Fenerbahce macina yetissin raziyim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
TOKİ başkanı ve Trabzon Belediye başkanları mı sezonun 2. Yarısına yetişir demiş. 2023 ün 2. Yarısına yetişir. Bozacının şahidi Şıracı...
Sent from my iPhone using TapatalkOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTOKİ başkanı ve Trabzon Belediye başkanları mı sezonun 2. Yarısına yetişir demiş. 2023 ün 2. Yarısına yetişir. Bozacının şahidi Şıracı...
Sent from my iPhone using Tapatalk
sen önce "ödenek bitti çalışmalar durdu" yalanına kanıt getir bırak boş mesaj yazmayı.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz bir göz zevki olur
baska bir sey degil
ama membranin seffafligindan cime ulasan günes isinini sifira indirir
gs para tasaruf etmek icin catisini membran yerine metallen dösedi
simdi suni isinlandirma icin yilda 700bin avro elektrik parasi harciyorlar
iyi cim icin mecburlar buna
öncedende ayni konuyu yazdik
bunu yapmak demek yusufun maasini elektrige vermek demek
bunuda her sene tekrardan
akil kari degil
her sey göz zevkiylen ölcülmemeli
denize sifir stadda bu tür seyler daha önemli
İşin çim kısmını bilmem lakin güzel bir görüntüden daha fazlasını katacağından eminim. Stadın çatısındaki üçgen boşluklarda sesin kaybolmasını önler ve ses ambiansı olur diye düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Hedefimiz, 2. yarının başına stadı yetiştirmek. Bu konuda taviz vermeyeceğiz ama çim, çevre düzenlemesi, yollar, doğalgaz ve elektrik bağlantıları gibi faktörleri de düşünürsek, 2. yarının ilk maçı olmaz da, beşinci maçı olur. Önümüzde çözülmemiş hiçbir sistem yok. İnşallah birkaç ay sonra gelip burada daha müjdeli topa vurmuş oluruz"
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorluk isi noldu?
Yorum
-
İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalan oldu heralde , geçenlerde kapa açıklama yapmamışlarmıydı sırt reklamı aldık diye benmi yanlış gördüm maçlarda sırt reklamımız yok hala, ayrıca göğüs reklamı ne zaman alınacak 2 senedir sponsorumuz yok rezillikTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
selçuk senin işin bana eksi rep vermek mi renkdaş yazdığımı okumuyormusun anlamıyormusun.
eksi rep vermişsin bide açıklama yazmışsın ingilterede serme çim kullanılmıyor diye .
yaa yorumumu bi 10 kere daha okurmusun ben orda ingilteredeki kulüpler serme çim mi kullanıyor yazdım varmı böyle bir cümle .
ingilterenin iklimi bize benzediği için ordaki büyük kulüplerin anlaştığı firmalarla anlaşalım yazmışım.
senin yazdığın cevap ne alaka tabi senide anlıyorum şartlamışsın kendini eksi vermek için.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum