İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bu teknik detayı ancak bilgisi olanlar yazabilir.
renkdaşlarım bu stad biticek bize teslim edilicek .acaba stad bittikten sonra yönetim yada yeni gelicek yönetim üst katları (localı apartman trübün dahil) 4 sıra prekastla daha aşağıya uzatamazmı yani bu teknik olarak mümkünmü yoksa oranın betonu düküldü artık oraya yeni ekleme beton dökülemez diye bişey varmı bu stadın mükemmel olması için üst katlardan aşağıya 4 sıra daha preskast yapılsa muhteşem bir stad olur ne locaların gözükme derdi kalır ne bişey.
Yorum
-
Beşiktaş stadının akustiği için hatırladığım kadarıyla dünyaca ünlü iskoç birisi ile görüşmüştü. Şimdi çatısına bakıyorum da düz değil bizim çatı gibi girintili çıkıntılı. Yani bu iş düz olmayla alakalı bir durum değil gibi geldi bana.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş stadının akustiği için hatırladığım kadarıyla dünyaca ünlü iskoç birisi ile görüşmüştü. Şimdi çatısına bakıyorum da düz değil bizim çatı gibi girintili çıkıntılı. Yani bu iş düz olmayla alakalı bir durum değil gibi geldi bana.
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş stadının akustiği için hatırladığım kadarıyla dünyaca ünlü iskoç birisi ile görüşmüştü. Şimdi çatısına bakıyorum da düz değil bizim çatı gibi girintili çıkıntılı. Yani bu iş düz olmayla alakalı bir durum değil gibi geldi bana.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Yönetimi bu tarz şeyler düşünüyor mu bilmiyorum.
Fakat bu büyük dolgu sahasını güzelleştirmek ve yaşatmak için bu tarz çalışmalar gerekli.
Özellikle bu ışık temalı havuzlar ve parklar çok şık görünüyor.
Yaptırması zor şeyler değil, yeter ki niyet olsun.En son calypso tarafından düzenlendi; 22.06.2015, 12:07.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnunda etkisi var ama dediğin gibi çatıyla bitmiyor bu iş.
Stadın bizdeki gibi dikdörtgen mimaride değil yuvarlak olması sesin bir merkezde (yani sahada) odaklanmasina yardimci oluyor.
Tribun mumkun oldugunca dik ve yuksek olmali, koltukların eğiminden dolayi ses tavana ve duvarlara doğru yayıldığı için tavanda ve duvarlarda dogru konumlandirilmis parobolik yansıtıcılar gerekiyor.
Tavan duz ve kesinlikle sert malzemeden olmali, ayrica ses dalgalarinin kacacagi bosluklar olmamali.
Sonucta arı kovanı gibi uğultulu bir stad istiyoruz, beton yığını değil▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın rakipleri korkutan "arı kovanı" uğultusuna sahip bir mabed olması için mimari projeden tasarımın uygun yapılması lazım, sonradan düzeltmelerle olmuyor. Internette biraz bakindim;
Stadın bizdeki gibi dikdörtgen mimaride değil yuvarlak olması sesin bir merkezde (yani sahada) odaklanmasina yardimci oluyor.
Tribun mumkun oldugunca dik ve yuksek olmali, koltukların eğiminden dolayi ses tavana ve duvarlara doğru yayıldığı için tavanda ve duvarlarda dogru konumlandirilmis parobolik yansıtıcılar gerekiyor.
Tavan duz ve kesinlikle sert malzemeden olmali, ayrica ses dalgalarinin kacacagi bosluklar olmamali.
Sonucta arı kovanı gibi uğultulu bir stad istiyoruz, beton yığını değil
Dünya kupasındaki o vuvuzela mıdır nedir o tip bir ses asla tercih etmem ben .!
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın rakipleri korkutan "arı kovanı" uğultusuna sahip bir mabed olması için mimari projeden tasarımın uygun yapılması lazım, sonradan düzeltmelerle olmuyor. Internette biraz bakindim;
Sonucta arı kovanı gibi uğultulu bir stad istiyoruz, beton yığını değil''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
kesinlikle haklısınız
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah işine giden perişan, akşam evine dönen perişan, Çukurçayır’a gidiş yok, Pelitli’den dönüş yok. Aylardır Çömlekçi diye bağırıyoruz duyan da yok gören de yok.
