Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aksine sade ve keskin hatları olan stadlar için en ideal renk tonu bence.Zaten 15 günde bir ve asıl amaç ev sahibi üstünlüğü ile rakibe baskı kurmaksa bordo renk biçilmiş kaftan.
    Bilmiyorum ben bordoyu mavisiz sevmiyorum. İçinde kıyısında köşesinde ya beyaz ya sarı ya mavi olmalı.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Komple mavi olmalı.
      Oyun alanı dışında kalan tartan yüzeyler dahil, komple mavi olabilir. Tabi burada hangi mavi tonu olacağı önem arzediyor. Manchester şehir stadyumunda da mavi var Stamford'da da ... ama farklı mavi tonlarının verdiği duygular da birbirinden farklı oluyor.

Tribün koridorları bordo olabilseydi şayet iyi bir görünütüyü kotabilirdik. Tff stadyum güvenlik yönetmeliğindeki tanım şu şekilde

106 - Kulüpler , halka açık geçit, koridor, merdiven, kapı vb. alanların bir olay anındaseyircilerin serbestçe akışına mani olacak engellerden arınması için gerekli sistemikuracaklardır. Büfeler temiz, güzel görünümlü, kolay ulaşılabilir ve stadyum içinde merkezi bir yerde konumlanmalıdır. Tribünlere ait stadyum dışına açılan tahliye kapıları kesinlikle dışa doğru açılmalıdır.Sürgülü kapı sistemi kabul edilmemektedir.

107 - İzleyici bölümlerindeki tüm koridorlar ve merdivenler , izleyici bölümünden oyunalanına açılan tüm kapılar ve stadyum dışına açılan tüm çıkış kapıları ve tahliye koridorları açık parlak renge ( sarı vb.) boyanacaktır.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bilmiyorum ben bordoyu mavisiz sevmiyorum. İçinde kıyısında köşesinde ya beyaz ya sarı ya mavi olmalı.
        sarı olamaz o şikecilerin rengi .stad koltuklar bordo olsun merdivenler mavi olsun renkdaşım

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sarı olamaz o şikecilerin rengi .stad koltuklar bordo olsun merdivenler mavi olsun renkdaşım
          Ben sariyi Aston Villa dan esinlenerek örnek verdim. Bordo Mavi Sarı tribünleri var.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oyun alanı dışında kalan tartan yüzeyler dahil, komple mavi olabilir. Tabi burada hangi mavi tonu olacağı önem arzediyor. Manchester şehir stadyumunda da mavi var Stamford'da da ... ama farklı mavi tonlarının verdiği duygular da birbirinden farklı oluyor.

Tribün koridorları bordo olabilseydi şayet iyi bir görünütüyü kotabilirdik. Tff stadyum güvenlik yönetmeliğindeki tanım şu şekilde

106 - Kulüpler , halka açık geçit, koridor, merdiven, kapı vb. alanların bir olay anındaseyircilerin serbestçe akışına mani olacak engellerden arınması için gerekli sistemikuracaklardır. Büfeler temiz, güzel görünümlü, kolay ulaşılabilir ve stadyum içinde merkezi bir yerde konumlanmalıdır. Tribünlere ait stadyum dışına açılan tahliye kapıları kesinlikle dışa doğru açılmalıdır.Sürgülü kapı sistemi kabul edilmemektedir.

107 - İzleyici bölümlerindeki tüm koridorlar ve merdivenler , izleyici bölümünden oyunalanına açılan tüm kapılar ve stadyum dışına açılan tüm çıkış kapıları ve tahliye koridorları açık parlak renge ( sarı vb.) boyanacaktır.

Evet ton farkı önemli ki bence bu sezon 3. formamızın rengi yani buz mavisi (City mavisi) çok güzel duruyor arkadaki resim gibi.

Bordo güzel dururdu gerçekten, acaba bu kuralları göz ardı edebilme şansımız var mı? Mavi'nin arasında bordo kendini aşırı derecede belli eder.

Yorum

• Maviciydim ama artık bordo-mavi birlikte olsun diyorum ) Dalga yaparsak fazla yazı koyamayız ama.
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yapma be serdar atasoy sendemi mavicisin.avni aker bordo olduğu için taraftar farklılık istiyor heralde aslında sadece özenti .farklı geliyor diye millet sevdi maviyi halbuki 40 bin kişilik stad a zamanı gelince 25 bin kişi gelince o maviler nasıl göze batıcak onu kimse görmüyor .gs neden fuul sarı yapmadı sizce koltukları bi düşünün .asil renkler koyu renklerdir kliolu insan koyu renk giydimi kilosunu saklar sadri şener sizce neden tek renk bordo yaptı stadı.bordomuza ayıp ediyorsunuz.en güzel renk bordodur.

Yorum

• Bu arada Bursa stadyumunun yeşil membranları şeffaf olmuş Bursalılar şikayetçiydi.
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Trabzon'da yapımı süren Akyazı Stadı'nın yanındaki alana Karadeniz Bölgesi'nin en büyük hastanesini, şehir hastanesini yapacağız. Trabzon'da Asya'nın en büyük limanını yapacağız. Arsin'de yatırım adası yapacağız. Yomra'daki mobilyacılar sitesini Çağlayan'a taşıyarak orada da şovrumu olan modern bir mobilyacılar sitesi yapacağız" dedi.

Soylu, "Akyazı Stadı'nın tamamlanması sonrasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nın bulunduğu yeri yeşil alan yapacağız. Şehrin buna ihtiyacı var. Onun yanındaki Yavuz Selim Stadı ise aynen kalacak. Onun yanına ise kültür merkezi yapacakmislarrr

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunuda kabul etmezlermi
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.05.2015, 01:30.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Taraftarı böldüler sonunda başardılar bunu, Bordocular ve maviciler olarak yazıklar olsun bunu yapana

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon'da yapımı süren Akyazı Stadı'nın yanındaki alana Karadeniz Bölgesi'nin en büyük hastanesini, şehir hastanesini yapacağız. Trabzon'da Asya'nın en büyük limanını yapacağız. Arsin'de yatırım adası yapacağız. Yomra'daki mobilyacılar sitesini Çağlayan'a taşıyarak orada da şovrumu olan modern bir mobilyacılar sitesi yapacağız" dedi.

Soylu, "Akyazı Stadı'nın tamamlanması sonrasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nın bulunduğu yeri yeşil alan yapacağız. Şehrin buna ihtiyacı var. Onun yanındaki Yavuz Selim Stadı ise aynen kalacak. Onun yanına ise kültür merkezi yapacakmislarrr
                        Spor yerleşkesinin içinde hastanenin ne işi var Allah aşkına ya!
                        Maç günleri bangır bangır müzik çalınacak bir yerin dibinde hastalar rahat eder mi? Düşünenin aklına ot tıkıyım.
                        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon'da yapımı süren Akyazı Stadı'nın yanındaki alana Karadeniz Bölgesi'nin en büyük hastanesini, şehir hastanesini yapacağız. Trabzon'da Asya'nın en büyük limanını yapacağız. Arsin'de yatırım adası yapacağız. Yomra'daki mobilyacılar sitesini Çağlayan'a taşıyarak orada da şovrumu olan modern bir mobilyacılar sitesi yapacağız" dedi.

avni akerin yeşil alan yapılmasını onaylıyorum on numara tercih.yavuz selim zaten mutlaka kalmalı oda yerinde bir tercih .takıldığım konular akyazının yanındaki arazi yani yanlışanlamadıysam sonradan doldurulanmı yoksa antrenman tesislerinin öbür tarafımı hastane yapılıcak ben şöyle bişey diyim bu alana hastane yapılırsa bu hasta iyileşmez oraya hastane yapanlar bence kafadan hasta.tam emin olmamamkla beraber bu rize tarafına liman yapmyorlarmıydı elbirliğiyle trabzonu yok ettiler önce rize giresun havaalanı sonra rizede büyük bir ticaret limanı (yanlış bilmiyorsam)

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            avni akerin yeşil alan yapılmasını onaylıyorum on numara tercih.yavuz selim zaten mutlaka kalmalı oda yerinde bir tercih .takıldığım konular akyazının yanındaki arazi yani yanlışanlamadıysam sonradan doldurulanmı yoksa antrenman tesislerinin öbür tarafımı hastane yapılıcak ben şöyle bişey diyim bu alana hastane yapılırsa bu hasta iyileşmez oraya hastane yapanlar bence kafadan hasta.tam emin olmamamkla beraber bu rize tarafına liman yapmyorlarmıydı elbirliğiyle trabzonu yok ettiler önce rize giresun havaalanı sonra rizede büyük bir ticaret limanı (yanlış bilmiyorsam)
                            Ronin pencere de dedikoducu ev hanımları olur ya hani duymak ister de yarım duyar anlayamaz. Sonrada kendisi süsleyerek mahalleye yayar dedikoduyu aynen onlar gibisin

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Spor yerleşkesinin içinde hastanenin ne işi var Allah aşkına ya!
                              Maç günleri bangır bangır müzik çalınacak bir yerin dibinde hastalar rahat eder mi? Düşünenin aklına ot tıkıyım.
                              trabzonu trabzonsporu bitirmek için yapılan bilinçli harekatlar bunlar.antenman tessin hemen yanında hastane futbolcularda antrenman yaparken bi ton hasta antrenmanı takip eder o futbocuların morali tavan yapar onları görünce .maç günlari hastane tamamen boşaltılır hastalar yaylaya yolculuğğa çıkarılır .makinaya bağımlı hastalar hastanenin en alt dehlizlerine indirilir sesten etkilenmezler aslında kızılıcak bir durum yok irade trabzon halkında terchi onlar yapıcak herkes hakettiğini yaşar.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ronin pencere de dedikoducu ev hanımları olur ya hani duymak ister de yarım duyar anlayamaz. Sonrada kendisi süsleyerek mahalleye yayar dedikoduyu aynen onlar gibisin
                                fatih ç renkdaşım sana dürüstçe bir soru sorucam dürüstsen sende dürüstçe cevapla bu forumda neden yemin billah etmişçesine akyazı stadını savunuyorsun bir kere bile demiyorsun ya şu stadın şurası şöyle olsaydı muhalefet fikre karşı hemen saldırıya geçiyorsun yani yanlış anlamada seni tokinin elemanı yada başkanın adamı yada iktidarpartisinin adamı gibi görmeye başladım bir kere şu stadı eleştirmedin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X