkınızdır.

Lakin sizin beğenmiyor oluşunuz, bu projenin ülkenin en iyi 5 projesinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Siz beğenseniz de beğenmeseniz de ülkenin en değerli 4-5 stadyumundan biri olacaktır.

Zevkler tartışılmaz ama siz mantığı da inkar ediyorsunuz.

Yorum

Kardeşim beğenirsin beğenmezsin o senin bileceğin iş. Ama ikide bir buraya gelip yok şöyle kötü böyle kötü demeniz gerçekten sıkmaya başladı artık. Yeterince söylediniz, bu konudaki kötüleyici görüşlerinizi fazlasıyla dile getirdiniz. Tama herkes biliyor sizi. Hatta stadı beğenmeyen biri dediklerimde aklıma Ronin geliyor. E daha ne?

Yapıcı bir eleştiriniz varsa, şurası şöyle olmalı. Bu konuda ne yapabiliriz? V.s gibisinden diyeceğiniz bir şey varsa söyleyin. Buraya katabileceğiz bir şey varsa söyleyin. Aksi takdirde ben gerçekten çom sıkıldım bu stadı kötüleme olayından.

Ayrıva stadın beğendiğim ve beğenmediğim yönleri var. Şu an için yapılabilecek bir şey olmadığındsn iyi yönlerini görmeye çalışıyorum. Ben gece gündüz forumlarda dolaştım acaba bu stadı nasıl sevebilirim diye. Acaba bizimkinin güzel yönleri neresi diye dolaşmadığın okumadığım stad forumu kalmadı. Yapılmış, yapılan bütün stadlara baktım inceledim. Buraya gelip kötülemek kolay. En kolay yaptığınız şey bu.

yapıcı eleştirilerde yaptım eski sayfalara gitmeniz gerekli.

ikide birmi bak tam tersiz bende size ikide birburaya gelip stadı savunuyorsun yada övüyorsun desem ne hissedersin.ben ikide bir değil her zaman geliyorum buraya bu aralarişlerim yoğun haftada bir geliyorum.

ben dahilburda bi ton insan yapıcıeleştiri sevmediğiyönlerini yazdı ne değişti hiçbişey eeeee şimdi tepkimizi dilegetirmeyelimmi her zaman dile getiricem.yaa bursa stadı gibi bir stad yapılsaydı kale arkalrı tek kat 61 basamak localar seyirciden ayrı olsaydı bursa stadı gibi adam gibibir çatı kaplama olsaydı dev hangar kapıları olmasaydı anormal eğimli ilk katlarolmasaydı ben delimiyim niye eleştiricektim bu stadı.

bakın forumlara giriyormuşsunuz ne yazıyorlar forumlarda bizim stad için onuda yazsaydınız ben sallamasyon mu konuşuyorum zevk sahibi bir kişiyim.

bana cevap yazmamışsınız ki soruma soyla cevap vermişsinizneyini beyendiniz bu stadın deniz kenarında olmasından başka.

ama haklısınız zorla sevmeye çalışıcaz yani beşik kertmesi gibi kabul edicez .çok çirkin birkadınla evlensende kabul edicen sevicen onu ne olsa beşik kertmen.

ama şunuda diyim ben bu stadın bir gün denize yuvarlanmasını diliyorum.

istediğim stad avni akerin yerinde dik trübünlü dışı bez değil gerçek bir kaplama locaların apartman locası değil seyirciden kopuk onları bölmeyen bir loca ve dev hangar kapıları olmayan bir stad istiyorum.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yapıcı eleştirilerde yaptım eski sayfalara gitmeniz gerekli.

ikide birmi bak tam tersiz bende size ikide birburaya gelip stadı savunuyorsun yada övüyorsun desem ne hissedersin.ben ikide bir değil her zaman geliyorum buraya bu aralarişlerim yoğun haftada bir geliyorum.

ben dahilburda bi ton insan yapıcıeleştiri sevmediğiyönlerini yazdı ne değişti hiçbişey eeeee şimdi tepkimizi dilegetirmeyelimmi her zaman dile getiricem.yaa bursa stadı gibi bir stad yapılsaydı kale arkalrı tek kat 61 basamak localar seyirciden ayrı olsaydı bursa stadı gibi adam gibibir çatı kaplama olsaydı dev hangar kapıları olmasaydı anormal eğimli ilk katlarolmasaydı ben delimiyim niye eleştiricektim bu stadı.

bakın forumlara giriyormuşsunuz ne yazıyorlar forumlarda bizim stad için onuda yazsaydınız ben sallamasyon mu konuşuyorum zevk sahibi bir kişiyim.

bana cevap yazmamışsınız ki soruma soyla cevap vermişsinizneyini beyendiniz bu stadın deniz kenarında olmasından başka.

ama haklısınız zorla sevmeye çalışıcaz yani beşik kertmesi gibi kabul edicez .çok çirkin birkadınla evlensende kabul edicen sevicen onu ne olsa beşik kertmen.

ama şunuda diyim ben bu stadın bir gün denize yuvarlanmasını diliyorum.

istediğim stad avni akerin yerinde dik trübünlü dışı bez değil gerçek bir kaplama locaların apartman locası değil seyirciden kopuk onları bölmeyen bir loca ve dev hangar kapıları olmayan bir stad istiyorum.

1. Ben buraya stadı savunmaya ya da övmeye gelmiyorum. Stadla ilgili herhangi bir konuda bilgi almaya, görüş belirtmeye geliyorum.

2. Evet tepkinizi dile getirmeyin artık lütfen. Hep bunu söylüyorsunuz. Dediğim gibi bu tepkilerinizi ezberledik artık. Bunların bir şey değiştirdiği, bir şeylere katkı sağladığı yok. O cümlelerinizi de ezberledik artık. Yapıcı yapılan eleştiriler yönetime sunulacak ve sonuç almayı ümid ediyoruz.

3. Tabi ki daha güzeli yapılabilirdi ama sanki bu stad ölümmüş gibi bir söylemin var. Bu kafadan kurtulman gerek.

4. Şu olsaydı bu olsaydı, olsaydııı olsaydı... Olmadı. Olmaması bu stadın kötü olduğu anlamına gelmez.

5. Denizin kenarında olmasını seviyorum. Klasik düz ya da oval bir çatı değil de dilimli bir çatısı olmasını seviyorum. Çok estetik bir görüntü. Kompleks olmasını seviyorum. Çatının alçaklığını seviyorum. Oval değil de simetrik bir stad olmasını seviyorum. Stadın kenarındaki platformu seviyorum. Sevmediğim tek şey tribün. Onunla da idare edebilirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X