İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonradan eklenen bi Localar var onlar mı sıkıntı çıkardı acaba. Ya da örnek olarak gösterilen koltuklar acaba baskı mı yaptı tokiye.Ucuz et yemeyi adet edinmiş bir kurum sonuçta toki, fiyat farkını görünce şaşırmıştır ondandır celallenmesi
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 16.05.2015, 11:07.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlengirli bir koltuk çünkü baskı yapmış olabilirUcuz et yemeyi adet edinmiş bir kurum sonuçta toki, fiyat farkını görünce şaşırmıştır ondandır celallenmesi
Yorum
-
arkadslar catı ıcın ana dırek olarak yani buyuk dırek olarak toplamda 88 dırek dıkılecek anladıgım kadarıyla ,acaba bu zamana kadar akcı dıkıldı.....tabı bu ıslemden sonra ara dırekelr ve en son kaplaam ısı var....
88 dırek baz alarak gerıye sayıma gecebılırız))
Yorum
-
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadslar catı ıcın ana dırek olarak yani buyuk dırek olarak toplamda 88 dırek dıkılecek anladıgım kadarıyla ,acaba bu zamana kadar akcı dıkıldı.....tabı bu ıslemden sonra ara dırekelr ve en son kaplaam ısı var....
88 dırek baz alarak gerıye sayıma gecebılırız))
Sahada şu anda yerde yatan direk sayısı ise kaba taslak bir saydım resimlerden dikilenleri çıkardım 20-22 arasında.
Toplamda yerde yatan ve dikilen taşıyıcıların sayısı 55-60 arası yani şu ana kadar çatı malzemesinin taşıyıcı kısmında %50 si üretilip sahaya ulaşmış durumda. Yanlış hesap yapmadıysam bu şekilde
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher şeyi tokiye bırakacaksak yandık. yönetim bi zahmet buna el atsın da adam gibi koltuklarda izleyelim maçımızı.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gibi koltuk yapılsında geçen Hayri Gür'de TG'liler gözümüzün içine baka baka koltukları kırdılar. Sadece onların olduğu yerler kırık koca salonda ayıptır yaniMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaluk bey öncelikle 88 değil 110 ana taşıyıcı ( büyük direk yatay ve dikey olanlar ) dikilecek. Bu 110 direğin şu anda 35 adeti dikildi. Ama şu anda maraton kısmında olan vinç görmediğimiz için bir kaç adet daha takmış olabilir.
Sahada şu anda yerde yatan direk sayısı ise kaba taslak bir saydım resimlerden dikilenleri çıkardım 20-22 arasında.
Toplamda yerde yatan ve dikilen taşıyıcıların sayısı 55-60 arası yani şu ana kadar çatı malzemesinin taşıyıcı kısmında %50 si üretilip sahaya ulaşmış durumda. Yanlış hesap yapmadıysam bu şekilde
Yorum
-
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohhh desene çok işimiz var...birde benım anlamadıgım nıye tek vınc bır tane daha buyuk vınc gelsın hatda ıkı tane daha 2 tanede kucuk vınc gelsın araya takılacak ufak olanalar takılsın nıye tek kalemde devam edıyor aklım almıyor..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum