Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renklere karşı böyle hislerin varsa " seviyorsan git konus bence "
    Ben açık maviden yanayim. Bordo kimsede yok demissin bir ara ama bordonun kırmızının bir tonu olduğunu unuttun herhalde. TtArena da kirmizi bordo arasi bir tonda. Ama acık mavi koltuk koyacak baska bir takim yok süperligte.

koyu mavi nasıl olurki ?

Yorum

• Akyazı'nın bordo tribunleri,göğün ve Karadeniz'imin müthiş maviliği,sahada rakibine sahayı dar eden bir Trabzonspor..Daha ne isterim

İnönü stadyumu yıkılmadan önce bjk ile yaptığım son deplasman maçını(Sapara'nin lig tarihinde kulübümuzün 1967.golünü attığı) bjklilerin arasında,yeni açık tribününde izlemiştim de bir yanda boğaz manzarası,bir yanda Avni Aker'in bordo tribunlerinde hayal etmistim kendimi..Çok isterim tüm koltukların bordo olmasını,Akyazı gibi denizin içindeki bir konumda bu ikiliyi yakalayıp çok tatlı bir ambians yakalayabiliriz.

Yapılan görsellere bakıp mavi de ayrı bir ferahlık katar kesin stada ancak benim oyum bordo koltuklardan yana.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akyazı'nın bordo tribunleri,göğün ve Karadeniz'imin müthiş maviliği,sahada rakibine sahayı dar eden bir Trabzonspor..Daha ne isterim

İnönü stadyumu yıkılmadan önce bjk ile yaptığım son deplasman maçını(Sapara'nin lig tarihinde kulübümuzün 1967.golünü attığı) bjklilerin arasında,yeni açık tribününde izlemiştim de bir yanda boğaz manzarası,bir yanda Avni Aker'in bordo tribunlerinde hayal etmistim kendimi..Çok isterim tüm koltukların bordo olmasını,Akyazı gibi denizin içindeki bir konumda bu ikiliyi yakalayıp çok tatlı bir ambians yakalayabiliriz.

Yapılan görsellere bakıp mavi de ayrı bir ferahlık katar kesin stada ancak benim oyum bordo koltuklardan yana.
        helal adminim zevkli adammışsın

Yorum

• Biz burda koltuk rengini tartisalim, adamlar yüzyilin kreagrofisini yapsinlar ve 90 dakika tek agizdan bagirsinlar. Stad nasil olacak bilmiyorum ama hicbirzaman dün aksamki görüntüyü izleyemeyecegim bu stadda.
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• renkdaşlarım bordo o kadar klass karizma ağır bir renkki açık mavi gibi basit gösterişsiz bir rengi bile kurtarıyor. değerini bilmemiz lazım bordonun .

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz burda koltuk rengini tartisalim, adamlar yüzyilin kreagrofisini yapsinlar ve 90 dakika tek agizdan bagirsinlar. Stad nasil olacak bilmiyorum ama hicbirzaman dün aksamki görüntüyü izleyemeyecegim bu stadda.
              nedenki yeterki takım şampiyonluğa oynasın gs yılın maçına çıktı normaldir bu durum bizde şikebahçeyle yarışırken tıklım tıklım dolduruyorduk maçları hele birde derbi olursa

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz burda koltuk rengini tartisalim, adamlar yüzyilin kreagrofisini yapsinlar ve 90 dakika tek agizdan bagirsinlar. Stad nasil olacak bilmiyorum ama hicbirzaman dün aksamki görüntüyü izleyemeyecegim bu stadda.

Hocam,o koreografiyi hazirlayan grup 90 hadi bilemedik 100 kisilik bir ogrenci grubu.Koreografiyi hazirladiktan sonra ve 'koreografi' aliskanligi yerlestikten sonra cok rahat halledilir bu kisim bence.Yeter ki imkan olsun,yeter ki takim taraftari costursun.Bundan bes sene once,hatta o kadar geriye gitmeyip bu sezon basinda bile gs bos tribunlere oynuyordu ama sampiyonluk iddiasi olduktan sonra herkes gaza geldi ve bu tur guzel isler yapilmaya baslandi.Zamanla yapilir,taraftarin cogunlugu oturdugu yerden mac izlemeyi tercih etse de boyle guzel anilarin bir kere parcasi olduktan sonra kendiliginden bu kultur olusur.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bi organınızla gülmek yerine bilgi sahibi olursanız güzel olur..
                  Bana bilgi edebiyati vermek yerine, yazimi okursaniz güzel olur. Ne demisim??? "Baskasina anlatsam, onlar güler " demisim.

Yorum

• Bence tek renk bordo olmalı, gri merdivenler...

Yorum

• Stad falan iyi hoş da bizdeki bu bölünmüşlükle o stadda da baskı yaratmamız çok ama çok zor.. Eyy Trabzonspor sevdalıları, renkdaşlar daha ne kadar bu iş böyle gidecek neden tribün grupları birleşmiyor neden tek ses olamıyoruz neden neden neden ? Şimdiden harekete geçilmesi lazım Avni Aker'de birliği sağlayamadık hiç yoktan yeni stadımızda birlik beraberlik sağlansın .. TEK SES, TEK GRUP AKYAZI...
                      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

tribün koltukları bordo locakoltukları mavi olacak bence at fava bekle 😁

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam,o koreografiyi hazirlayan grup 90 hadi bilemedik 100 kisilik bir ogrenci grubu.Koreografiyi hazirladiktan sonra ve 'koreografi' aliskanligi yerlestikten sonra cok rahat halledilir bu kisim bence.Yeter ki imkan olsun,yeter ki takim taraftari costursun.Bundan bes sene once,hatta o kadar geriye gitmeyip bu sezon basinda bile gs bos tribunlere oynuyordu ama sampiyonluk iddiasi olduktan sonra herkes gaza geldi ve bu tur guzel isler yapilmaya baslandi.Zamanla yapilir,taraftarin cogunlugu oturdugu yerden mac izlemeyi tercih etse de boyle guzel anilarin bir kere parcasi olduktan sonra kendiliginden bu kultur olusur.
                          gerek Türkiye de gerek dünyanın çeşitli yerlerinde hem salonlarda hem statlarda çeşitli maçlar takip ettim ama bizim taraftar gada enteresanini görmedim, öyle bir atmosfer olsa bile çok zor bir ihtimal...
                          sakin olun...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence tek renk bordo olmalı, gri merdivenler...
                            Kesinlikle.

Yorum

• Taraftara sorulmayacak miydi koltuk rengi?
                              Trabzonspor

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X