Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sakoğlu tanıtım videosu var ama eksikleri var o videonun, Proje hakkında bilmediğin ne var mesela ? Bekirin içeri alınmaması burada sayfalarca Bursa stadyum resminin paylaşılmasını açıklamaz ! Bekir içeri alınmadı bizde başka stadyumları övelim mi diyorsunuz
    Tanıtım videosunun olduğunu biliyoruz. Şimdiki projede dağlar kadar fark var o videoyla. Sen herşeyi bildiğini diğer insanların bilmediğini falan mı sanıyorsun nedir?

Ayrıca Bursa'nın stadının övüp övmememden sana ne? Forum kurallarına mı aykırı. Kendi işine baksana sen azıcık. Stadyum hakkında bir gelişme biliyorsan yaz ya da konuşma.
    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen de anlamamazlıktan gelme. Benim söylediğim gayet açık. Millet stadyumunun dış cephesini doldururken, canlı tutarken, bizimkisi aynı soldaki resim gibi ıssız kalacak ve kaplama aynı şekilde gözüktüğü gibi olacak. Gayet iyi biliyorsun ne demek istediğimi. Dış cephede net kolaya kaçılmış. Sen de bunu inkar etme.
      Sana göre kolaya kaçılmış

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tanıtım videosunun olduğunu biliyoruz. Şimdiki projede dağlar kadar fark var o videoyla. Sen herşeyi bildiğini diğer insanların bilmediğini falan mı sanıyorsun nedir?

Ayrıca Bursa'nın stadının övüp övmememden sana ne? Forum kurallarına mı aykırı. Kendi işine baksana sen azıcık. Stadyum hakkında bir gelişme biliyorsan yaz ya da konuşma.
        Sakoğlu öncelikle saygılı konuş. Yazıp yada yazmayacağımı sana soracak değilim. Sen kimsin ki bu konuda senden icazet alacağım ?
        En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 21.03.2015, 19:11.

Yorum

• İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşte senin gibi insanlar yüzünden Bursa'ya öyle bize böyle !
          Senin gibi kabullenen bize atılan kazığa değilde bizim sesimizin çıkmasına laf yapan zihniyet yüzünden hep fikri sorulmayan , bunu yapacaksın burda oynayacaksın bu saatte oynayacaksın bu stad senin beğenirsen diye bizi uyuttular.
          Senin zihniyetine sahip yöneticiler bu kulübü yıllarca yönettiği için bize fikir soran yok.
          Maalesef hala sen ve senin gibi düşünen insanlar var ve ilerde de bu insanlar bu kulübü yönetecek.
          Ama siz önünüze koyulanı yersiniz. Pastada biri 5 düşerken 1 almaya razı olursunuz. Sizin zihniyetiniz bu.
          Böyle devam edin. bu yüzden Pazartesi oynayıp bir daha cuma maç yaptırırlar adama sesin çıkmaz Akhisar maçına Manisa Akhisarlı hakemi atarlar.
          Benim sesim çıkıyor kardeşim çıkacakta. Gerekirse 50 tane Bursa fotoğrafı paylaşır her gün belki birileri girer görürde Mazisi bizim mazimizin 10 da 1 i etmeyen takıma yapılan statla bize reva görülen stad arasındaki farkı görür.
          Utanır , yüzleri kızarır ... Belki..
          Ben susmayacağım.
          Milletvekili aday adayı olunca 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor Yazısını twitter hesabından kaldıran bir stad sorumlumuz var bizim.
          Siz hep susun siz kabullenin kardeşim.
          Ben kabullenmiyorum.
          Benim paylaştığım ya da başkasının paylaştığı fotoğraflarda kimseyi entere etmez.
          Konu Akyazı bizde Akyazıyla Timsah Arenayı kıyaslıyoruz.
          Buda kimseyi ilgilendirmez
          su an nasil gülüyorum biliyormusun
          sen süpersin, bir numarasin

biz burda protesto ederken, mail kampanyalari, telefon kampanyalari yaparken sen nerdeydin
          simdimi Trabzonspor aklina geldi, simdimi akyazi oldugunu duydun
          biz burada yillardir cabaliyoruz
          is isden gectikden sonra senin gibiler gelir kabadayilik taslar
          burda millete ve akyaziya atip tutacaginiza bisey üretin
          sesini duyurtacakmis
          buraya yazarakmi duyulacaksin
          adamsan bisey organize edersin burda herkes sana destek olur
          buraya yilan kafali stadi koyup atip tutmayi benim 84 yasindaki ninemde becerir, ama milletin zamanini harcadigindan utanir yapmaz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Sakoğlu öncelikle saygılı konuş. Yazıp yada yazmayacağımı sana soracak değilim. Sen kimsin ki bu konuda senden icazet alacağım ?
            Arkadaşım anlamada güçlük mü çekiyorsun. Sürekli insanların yaptıklarına ettiklerine karışma diyorum sana. Benden icazet alacak değilsin tabi ki. İmalı konuşursa ben de sana laf çarparım.

