Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abi mantikli yaziyorsun

ama anlatmalarina göre o problem öylede böylede olacak
    dogrumu anliyorum
    ve sence bizim millet ayasofya veya avni aker bölgesinde bulusup sahil kenari stada yürümezmi
    imkansizmi bu
    mac öncesi birlikde stada gitmek en güzel etkinlikdir bence
    Teorikte güzel bir düşünce ama uygulamada zor olur diye düşünüyorum....

1-2 taraftar grubu belki yapabilir ama büyük çoğunluk yine araçla gider...

Hatta toplu taşıma aracıyla değil özel aracıyla gider.....

artı birde kışın sahil çok soğuk oluyor... yürünülebilceğini sanmıyorum....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazı yerlerde sağlık hizmeti kalitesinin yükseltilmesi, bazı yerlerde sağlık turizmi...
      Sanayi kenti olamadık,
      spor kenti olamadık,
      ekonomi finans kenti,
      turizm şehri olamadık,
      2000 yılın üzerinde medeniyet olan şehirde 2015 yılında sağlık kenti olma misyonu mu yüklendi.
      keşke sağlık meslek lisesinde okusaydım.

Yorum

• 2 haftada bir maç yaptığımız için genelde sorun olmaz toplasan 25-30 maç yapılıyor senede geri kalan günler boş olacak stat yani rahatsızlık vermez ama asıl soru şu bu hastaneye ihtiyaç var mı ve bu arazi daha iyi değerlendirilemez mi?
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Yorum

• En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 13:12.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İdmanlarımız da orda olacak
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet bu çıkış tüneli güzel bir kaç ekleme daha yapılablir .sanki cehennem çukuruna iniyormuş gibi bir hava var bu tünelde

Yorum

• Ne hastanesi arkadaş, bu nasıl bişeydir, valla anlayamıyorum

Yorum

• Hastane de ihtiyaçtır. Ama mesela oraya Trabzonspor Spor Akademisi neden olmasın? Neden her şey yarım kalmak zorunda?
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çıkış tünelinde net olarak fırtına dalga yağmur boran şimşek ne kadar doğa olayı varsa kabartma olarak yapacaksın. Hiç düşünmeye gerek yok . Hatta böyle müzelerde olduğu gibi arkaya ses efektide ekleyeceksin fırtına rüzgar uğultu sesi gerilecek rakip. Hissedecek karadenizde olduğunu
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Dolgu alanın batısı kamusal amaçlar doğrultusunda kullanılacaksa benim önerim bir şehir hastanesi değil , Trabzonspor derneğine bağlı bir üniversite ve bünyesinde görev yapacak , bir eğitim araştırma hastanesidir.

C-Trabzon Spor Bilimleri Üniversitesi .
                        -İktisadi ve idari , spor yöneticiliği , spor yönetim ana bilim dalı .
                        -Spor okur-yazarlığı , gazeteciliği , halkla ilişkiler ve tanıtımı , İletişim ana -bilim dalı
                        -Hareket ve Antreman bilimleri ana bilim dalı.
                        -Ortopedi ve travmatoloji başta gelmek üzere ; Spor Hekimliği Ana bilim dalı

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• karadeniz fıkrasına malzeme peşindeler başka bir şey değil, şehire çok lazımdı hastane. hele hele stadın yanına hastane yapma fikri çok egzotik ve marjinal bir hareket olur. sıradışılığımızı dosta düşmana bir kez daha kanıtlamış oluruz.

tepki bile veremiyorum şu olaylara artık. )))
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çıkış tünelinde net olarak fırtına dalga yağmur boran şimşek ne kadar doğa olayı varsa kabartma olarak yapacaksın. Hiç düşünmeye gerek yok . Hatta böyle müzelerde olduğu gibi arkaya ses efektide ekleyeceksin fırtına rüzgar uğultu sesi gerilecek rakip. Hissedecek karadenizde olduğunu
                            Şimsek sesi iyi gider Sinir bozar

Yorum

• Hastaneyi Besikdüzüne yapin.Koca ilce bi hastanesi yok.Cünkü oy vermiyorlar demi.Maksat oy avciligi.
                              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 14:13.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Farklı seçenekler var ve hoşuma gitti benim de.

Zevk meselesi tabi ama işi becerebildikten sonra gayet hoş durabilir.

Bence yönetim stadın dizaynına göre farklı seçeneklerde animasyon yapmalı ve taraftarın seçimine bırakmalı.
                                Tamda isi beceremeyen bir örnek gösterdin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X