Hele şu dilenci olayında belediyelerin ve valiliğin beceriksizliği, basiretsizliği iş bilmezliği.
Yok böyle bir yönetim tarzı. Biz ne müdürler gördük, ne valiler gördük, ne başkanlar gördük. Çözülecek dedim mi çözülecek diyen ve neşter ile sorunları kestirip atan. Ama yok arkadaş anlamıyorum, başka bir şey mi var, Ankara’dan bir talimat mı geldi ki dokunmayın şehrinizde yaşasınlar diye...
Eğer böyle bir talimat yok ise bu sorunun çözülememesi beceriksizlikten başka hiçbir şey değil .
İki tane göç masasından iki tane zabıtadan, iki tane emniyetten görevli bir araç ile şehri gün boyu gezecek. Durdukları yeri milletten ezberledi kaçıyor onlardan. Her gördüğünü toplayacak, sürekli toplayacak kampa kadar eşlik eden gönüllüler bile bulursunuz onları göndermeye.
Paranız, bütçeniz yok ise esnaftan kendi aramızdı toplayıp verelim. Ama bu kadar mı acz içinde bu şehrin yönetenleri, yazıktır bu şehre. Binmeyi verin yarım milyonluk jeep te fazla personel talep edin bu işlerde
koşturun.
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sayın Valim, şu dilenci olayıyla ilgili sorumluluk sizde Başbakanlık öyle diyor neden sesiniz soluğunuz çıkmıyor, Göç masası sizde, emniyet emrinizde, belediye iş birlğine hazır, bu rezaleti hiç mi görmüyorsunuz. Gönderdik kaçtılar, kaçırmayın, o kadar polisiniz, o kadar belediyenin zabıtası var.
Trabzonspor taraftarlarına Akreplerle, binlerce polisle müdahale emri vermesini biliyorsunuz.
Neden iki tane dilenciye sahip olamıyorsunuz. Böyle turizm şehri mi olunur rezil oluşumuzu izliyorsunuz.
Kimileri diyor ki Trabzon’u silmiş aklından, çok kırgınmış nasıl olsa gideceğim kimse ile kötü olmayayım diyormuşsunuz? Dilerim böyle düşünmüyorsunuzdur. Yönetici duygularıyla değil, gerçeklerle şehri yönetir ya Trabzon’da sorumluluk alın, ya da yapamıyorum deyin ve gereğini yapsınlar.
Ben şehrimin mahvedilişini sizin gibi makamımda oturup izleyemem, kusura bakmayın, siz yarın gideceksiniz başka makama ben yine bu şehirde olacağım. Bu sadece sizin için de geçerli değil, şehri yöneten her belediye başkanı her daire amiri, memuru müdürü için diyorum.
Ya bu şehri sevin
Ya da terk edin.
Erhan esaspehlivan.
Okadar güzel yazmışki valiye giydirmiş paylaşasım geldi [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
malesef savaş üzücü ama çözümü bu olmamalıydı,adamları hatay dışına çıkarmamak gerekirken bizim köyde bile suriyeli var,malesef siyasi ler şirn görüncekleri yerde böle gereksiz hamleler yapabiliyorlar,ama halk şamarıda atıyor tabi anlayanlara,
koskoca ülkesin yap adam gibi 2-3 tane kamp yeri bak onları vatandaş da desgtek olsun, olmaz ,Şimdiye kadar araplar bize nerde yardım etdi,artık kendi kardeşim açken başkasına yardım edesim gelmiyor, biz millet olarak vatan olarak gereğinden fazlasını yaptık@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson zamanlarda belediyelerin her "fışkıye"de sıkça kullandığı ışıklandırma yöntemi..bana sorarsan pavyon ışıklandırması gibi..hele renk değiştirenler yok mu KORKUNÇ!
Yorum
-
ben olsam oraya havuzmuş şuymuş buymuş değilde orayı las vegas gibi bir yer yapardım gece ışıl ışıl olan caddeleri olan büyüklü küçüklü binalar lüx restoranlar barlar lüx oteller tabi olmassa olmaz kumsal yat limanı trabzonun içinde başka trabzon yapardım elmas gibi parlayan.(küçük istanbulda denebilir) trabzonda yeterince yeşillik var yeşil görmek isteyen yaylaya çıksın .tabi bunları yapınca antrenman sahalarınıda 15 metrelik çitlerle çevirir kaplardım içi gözükmeyecek şekilde .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum