Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şehre NBA gelse yok ben kahveden izlerim diyen adamı zaten stadyuma çekme şansın yok. Herif bi kere kavramsal olarak sporun ne olduğunu anlayamamış, kalkmış kahve diyor.

en kötü platforma döseriz masalar, sandalyeler, duvarlarda tv leri
    gelirler, platformda batak oynayip tv den izlerler maci
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu foruma; Cevat Kol, Altuğ Atalay ve Ali Çil üye değilse bende birşey bilmiyorum. Umarım da öyledir, bu kafalar çoğalmamıştır.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1. Cümleye büyük harf ile başlanır.
        2. Yeni madde yapacaksan satır başı ile, yapmayacaksan da 2.'si diye devam ederek yazılır.
        3. Özel isimler büyük harf ile yazılır.
        4. "Hadı" değil "hadi" diye yazılır.
        5. "Stad" veya "stat" değil, "stadyum" diye yazılır.
        6. Soru zarfından sonra soru işareti (?) koyulur.

Bu halinize rağmen millete ayar vermeye kalktığınıza göre sanırım Trabzonlusunuz.

Ayrıca şu şehre kırmızı stadyumu layık görenlerin gözündeki çubuğuna, konisine, ganglionuna ateşler salınsın.
        Forum forum olalı böyle kapak görmedi heralde

Yorum

• Fotolar icin tskler dostlar
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

2. Yeni madde yapacaksan satır başı ile, yapmayacaksan da 2.'si diye devam ederek yazılır.
            "2.'si" şeklinde yazılmaz, "2.si" şeklinde yazılır.
            Kapak olsun diye değil muhabbet olsun diye yazdım.
            [emoji12] [emoji12] [emoji12]

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• stad bitse de bi kombine alsak...
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadyum isitmali, komforlu, büfeli olsun bak nasil da full cekiyor. Sknti etmayn.
                İşte bizim Türkçemiz bu (full) hariç.
                En son pascalli tarafından düzenlendi; 16.01.2016, 09:55.

Yorum

• iho'nun yönetiminde seçime giren osman necip sevinçin akyazı ile ilgili güzel bir fikri var gerçekten . Ali savaş 'da bunu yazısında belirtmiş .

Şu anda Trabzon’da en büyük rant, Akyazı’da. Trabzonspor çok akıllı bir pazarlama yöntemi ile geleceğini Akyazı üzerinden kurtarabilir.

Nasıl İstanbul için; dağı taşı altın deniyor.

Akyazı da Trabzon için öyle.

Geçenlerde, son genel kurulda İHO’nun yönetiminde yer alan Osman Necip Sevinç’le sohbet ediyorduk. Söz döndü dolaştı Akyazı üzerinden gelir elde edilebilecek ilginç projelere geldi.

Sevinç’in son derece ilgi çekici bir projesi var. Eğer, seçimi kazansaymışlar, bu projeyi hayata geçireceklermiş. Ben de, “Abi” dedim, sonuçta projeni kendine saklı tutma, söyle, mevcut yönetim de belki ilgi duyar.

Sevinç, ilginç projesini açıkladı.

Dedi ki,” Akyazı stadına gidecek bazı yollar özel parkeler ile döşenir. Her parkeye isteyen taraftar ücreti mukabilinde adını yazdırır. Taksitle de satılır. Düşünün, taraftar stada gidiyor kendi adının yazılı olduğu bulvarda yürüyerek tribüne giriyor. 5 bin tane parkeyi taksitle 5 bin liraya satsan, taş attın kolun mu yoruldu.?.”

Peki bunun dünya kulüplerinde örneği var mı? Belli ölçülerde Barcelona’da var. Barca’nın stadının bir bölümü koltuğa ad yazma yöntemi ile satılmış durumda.

Parkelere ad yazdırma.

İlginç ve hoş.

İşte bu nedenle Akyazı’nın taşı toprağı altın. Yeter ki uçuk ve ilginç fikirlere gelişebilsin
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "2.'si" şeklinde yazılmaz, "2.si" şeklinde yazılır.
                    Kapak olsun diye değil muhabbet olsun diye yazdım.
                    [emoji12] [emoji12] [emoji12]

TDK'ya tekrar baktım da, sanırım ikimiz de yanılıyoruz. "Sıra sayıları ekle gösterildiklerinde rakamdan sonra sa*dece kesme işareti ve ek yazılır, ayrıca nokta konmaz: 8.’inci değil 8’inci, 2.’nci değil 2’nci vb." şeklinde bir ibare var. Bu durumda "2'ncisi" şeklinde yazılabilir. Yazılmayabilir de... Bilemiyorum. Sıra sayılarına çekim eki gelince neler oluyor, o kısmı pek düşünmemişler. Kesme işareti konusunda TDK'yı sıkıntılı buluyorum zaten. Minimalist bir kural koyup rahatlayacakları yerde her durum için istisnai şerh koyuyorlar. Link vermek sanırım forum kurallarına göre yasak, o yüzden Ekşisözlük'ten giri numarasını vereceğim: 56462919. Adam gayet güzel açıklamış mevzuyu.

