Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Avni Aker hastanenin arkasındaydı ya demekki beyin stadın yakınlarında hastane olması gerektiğine inanıyor, yani o stadı yaylaya yapsan onun yanınada hastane yapar bu hastalıklı beyinler
    düsüncemi yazdigim icin beyinim hastalikli demek
    istemiyorsan neden istemediginizi yazabilirsiniz
    baskasini kücük düsürmeye calisacagina

benim isime geliyor akyazinin oraya hastanenin yapilmasi, ondan tarafiyim
    trabzonda oldummu yazi köyde derecikde, yazi merkezde fatihde oluyorum
    herseyin 1 hastanede olmasi büyük avantaj, memlekette yasayan 85 yasinda babaannem var, artik hastane hastane gezdirmeden biktim

trabzon ilinden en cok nüfüsu olan 2 yer trabzonlan akcaabat arasi o hastanenin olmasi eminim sadece benim icin degil cogu saglik sorunu olan hemserim icin en iyi secimdir

+ sehirin ortasinda kömür dumani icinde olan hastanelerde millet yatacagina deniz ve daglar arasi yattimi eminim insanlar daha cabuk sifaya kavusacaktir

İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadyumun yanına hastane olurmu hiç!!!
    hanover, san sebastian, pensylvania state...
    arastirirsan daha nereler cikar
    buda avusturalya perth in projesi

oluyormus
    1800 lü yillardan bahsetmeden
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 09:59.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yaa bunlar doldurmayı seviyor bi sahil daha doldursunlar hastane için hiç kıyımız kalmasını anasını satim deniz kenarında kıyısı sahili olmayan şehir olalım dünyada tarihe geçelim

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        peki yapilan yeni yollarlan ve sözde tramvaylan bu sorun giderilemezmi

ben trabzonda mac günü bile asiri trafik sorunu yasadigimi hatirlamiyorum
        tabiiki büyük sehirde yasadigim icin baska trafiklere alisigim

stad zaten dolguyu yaridan bölüyor
        spor kompleksinin tarafinda olmiyacak , sehir tarafindan gelen oyuncular hastaneyi görme bilen görmez

may tesislerindeki ucak inis ve kalkislarinimi mumla arayacaklar
        simdi iste tesisler sakin yerde olacak
        Abi Trabzon'da o dediğiniz olay çok zor....

bir sefer raylı sistemi asla düşünmezler.....

ikinci bir hususta şu... isterseniz 10 tane bağlantı yolu koyun bağlantı noktalarında trafik birikecek yine trafikte aksamalar olucak.....

Avni Aker'de maç günleri çok aşırı yoğunluk olmadığı doğrudur çünkü Avni Aker'e şehrin her yönünden ulaşılabiliyor...

erdoğdudan fatihten akçaabattan oftan yenimahalleden gelenler birbirini hiç görmeden bile stadyuma ulaşabiliyor..... şehrin yarısı zaten yürüme mesafesinde stadyuma gidebiliyor..... çoğu insan araçsız gelebiliyor...

oysa akyazıda herkes mecbur aracıyla gelecek ve tek yönden stadyuma dolmaya çalışacak......

birde hastanenin trafiği ile şehirler arası trafik bağlantı noktalarında yoğunluğu artıacak...

korkarım büyük sıkıntılar yaşayacağız....

bak sevgili dostum ufak bir heyelanda o yol saaterce kapalı kaldı hala tam düzeltilemedi....

maalesef planlı iş yapan bir millet değiliz.. bir şeyi yaparız aksarsa ona ona göre tedbir alırız.... beni asıl korkutanda bu aslında....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          düsüncemi yazdigim icin beyinim hastalikli demek
          istemiyorsan neden istemediginizi yazabilirsiniz
          baskasini kücük düsürmeye calisacagina

benim isime geliyor akyazinin oraya hastanenin yapilmasi, ondan tarafiyim
          trabzonda oldummu yazi köyde derecikde, yazi merkezde fatihde oluyorum
          herseyin 1 hastanede olmasi büyük avantaj, memlekette yasayan 85 yasinda babaannem var, artik hastane hastane gezdirmeden biktim

trabzon ilinden en cok nüfüsu olan 2 yer trabzonlan akcaabat arasi o hastanenin olmasi eminim sadece benim icin degil cogu saglik sorunu olan hemserim icin en iyi secimdir

+ sehirin ortasinda kömür dumani icinde olan hastanelerde millet yatacagina deniz ve daglar arasi yattimi eminim insanlar daha cabuk sifaya kavusacaktir
          * Kardeşim senin için yazmadım kime yazdığım çok net belli,şunu bil sakarayada 3 tane çok büyük beton yığını var ama 4 ay sonraya sıra veriyorlar biopsi için o yüzden bu tür şeylere çok takılma bence. İçi boş olunca evinin dibindede olsa fayda yok yani
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Önemli bir hususta şu.....

Stadyumda hapşırsanız " çok yaşa " denilecek mesafede Medikal Park Hastanesi varken.....

2 km ötede 200 yataklı Haçkalı Baba hastanesi varken.....

yeni bir hastane biraz kaynak israfı olmuyormu acaba ?

o kadar zengin bir ülkemiyiz biz......

Yorum

• Trabzonun geleceği dediğin projede stadın yanına hastane mi olur arkadaş bırak yeşil alan kalsın daha iyi

Yorum

• bu iki tesisi yan yana yapmanın hiç bir mantığı yok. Oldu olacak diğer tarafa da şehir mezarlığı yapılsın. Doldura doldura rusyaya gidicez.
                kara yolları var dolgu alanının bir ucunda, orası yıkılıp yapılmasın bu muhabbet üzerine, gerçi orada hastane sığdıracak alan var mı? Sanmıyorum.
                Yok abi olmaz ya...

Yorum

• projenin ana teması stadyum olması gerekirken hastane gölgelemeiş stadı sanki hastane için doldurulmuş da stadı sonradan düşünüp yapmışlar

Yorum

• Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      * Kardeşim senin için yazmadım kime yazdığım çok net belli,şunu bil sakarayada 3 tane çok büyük beton yığını var ama 4 ay sonraya sıra veriyorlar biopsi için o yüzden bu tür şeylere çok takılma bence. İçi boş olunca evinin dibindede olsa fayda yok yani
                      yok aslinda sorun yasamadik hic termin yüzünden olan hastanelerden
                      adapazari merkezdende okadar sikayetci degilim (anne tarafim akyazi- yeni mahalle) oralarin hastanelerinede gitmisligim var
                      belki bizim oralarda kisitli süre bulundugumuz icin torpil geciyordular, simdi nenelerimizde biz olmadan kimse biyere getiremediginden izinler hastanelerde geciyor

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Trabzon'da o dediğiniz olay çok zor....

bir sefer raylı sistemi asla düşünmezler.....

ikinci bir hususta şu... isterseniz 10 tane bağlantı yolu koyun bağlantı noktalarında trafik birikecek yine trafikte aksamalar olucak.....

Avni Aker'de maç günleri çok aşırı yoğunluk olmadığı doğrudur çünkü Avni Aker'e şehrin her yönünden ulaşılabiliyor...

erdoğdudan fatihten akçaabattan oftan yenimahalleden gelenler birbirini hiç görmeden bile stadyuma ulaşabiliyor..... şehrin yarısı zaten yürüme mesafesinde stadyuma gidebiliyor..... çoğu insan araçsız gelebiliyor...

oysa akyazıda herkes mecbur aracıyla gelecek ve tek yönden stadyuma dolmaya çalışacak......

birde hastanenin trafiği ile şehirler arası trafik bağlantı noktalarında yoğunluğu artıacak...

korkarım büyük sıkıntılar yaşayacağız....

bak sevgili dostum ufak bir heyelanda o yol saaterce kapalı kaldı hala tam düzeltilemedi....

maalesef planlı iş yapan bir millet değiliz.. bir şeyi yaparız aksarsa ona ona göre tedbir alırız.... beni asıl korkutanda bu aslında....
                      abi mantikli yaziyorsun

ama anlatmalarina göre o problem öylede böylede olacak
                      dogrumu anliyorum
                      ve sence bizim millet ayasofya veya avni aker bölgesinde bulusup sahil kenari stada yürümezmi
                      imkansizmi bu
                      mac öncesi birlikde stada gitmek en güzel etkinlikdir bence
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 10:14.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dikkat ettiğim bir hususta gerek gazetelere verilen projeler olsun gerek siyasi partilerin malzeme olarak kullandığı resimler olsun....

hiç bir proje birbirine benzemiyor....

bir resimde stadyumun üstü oval diğerinden diktörtgen....

bir resimde yanında spor tesisi var diğerinde otel....

yani bugün otel oluyor yarın spor tesisi öbür hastane...

böyle plansız programsız işmi yapılır nedir bu ya....

Yorum

• yaa arkadaş biz nasıl bir günah işledik bilmiyorum.şampiyonluğumuz çalınır verilmez kaç yıldır şu şehir bir şampiyonluk sevinci yaşayamaz(engellemelerle) en süper futbolcu bize gelince futbolu unutur bizden gidince ejderha kesilir ve bizle oynanan maçta messi olup bizi yıkar avni aker yıkılıp yerine süper taraftar görüşü alınarak bir stad yapılsın deriz (juve stadı gibi) oda olmaz sahilimizi kaybederiz dolgu yaparlar stad yapıcaz diye kimseye sormadan kafasına göre bir stad yaparlar onuda artık kabullendik zaten de ( ben burası tamamen spor kompleksi olucak diye kabullenmiştim)tam bu stada alışmaya başlarken hastane icat ederler yok arkadaş bunlar bu hareketleri bilerek yapıyorlar trabzon insanını heralde mutsuzluktan üzüntüden öldürmeye çalılşıyor bunlar

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            renkdaşım bu yazıya nasılsa dolgu alanına hastane yapıcaklar bence yazıya hasta etme beni dik oyna diye yazsan hastane ile daha uyumlu olur.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Önemli bir hususta şu.....

Stadyumda hapşırsanız " çok yaşa " denilecek mesafede Medikal Park Hastanesi varken.....

2 km ötede 200 yataklı Haçkalı Baba hastanesi varken.....

yeni bir hastane biraz kaynak israfı olmuyormu acaba ?

o kadar zengin bir ülkemiyiz biz......
                              Abi Trabzondaki hastanelere karadeniz kıyısındaki birçok ilden hastalar geliyor.
                              ben Trabzonda 6 sene geçirdim bir kere yoğunluk, büyük bir kalabalık görmedim.
                              istanbulda yaşayan biri olarak vr Trabzonda birçok hastaneyi kullanmış biri olarak eğer mevcut hastaneler yetersizse neden olduğunu çok merak ediyorum.
                              Seninle aynı fikirde olarak nerdeyse kişi başına 1 hastane düşecek hala hastane yapmanın gerekçesi nedir acaba bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi Trabzondaki hastanelere karadeniz kıyısındaki birçok ilden hastalar geliyor.
                                ben Trabzonda 6 sene geçirdim bir kere yoğunluk, büyük bir kalabalık görmedim.
                                istanbulda yaşayan biri olarak vr Trabzonda birçok hastaneyi kullanmış biri olarak eğer mevcut hastaneler yetersizse neden olduğunu çok merak ediyorum.
                                Seninle aynı fikirde olarak nerdeyse kişi başına 1 hastane düşecek hala hastane yapmanın gerekçesi nedir acaba bilemiyorum.
                                Bazı yerlerde sağlık hizmeti kalitesinin yükseltilmesi, bazı yerlerde sağlık turizmi...
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X