Stad hakkında bilgi yoksa ben burda başka staddan da konuşurum memleket meselesi de konuşurum. SANANE? Milletin ne yazdığıyla değil kendi yazdıklarınla ilgilen.

Stad hakkında bilmediğimiz bir bilgiye sahipsen söyle biz de bilelim. Devlet sırrı gibi gizleniyor kendisi.
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

Stad hakkında bilmediğimiz bir bilgiye sahipsen söyle biz de bilelim. Devlet sırrı gibi gizleniyor kendisi.
              neymis gizlenen
              bilmek istedigin nedir sor yazalim
              her sey acik
              gözünü acamiyorsan göremessin

Ünal Karaman

Yorum

Arkadaşım anlamada güçlük mü çekiyorsun. Sürekli insanların yaptıklarına ettiklerine karışma diyorum sana. Benden icazet alacak değilsin tabi ki. İmalı konuşursa ben de sana laf çarparım.

Stad hakkında bilgi yoksa ben burda başka staddan da konuşurum memleket meselesi de konuşurum. SANANE? Milletin ne yazdığıyla değil kendi yazdıklarınla ilgilen.

Bak bağırınca haklı olmuyorsun ve hala daha saygısızca konuşuyorsun ! Bana karışma diyorsun peki sen ne yapıyorsun şu anda ? ''Sana'' ne benim düşüncemden ? İmalı konuşursam laf çarparmış Devlet sırrı gibi saklanan ne sakoğlu Koskoca stadyumu görmüyormusun sahilde ?

Yorum

Bak bağırınca haklı olmuyorsun ve hala daha saygısızca konuşuyorsun ! Bana karışma diyorsun peki sen ne yapıyorsun şu anda ? ''Sana'' ne benim düşüncemden ? İmalı konuşursam laf çarparmış Devlet sırrı gibi saklanan ne sakoğlu Koskoca stadyumu görmüyormusun sahilde ?
                  Aaa sesim oraya kadar geldi mi yaaa? Pardon. Bana karıştığın sürece sana karışırım. Senin ifade özgürlüğün benimkine saldırana kadardır. Stadın dışından bakarak içinde ne olup bittiğini görebilecek türden özel güclerin varsa bize de açıkla aydınlanalım güzel kardeşim.
                  Bize Her Yer Trabzon

Yorum

Aaa sesim oraya kadar geldi mi yaaa? Pardon. Bana karıştığın sürece sana karışırım. Senin ifade özgürlüğün benimkine saldırana kadardır. Stadın dışından bakarak içinde ne olup bittiğini görebilecek türden özel güclerin varsa bize de açıkla aydınlanalım güzel kardeşim.
                    he benim özel güçlerim var içini görüyorum, senin bir şey bilmediğini de
                    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 21.03.2015, 19:46.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      su an nasil gülüyorum biliyormusun
                      sen süpersin, bir numarasin

biz burda protesto ederken, mail kampanyalari, telefon kampanyalari yaparken sen nerdeydin
                      simdimi Trabzonspor aklina geldi, simdimi akyazi oldugunu duydun
                      biz burada yillardir cabaliyoruz
                      is isden gectikden sonra senin gibiler gelir kabadayilik taslar
                      burda millete ve akyaziya atip tutacaginiza bisey üretin
                      sesini duyurtacakmis
                      buraya yazarakmi duyulacaksin
                      adamsan bisey organize edersin burda herkes sana destek olur
                      buraya yilan kafali stadi koyup atip tutmayi benim 84 yasindaki ninemde becerir, ama milletin zamanini harcadigindan utanir yapmaz
                      Kimin ne kadar Trabzonsporlu olduğunu ölçen bir alet mi var senin elinde.
                      Sen kimsinki benim hakkımda bilmeden atıp tutuyorsun.
                      Sen kimsinki benim hiç bir çaba göstermediği mi iddaa ediyorsun.
                      Sen benim hakkımda ne biliyorsunki böyle konuşabiliyorsun.
                      Ben dolgu aşamasındayken Stadın temeli atıldığında ilk tribünler dikildiğinde onlarca fikir türetip gerek Erol Ağaoğluna gerek kulübe 2 arkadaşımla beraber ileten insanım. Erol Ağaoğluyla bire bir kontak kurabilirsen arkadaşlarımla kaba taslak oluşturduğumuz şuanki locaların 2 katı daha fazla para getirisi sağlayacak Stadyum + AVM fikrini aynı şekilde kaba taslak oluşturduğumuz projeyi bi sor. Portatif tribün muhabbetleri burda dolanırken ben örneklerini mail olarak gönderiyordum.Burda her fikri okuyup içlerinden benimde içime sinenleri twitterdan ya da mail yoluyla ilettim. Konuya hep uzak kaldım ama hep içindeydim. 2137 sayfayıda okudum takip ettim. Geçen gün birinin her sayfadan bir kesit alıp kitaplaştıralım fikrini bile kenara not ettim. Eğer vakit bulabilirsem onu hayata geçirmek istiyorum. Stadı beğenmesemde stad bizim ucunda bordo mavi olan herşeye eyvallah derim.
                      Stadın herş aşamasına geçildiğinde diğer stadlardan birçok örneği akyazıya uyarlayarak Stad yöneticisi beyfendiye haftada bir mail de attım.
                      Ayrıca Mail kampanyası Telefon kampanyasına katılmadığımı nerden biliyorsun. Ayrıca akyazının Albayrak döneminden beri takipçisiyim. Konudan uzak kaldım dedim ya ama ben hep burdaydım.
                      Bi tek sen yıllardır çabalamadın bi tek sen yapmadın yani o dediklerini.
                      İnsanların hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapma.
                      Bir dahada benim Trabzonsporluluğumu sorgulama, bu ne sana ne başkasına düşmez. Kimin bu kulüp için ne kadar fedakarlık yaptığını kimin neler için ne kadar çaba harcadığını sen bilemezsin. Birşey yaparken ben bunu yaptım ben şunu yaptım diye dillendirmek en kolayı.
                      Adamsan bişey yap felan demişsin. Bence edebini bozma. Adamlığıda kimseden öğrenecek değilim.
                      Herkes kendi çapında birşeyler yapmıştır. Sen kimseyi aşağılayamazsın bu konuda.
                      Ayrıca ben sesimi ister burdan ister başka yerden duyururum bu senide ilgilendirmez.

