Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen katiliyorum, tek renk cok daha estetik duruyor, ya bordo yada mavi olsun, üzerine de Trabzon yazisi, Nike logosu islenir diger renk ile.

Koltuk dizilimi cok önemli, umarizki Konya veya Mersin stadinda oldugu gibi köselerde sorun yasanmaz !
    Kemal'im Trabzon yazmayacağız,
    ''DİK OYNA'' yazacağız,
    bu yazıyı okuyan anlayacak ki orası Trabzon,
    ezber bozacağız yani
    BMN olarak ortak karar aldık,sıkıysa bi uygulamasınlar
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kemal'im Trabzon yazmayacağız,
      ''DİK OYNA'' yazacağız,
      bu yazıyı okuyan anlayacak ki orası Trabzon,
      ezber bozacağız yani
      BMN olarak ortak karar aldık,sıkıysa bi uygulamasınlar
      Mesela Trabzon yani Dik oyna da güzel bir fikir

Ah ayrica koltuklar kadar cok önemli diger konu saha ile tribün arasi kiremit rengi olmasin Mersin ve Antalyadaki gibi, insallah yesil olur !

Yorum

• denemeden anlayamayız.
        kulübün bu işe el atması lazım, güzel bir çizimle bize bordosunu da mavisini de göstermesi lazım

benim kafamdaki de; koltuklar açık mavi ve buz mavi degrade şeklinde, merdivenler beyaz, yazı da bordo.
        belki çok kötü duracaktır ama denemek lazım.

Yorum

• Daha önce burada paylaşılmıştı stadyumda kullanılacak renk örnekleri. Bunlardan birisi yanlış hatırlamıyorsam açık mavili üst kısımda olan.

Yorum

• Arkadaş ne bordoymuş, madem bu kadar harika ve gaza getiren insanı etkileyen bişey evlri mobilyaları falan hep bordoya boyatalım

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bak bak bak acaba nerden duyum aldın renkdaş. milleti maviye alıştırmaya çalışıyor algı operasyonu. bordodo bizim MAVİDE bizim kelimelerinden belli.
              Seni evinden aldırırım Ronin

Yorum

• Alt tribünler manchester city stadındaki mavi den üstler de bordo olabilir. Bordo olmasa da olur. Ama kamufle etmek amacıyla bordo da gerekiyor.

Yorum

• Su yazilanlari okuyorumda.........ya herkesin görüsüne saygiliyim ama allah askina koltuk rengi nasil rakibe baski yapacak onu bana biri izah etsin.Yillardir Avni Akerin koltuk rengi bordo gecen giden istedigi gibin bizi burda yenebildi......Sen o koltuklari doldur , Sen rakibe baski kur.Bos koltuk rakibi ne baski altina alicak......burda birisine anlatsam bi organi ile güler.

Bana sorarsaniz koltuk rengi mavi olmali.......Nedenmi? Çünki benim hosuma giden bir renk.😋

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Su yazilanlari okuyorumda.........ya herkesin görüsüne saygiliyim ama allah askina koltuk rengi nasil rakibe baski yapacak onu bana biri izah etsin.Yillardir Avni Akerin koltuk rengi bordo gecen giden istedigi gibin bizi burda yenebildi......Sen o koltuklari doldur , Sen rakibe baski kur.Bos koltuk rakibi ne baski altina alicak......burda birisine anlatsam bi organi ile güler.

Bana sorarsaniz koltuk rengi mavi olmali.......Nedenmi? Çünki benim hosuma giden bir renk.😋
                    Renklerin piskolojik etkileri vardır. Örneğin bazı yemek firmaları tasarımlarında kırmızı rengi tercih eder çünkü açlık hissi verir kırmızı renk. Koyu renkler genelde insanı bunaltır, bordo koltuğu bu yüzden istiyoruz. İllaki taraftar görevini yapacak ama bu detayları da atlamamak gerekir.

Bi organınızla gülmek yerine bilgi sahibi olursanız güzel olur..
                    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• bi kere kesinlikle en kötü ihtimal altkatlar koyu bordo olmalı çünkü o locaları başka türlü saklayamayız .

Yorum

• 6.30 - 7.00 gibi oradan geçeceğim. Bir değişiklik varsa çekebilirsem resim çekeceğim arkadaşlar.

Yorum

• Hazar Eline sağlık...

Yorum

• Zenit

Bilbao

Bordo daha boğucu gibi ama Zenitin açık maviside görsel olarak çok hoş durabilir.
                            Hangisi olursa olsun ikisinede okeyim
                            http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [IMG][/IMG] AKYAZI STADI KENDİM SHOPLADIM...
                              şu bordo rengin stada verdiği karizma heybet ve ağırlığı neden kimse görmez anlamam resmen stada sınıf atlatıyor bu bordo renk stadtaki tüm çirkinlikleri örttü resmen. o ilk trübünlerin anormal eğimini kale arkasındaki locaları gizlemesi ve hatta apartman loca trübünü bile kurtuldu .açık mavi yada mavi işte yapılırsa stadın tüm iğrençlikleri eksik zayıf yanları ortaya çıkacak .

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şu bordo rengin stada verdiği karizma heybet ve ağırlığı neden kimse görmez anlamam resmen stada sınıf atlatıyor bu bordo renk stadtaki tüm çirkinlikleri örttü resmen. o ilk trübünlerin anormal eğimini kale arkasındaki locaları gizlemesi ve hatta apartman loca trübünü bile kurtuldu .açık mavi yada mavi işte yapılırsa stadın tüm iğrençlikleri eksik zayıf yanları ortaya çıkacak .
                                Renklere karşı böyle hislerin varsa " seviyorsan git konus bence "
                                Ben açık maviden yanayim. Bordo kimsede yok demissin bir ara ama bordonun kırmızının bir tonu olduğunu unuttun herhalde. TtArena da kirmizi bordo arasi bir tonda. Ama acık mavi koltuk koyacak baska bir takim yok süperligte.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X