Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursaspor stadının özellikle iç mimarisinin nesini beğeniyorsunuz anlamadım.
    Kale arkaları 20 tane çıkışla berbat edilmiş. Taraftarın olası bütünlüğü yok edilmiş. Bizim stad o stada göre çok daha asil duruyor.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Bursa'nın stadından bahsedenin totosunu timsah ısırır inşallah
      Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Şu an şu şekilde orası

Yorum

• @Hazar_ sana bir tane Canon fotoğraf makinesi lazım şöyle Lens'i güzel olanlarından

Yorum

• Bu çatı işi sandığımızdan çok daha uzun sürecek gibi, yeni sezonun ikinci yarısına bile yetişeceğinden şüpheliyim.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursaspor stadının özellikle iç mimarisinin nesini beğeniyorsunuz anlamadım.
              Kale arkaları 20 tane çıkışla berbat edilmiş. Taraftarın olası bütünlüğü yok edilmiş. Bizim stad o stada göre çok daha asil duruyor.
              Cikislar mesele degil, taraftar olunca bütünlük de oluyor haliyle.

Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cikislar mesele degil, taraftar olunca bütünlük de oluyor haliyle.

onlar ayakta
                türkiyede ayakda olmak yasak
                dikkat edersen girislerinin 2 metre icine kadar adam var
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  onlar ayakta
                  türkiyede ayakda olmak yasak
                  dikkat edersen girislerinin 2 metre icine kadar adam var
                  Kim diyor ayakta olmak yasak diye? Hayatimda bir kez dahi oturarak mac izlemedim.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Kim diyor ayakta olmak yasak diye? Hayatimda bir kez dahi oturarak mac izlemedim.
                    herkesin oturacagi koltugu var yani

Ünal Karaman

Yorum

herkesin oturacagi koltugu var yani
                      O koltuklara kimse oturmuyor kale arkasinda zaten. Oturulacak gibi degiller, sadece bizim maratondaki keyif düskünü kardeslerimiz tercih diyor bunu, altlari kirlenmesin diye evden özel karton ve bir paket cekirdek getirerek.

Bursa'nin atesli taraftarlarinin da oturacagini düsünmüyorum, hele de kale arkasinda.
                      En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 06.05.2015, 11:20.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

O koltuklara kimse oturmuyor kale arkasinda zaten. Oturulacak gibi degiller, sadece bizim maratondaki keyif düskünü kardeslerimiz tercih diyor bunu, altlari kirlenmesin diye evden özel karton ve bir paket cekirdek getirerek.

Bursa'nin atesli taraftarlarinin da oturacagini düsünmüyorum, hele de kale arkasinda.
                        bak ligde koltuksuz 80bin kisi o stada giriyor
                        sampiyonlar liginde bizim ligdeki gibi koltusuz yasak, ondan koltuklar takiliyor, kapasite 15 bin fark ediyor
                        sl rekorlari 65851 seyirci
                        fark burada, bu 15 bin oranin köstebek yuvasi olup olmadigini belirliyor

Ünal Karaman

Yorum

bak ligde koltuksuz 80bin kisi o stada giriyor
                          sampiyonlar liginde bizim ligdeki gibi koltusuz yasak, ondan koltuklar takiliyor, kapasite 15 bin fark ediyor
                          sl rekorlari 65851 seyirci
                          fark burada, bu 15 bin oranin köstebek yuvasi olup olmadigini belirliyor
                          Lafi uzatmaya gerek yok, burada dortmund'un tribün kültürünü tartismiyoruz. Bursa'da taraftar stadi doldurursa cikislar yine görünmeyecek. Cikis tünellerine cok takiyorsunuz, kapasiteye göre belli bir sayida cikis tüneli yapmak zorundasiniz zaten.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Lafi uzatmaya gerek yok, burada dortmund'un tribün kültürünü tartismiyoruz. Bursa'da taraftar stadi doldurursa cikislar yine görünmeyecek. Cikis tünellerine cok takiyorsunuz, kapasiteye göre belli bir sayida cikis tüneli yapmak zorundasiniz zaten.
                            görecegiz

heja bvb
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.05.2015, 11:49.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursaspor stadının özellikle iç mimarisinin nesini beğeniyorsunuz anlamadım.
                              aynen katılıyorum

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu adam ne yapıyor öyle
                                azizenin adami olmasin ? sidadi kiracak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X