Üslubumdan dolayı herkesten özür diliyorum. Fakat öyle usluba böyle cevap
                      En son Ubeyithan tarafından düzenlendi; 21.03.2015, 20:18.
                      http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

he benim özel güçlerim var içini görüyorum, senin bir şey bilmediğini de
                        iyi aferin plaketi yarın kargoluyorum.
                        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

Ben dolgu aşamasındayken Stadın temeli atıldığında ilk tribünler dikildiğinde onlarca fikir türetip gerek Erol Ağaoğluna gerek kulübe 2 arkadaşımla beraber ileten insanım. Erol Ağaoğluyla bire bir kontak kurabilirsen arkadaşlarımla kaba taslak oluşturduğumuz şuanki locaların 2 katı daha fazla para getirisi sağlayacak Stadyum + AVM fikrini aynı şekilde kaba taslak oluşturduğumuz projeyi bi sor. Portatif tribün muhabbetleri burda dolanırken ben örneklerini mail olarak gönderiyordum.Burda her fikri okuyup içlerinden benimde içime sinenleri twitterdan ya da mail yoluyla ilettim. Konuya hep uzak kaldım ama hep içindeydim. 2137 sayfayıda okudum takip ettim. Geçen gün birinin her sayfadan bir kesit alıp kitaplaştıralım fikrini bile kenara not ettim. Eğer vakit bulabilirsem onu hayata geçirmek istiyorum. Stadı beğenmesemde stad bizim ucunda bordo mavi olan herşeye eyvallah derim.
                          Stadın herş aşamasına geçildiğinde diğer stadlardan birçok örneği akyazıya uyarlayarak Stad yöneticisi beyfendiye haftada bir mail de attım.
                          Ayrıca Mail kampanyası Telefon kampanyasına katılmadığımı nerden biliyorsun. Ayrıca akyazının Albayrak döneminden beri takipçisiyim. Konudan uzak kaldım dedim ya ama ben hep burdaydım.
                          Bir dahada benim Trabzonsporluluğumu sorgulama, bu ne sana ne başkasına düşmez. Kimin bu kulüp için ne kadar fedakarlık yaptığını kimin neler için ne kadar çaba harcadığını sen bilemezsin. Birşey yaparken ben bunu yaptım ben şunu yaptım diye dillendirmek en kolayı.
                          Adamsan bişey yap felan demişsin. Bence edebini bozma. Adamlığıda kimseden öğrenecek değilim.
                          Herkes kendi çapında birşeyler yapmıştır. Sen kimseyi aşağılayamazsın bu konuda.
                          Ayrıca ben sesimi ister burdan ister başka yerden duyururum bu senide ilgilendirmez.

1. kez ici dolu mesajini okudum
                          helal olsun
                          buda bisey

msj icindeki öneride benden
                          istedigin gibi kullanabilirsin
                          yeterki üretim olsun hareketinde
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.03.2015, 20:27.

Ünal Karaman

Yorum

Özür dilenecek bir durum yok. Burada çok fazla bir şey ahkam kesen var. Onlar herşeyi çok iyi biliyor Trabzonspor için tek onlar uğraşıyor ya(!).
                            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• akyazi insaasi

Ünal Karaman

Yorum

• Önceki sayfalarda stadyum bittiğinde tahmini olarak nasıl olacak sorularına yanıt verebilmek adına grafik çizim yapmıştım. Göremeyenler oldu galiba özel mesajla tekrar isteyenler olabiliyor. Tekrar paylaşıyorum çizimimi buyrun;

Link olarak; http://i.hizliresim.com/blXjkn.jpg
                                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X