Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
açıldığında mavi kapalıyken bordo koltuk olsunhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Cengizhan Okur tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 22:21.Victory & Yisyiri Zenci / Cesc
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ellerine sağlık renkten harika bir Çalışma olmuş.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan SÜMER
Yorum
-
Sizce hangisi daha şık duruyor. Bence tek renk Bordo iyi gibi... Daha canlı zaten tribünler dolduğunda koltuklar gözükmeyecek hoş Akyazı'da ne kadar dolacağıda meçhul ama
MODEL (Üst Kat Bordo, Alt Kat Mavi)
MODEL ( Üst Kat Mavi, Alt Kat Bordo)
MODEL (Tüm Katlar Mavi)
MODEL ( Tüm Katlar Bordo)
MODEL ( Taraftar veya Dalga Motifli Mavi, Beyaz)
MODEL ( Taraftar veya Dalga Morifli Bordo, Beyaz)
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Beyler öncelikle s.a. foruma yeni üye oldum paylaşımlarınızı sürekli takip ediyorum. Ben bu koltuk renkleri hakkında fikrimi belirtmek istiyorum. Bence koltuklar full bordo renk olsun. Merdivenlerde Avni Aker de olduğu gibi mavi olsun.Eğer maraton tribününe trabzonspor yazısı yazılacaksa bu yazıda mavi olsun. Sizlere neden bordo renk olmasını da istediğimi gösteriyim. tt arena da koltuk renkleri kırmızı bordoya yakın, ve tribünler de boşluklar olmasına rağmen çok fazla dikkat çekmiyor. Birde konya'nın stadında alt katın koltuk rengi beyaz ve neredeyse alt kat full dolu olmasına rağmen kenarda hafif boş olan beyaz bölüm daha çok dikkat çekiyor. Sanıyorum ki tribün full mavi olursada ortaya konya stadındaki görüntü çıkacaktır. saygılar.
Yorum
-
ya bu stad dolu görünsün olayını da anlamıyorum ben. oldu olacak şişme taraftar yerleştirelim. boşşa boştur baba nedir bu illuzyon merakı.
bi de stadyumun ferahlığına takılmış. açık renk - koyu renk. stadyum doluysa boğucudur, boşsa değildir. juventus şampiyonlar liginde final gördü, stadyumarı beyaz
zaten stadyum bordo olursa arenanın aynısı olacak neredeyse. eskişehir, samsun, sivas , antep vs. hepsi kırmızı -bordo tonlarda , güzel parlak bi mavi ağırlıkl olması daha güzel bence.
tribünerle de bordo yazı yazılır.
Yorum
Yorum