Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bekir resim çekmedi derken son dakika patlattı bombayı

Yorum

• Nerde yayınladı bu fotoğrafı?
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bence full bordo daha güzel

Yorum

• Ben normalde degrade desenden yanayım ama ya bordo ya mavi olacaksa bordo olmasını tercih ederim.
          Daha iyi duruyor gibi. Merdiven araları da mavi olmasın sakın gri iyidir.
          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• bordoyla maviyi tartışanlar için diyorum avni akerin eski resimlerini ve şu an ki resmini karşılaştırsınlar ve görsünler bordonun eski stadımıza bile nasıl bir ahenk verdiğini farklı bir hava kattıgını

Yorum

• açıldığında mavi kapalıyken bordo koltuk olsun
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bizim bordo olmasada ve cikis kapilarida tam uymasa, yinede fikir amacli Wembleyden alinti

Yorum

• bizim bu içeri dogru uzanan demire ek bir uzantıdaga takılcakmı beyler sanki cok kısa gibi ?

Yorum

• harika, mükemmel ama bordosuz olmaz aralara biraz bordo atmalı
                    En son Cengizhan Okur tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 22:21.
                    Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İşte budur. Rengin gök yüzü ile uyumuna bak. Maratona bOrdo ile Trabzonspor yazdın mıı merdivenleri de bordoya boyasın mı bitmiştir bu iş. Rengi ile fark yaratan bir stad olabilir.

Ellerine sağlık renkten harika bir Çalışma olmuş.
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• +1 Terazi, bundan daha iyisi olamaz sanırım.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Sizce hangisi daha şık duruyor. Bence tek renk Bordo iyi gibi... Daha canlı zaten tribünler dolduğunda koltuklar gözükmeyecek hoş Akyazı'da ne kadar dolacağıda meçhul ama

MODEL (Üst Kat Bordo, Alt Kat Mavi)

MODEL ( Üst Kat Mavi, Alt Kat Bordo)

MODEL (Tüm Katlar Mavi)

MODEL ( Tüm Katlar Bordo)

MODEL ( Taraftar veya Dalga Motifli Mavi, Beyaz)

MODEL ( Taraftar veya Dalga Morifli Bordo, Beyaz)

"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Beyler öncelikle s.a. foruma yeni üye oldum paylaşımlarınızı sürekli takip ediyorum. Ben bu koltuk renkleri hakkında fikrimi belirtmek istiyorum. Bence koltuklar full bordo renk olsun. Merdivenlerde Avni Aker de olduğu gibi mavi olsun.Eğer maraton tribününe trabzonspor yazısı yazılacaksa bu yazıda mavi olsun. Sizlere neden bordo renk olmasını da istediğimi gösteriyim. tt arena da koltuk renkleri kırmızı bordoya yakın, ve tribünler de boşluklar olmasına rağmen çok fazla dikkat çekmiyor. Birde konya'nın stadında alt katın koltuk rengi beyaz ve neredeyse alt kat full dolu olmasına rağmen kenarda hafif boş olan beyaz bölüm daha çok dikkat çekiyor. Sanıyorum ki tribün full mavi olursada ortaya konya stadındaki görüntü çıkacaktır. saygılar.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Komple mavi olmalı.

Yorum

• ya bu stad dolu görünsün olayını da anlamıyorum ben. oldu olacak şişme taraftar yerleştirelim. boşşa boştur baba nedir bu illuzyon merakı.

bi de stadyumun ferahlığına takılmış. açık renk - koyu renk. stadyum doluysa boğucudur, boşsa değildir. juventus şampiyonlar liginde final gördü, stadyumarı beyaz

zaten stadyum bordo olursa arenanın aynısı olacak neredeyse. eskişehir, samsun, sivas , antep vs. hepsi kırmızı -bordo tonlarda , güzel parlak bi mavi ağırlıkl olması daha güzel bence.

tribünerle de bordo yazı yazılır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X