Latin alfabesine geçilirken insanların kafasında "Beynin enerjisini yazmaya değil düşünmeye verelim. İmla kuralları da grammar Nazi yetişsin diye değil okuyanın anlayabilmesi için olsun." şeklinde bir fikir olduğunu düşünüyorum. Ecnebide "Oxford comma" diye bir detay var mesela, tam bu husus için müthiş bir örnek teşkil ediyor. Biraz daha uzatırsam ironi için noktalama işareti (¿ mesela), Türkçe'de yabancı kelime yazımı hususlarına gireceğim ki ban yemek için kaçınılmaz fırsat. Uygun başlığı bulmaya üşenmezsem orada konuşalım tekrar.

Ayrıca madem stadyumun dışını kırmızıya boyuyorsunuz koltuklarını da lacivert renkten seçin. İsim hakkını da Puma'ya sattık mı tamamdır.
                    Naber?

Yorum

TDK'ya tekrar baktım da, sanırım ikimiz de yanılıyoruz. "Sıra sayıları ekle gösterildiklerinde rakamdan sonra sa*dece kesme işareti ve ek yazılır, ayrıca nokta konmaz: 8.’inci değil 8’inci, 2.’nci değil 2’nci vb." şeklinde bir ibare var. Bu durumda "2'ncisi" şeklinde yazılabilir. Yazılmayabilir de... Bilemiyorum. Sıra sayılarına çekim eki gelince neler oluyor, o kısmı pek düşünmemişler. Kesme işareti konusunda TDK'yı sıkıntılı buluyorum zaten. Minimalist bir kural koyup rahatlayacakları yerde her durum için istisnai şerh koyuyorlar. Link vermek sanırım forum kurallarına göre yasak, o yüzden Ekşisözlük'ten giri numarasını vereceğim: 56462919. Adam gayet güzel açıklamış mevzuyu.

Latin alfabesine geçilirken insanların kafasında "Beynin enerjisini yazmaya değil düşünmeye verelim. İmla kuralları da grammar Nazi yetişsin diye değil okuyanın anlayabilmesi için olsun." şeklinde bir fikir olduğunu düşünüyorum. Ecnebide "Oxford comma" diye bir detay var mesela, tam bu husus için müthiş bir örnek teşkil ediyor. Biraz daha uzatırsam ironi için noktalama işareti (¿ mesela), Türkçe'de yabancı kelime yazımı hususlarına gireceğim ki ban yemek için kaçınılmaz fırsat. Uygun başlığı bulmaya üşenmezsem orada konuşalım tekrar.

Ayrıca madem stadyumun dışını kırmızıya boyuyorsunuz koltuklarını da lacivert renkten seçin. İsim hakkını da Puma'ya sattık mı tamamdır.
                      Doğru diyorsun dostum. Zaten dilimizde kurallar tam oturtulmamış. Bir kural koyup yanına da istisna koymuşlar. Zaten istisnalar olmasa dil bilgisi kolaylaşacak da... Neyse, bu başlığı kirletmeyelim bari. [emoji2] [emoji2]

Yorum

• Doğrusu "2'ncisi" şeklinde yazılması diyorum ve konuyu kapatıyorum arkadaşlar
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Arkadaşlar şu anda Akyazı Arenanin yanındayım. Resimler çekip facebook a atıyorum. Ekli olan arkadaşlarburaya atabilir mi? Ben ccepten beceremiyorun
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar şu anda Akyazı Arenanin yanındayım. Resimler çekip facebook a atıyorum. Ekli olan arkadaşlarburaya atabilir mi? Ben ccepten beceremiyorun
                            Sen at abi, ben hallederim
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar şu anda Akyazı Arenanin yanındayım. Resimler çekip facebook a atıyorum. Ekli olan arkadaşlarburaya atabilir mi? Ben ccepten beceremiyorun
                              abi iceri sizmaya bak
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Beşiktaş'ın koltuk montajı hızlı gidiyor.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Çalışıyor...
                                X