IHO'nun hükümetteki abilerinden sonra şimdi birde Yıldırım abisi oldu stadı hep beraber yaparlar artık.Siyaset sevgisini TS sevgisinden üstün tutanlar tutmasınlar bu takımı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abicim çatı için değil yüzde 61. Genel inşaat için. İstersen listeyi inceleyebilirsin. Bizim kaba inşaat bitti ama 1 senede her şeyi dahil stadyumun ancak yüzde 60ını tamamladık. Kişisel ön görüm seneye mart gibi falan stad açılabilecek seviyeye gelir, bir sonraki sene de çevre düzenlemesi, yollar falan tamamlanmış olarak açılışını yaparız. İnşallah birdenbire hızlanırlar da sizin dediğiniz gibi devre arasında açılır.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİç mekan işçilik ve malzeme kalitesi 3. sınıf gibi duruyor resimlerden.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemin samsun stadının resimlere baktım adamlar arakat localarını süper yapmışlar alt katla hiç bağlantısı yok ayrıcalıklı localar.loca dediğin böyle olur böyle yapılır .ordan gönül rahatlığıyla loca alınabilir.tabi bizim gibi sonradan uydurma loca icat edilirse olacağı buydu.bi samsun kadar olamadık be .İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleak parti istedigi gibi yönetiyo 10 senedir bitmeyen tek stat bu heralde seçimi de aldılar tabi haha
arkadaşlar diger şehirlere bakiyorum samsunun stadı bile bitmiş yaziklar olsun 2018 de biter ancak buİlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abicim çatı için değil yüzde 61. Genel inşaat için. İstersen listeyi inceleyebilirsin. Bizim kaba inşaat bitti ama 1 senede her şeyi dahil stadyumun ancak yüzde 60ını tamamladık. Kişisel ön görüm seneye mart gibi falan stad açılabilecek seviyeye gelir, bir sonraki sene de çevre düzenlemesi, yollar falan tamamlanmış olarak açılışını yaparız. İnşallah birdenbire hızlanırlar da sizin dediğiniz gibi devre arasında açılır.
Samsun stadyumunun neresi bitti bana söylermisin ?
Yani sırf pislik atmak için buraya gelip ipsiz sapsız konuşmaya bayılıyorsunuz.
Ronin
Kaç adet loca satın alacaksın ?
Ömer Sevinç
Diyelim projenin tümü %61 sence bu oran 1 yıl için aşırı bir hız değil mi Yollar,Tüneller,Üst dolgu, Stadyum, Hizmet binaları, alt yapı ve çatı için ?
Benim anlamadığım sanırım 1 yılda her şey olsun bitsin istiyorsunuz.En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 24.06.2015, 15:04.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğukan
Ronin
Ömer Sevinç
Diyelim projenin tümü %61 sence bu oran 1 yıl için aşırı bir hız değil mi Yollar,Tüneller,Üst dolgu, Stadyum, Hizmet binaları, alt yapı ve çatı için ?
Benim anlamadığım sanırım 1 yılda her şey olsun bitsin istiyorsunuz.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 24.06.2015, 17:57.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleak parti istedigi gibi yönetiyo 10 senedir bitmeyen tek stat bu heralde seçimi de aldılar tabi haha
arkadaşlar diger şehirlere bakiyorum samsunun stadı bile bitmiş yaziklar olsun 2018 de biter ancak buBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben pazardan 20 tl diye gidip 5 çift ayakkabı alanlardan değilim .adlımmı 300 tl lik ayakkabı alırım.bir tane.
Yorum
-
Benim tahminim Ağustos ayı gibi kaplama işine başlarlar eylül sonu gibi dış cephe işi bitmiş olur. ekim ayında da koltuk işini hallederler. kasım ve aralık ayında da zemin ve aydınlatma işleri yapılır.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğukan
Ronin
Ömer Sevinç
Benim anlamadığım sanırım 1 yılda her şey olsun bitsin istiyorsunuz.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMühendis mimar vs değilim abicim. Aşırı hız mıdır bu işlerin normali nedir bilmem. Benim gördüğüm bu stat bu hızla 5 ayda imkanı yok bitmez. Olmayacak duaya amin demenin anlamı yok yani.
1 Yılda bu kadar büyük bir projede % 60 ilerleme hızlıdır bence tabi başkası diyebilir 1 yılda bitmesi lazımdı diye. Düşün şimdi aynı dönemde başlayan bjk stadyumu ile sen aynı seviyedesin. Onlar sadece bir stadyum yapıyorlar birde bizim proje kapsamına bak.
Burada söylenen 10 yıldır sürüyor bitmez etmez gibi düşünceler tamamıyla siyasidir.
Bu stadyuma başlanırken şirketin verdiği bir süre var 700 iş günü locaların eklenmesiyle 5 ay daha sekteye uğradı bu süre. Kasımda açılacak deniliyor bu sürede bitmezse o zaman eleştiride haklılık payı vardır.
Benim şahsi düşüncem son duruma bakarak Aralık veya Ocak ta biteceği yönünde.En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 24.06.2015, 17:07.
Yorum
-
fatih ç buna ne diyorsun olurmu
bu stad biticek bize teslim edilicek .acaba stad bittikten sonra yönetim yada yeni gelicek yönetim üst katları (localı apartman trübün dahil) 4 sıra prekastla daha aşağıya uzatamazmı yani bu teknik olarak mümkünmü yoksa oranın betonu düküldü artık oraya yeni ekleme beton dökülemez diye bişey varmı bu stadın mükemmel olması için üst katlardan aşağıya 4 sıra daha preskast yapılsa muhteşem bir stad olur ne locaların gözükme derdi kalır ne bişe.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stad biticek bize teslim edilicek .acaba stad bittikten sonra yönetim yada yeni gelicek yönetim üst katları (localı apartman trübün dahil) 4 sıra prekastla daha aşağıya uzatamazmı yani bu teknik olarak mümkünmü yoksa oranın betonu düküldü artık oraya yeni ekleme beton dökülemez diye bişey varmı bu stadın mükemmel olması için üst katlardan aşağıya 4 sıra daha preskast yapılsa muhteşem bir stad olur ne locaların gözükme derdi kalır ne bişe.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen ve benim gibi Trabzon dışında yaşayanlar genelde maçları tv den izleyeceğimizden o dediğin kısımı biz tv den görmeyeceğiz.Yapılır mı kısmına gelince İnşaat sektöründe bu tarz şeyler imkansız değildir verirsin parasını herşeyi yaptırırsın ama böyle bir şey yapmak anlamsız gibi gözüküyor. Zamanla gözümüz alışır.hem ara sıra müsait oldukmu geliriz maça şunun şurası 1 saat 15 dk lık mesafe.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum