İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak:Mustafa Kemal Arslan
böyle düzensizlige nasil izin verirler inanamiyorum. düzgün yapsalar o gereksiz bosluklara koltuk koyulur sayisda artis olurdu. yaziklar olsun
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu merdiven bosluklarini yapan kisilerin nasil bir akil var merak ediyorum. resmen stadin icine etmisler. ucube, rezillik, ne derseniz deyin.
böyle düzensizlige nasil izin verirler inanamiyorum. düzgün yapsalar o gereksiz bosluklara koltuk koyulur sayisda artis olurdu. yaziklar olsun
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum gelecek yıla yetiştirilebilirdi.
Her ne oluyorsa stadyum bir anda hız kesiyor ve bir kaç ay dedikodu kazanı kaynadıktan sonra stadyumun yeni yıla yetişmeyeceği açıklanıyor .
Stadyum demek Trabzonspor için 1 yıllık vadede asgari olarak, fazladan 50 milyon tl anlamına geliyordu , hatta tesisin bir cari dönemde üreteceği gelir daha da fazla olacaktı. Bu da kulübün yaz transfer döneminde iddialı bir bütçe oluşturmasına imkan verecekti.
Stadyum meselesi , TFF seçimleri ve Trabzonspor'daki iktidar savaşı bir biri ile son derece girift bir ilişkiye sahip.
Birileri kulübün cebindeki 50 milyon liraya ipotek koyuyor , tff seçimlerinde aktif olmanızı engellemek için canla başla çalışıyor , ve biz bunda "hâyır" arıyoruz .Paralar olağan üstü olduğu için anlaşılamıyor sanırım. 50 liranız alıkonsa küfür beddua gırla gider...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Juventus stadını çok beğenirim ve localarının bu şekilde olduğunu görünce bizim locaları pek dert etmemeye başladım açıkcası, tabi bizim localar bu örneğe göre daha abartılı ama inanın maç atmosferinin önüne geçen bişey yok kesinlikle..
Ekranlarda localar değil bu görüntü olacak.. Stad kapasitemiz aynı..
Yorum
-
giriş-çıkış kapılarının büyük olduğu stadlarda merdivenler genelde böyle konumlandırılır.burada bir terslik yok.ama köşe taraflara doğru bu düzeni niçin bozdular anlamadım.
alt katların merdiven düzeni oldukça iyi.umarım koltuklarıda düzgün yerleştirirlerEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 03.04.2015, 01:16.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak:Mustafa Kemal Arslan
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuventus stadını çok beğenirim ve localarının bu şekilde olduğunu görünce bizim locaları pek dert etmemeye başladım açıkcası, tabi bizim localar bu örneğe göre daha abartılı ama inanın maç atmosferinin önüne geçen bişey yok kesinlikle..
Foto lar için Mustafa Kemal renktaşa teşekkürler,
insan bakınca heyecanlanıyor,tahmin ettiğimizden daha güzel olacak ben buna inanıyorum ama taraftara kulak verselerdi yada toki nin yetkilileri futboldan ve stad işinden anlıyor olsalardı çok daha klas eserler çıkabilirdi ortaya.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum
-
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamlandıkça daha bir ucube oluyor, bu stadı yapanlar el birliğiyle Trabzonsporu bitirdikten sonra heralde burayı avm yaparız diye düşünmüş ona göre pilanlamışlar, keza staddan çok avm ye benziyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum