Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saçma değil mi ama? Koyacaksalar koltuklardan önce koyarlardı. Koltuklar takıldıktan sonra tekrar üzerlerinden çalışmak...? Prekast düşer, bişey olur... Neyse, tek derdimiz bu olsun
    Resimlere baktım da locaların koltuk için prekast görmedim,proje hakkında bilgim yok ama tribün koltuksuz bırakmazlar sanırım.
    Allah kazasız belasız bitirmelerini nasip etsin,hayrını görsünler.Tüm stadlar için geçerli bu dileğim.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak kaan aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bekir kardeşim,Trabzon u uzaktan izliyorum emin olmadan kesin bir şekilde nokta belirterek şurda burada rant vardır demem diyemem ama ülkenin peşkeş cekilmedik yerimi kaldı Allah aşkına Trabzon'u neden pas gecsinler.Buradaki sukuneti hosgoruyu anlamak istemiyorum kabullenemiyorum da.
      Hocam ben de birilerini suçlayacaksak yok yere suçlamayalım diyorum. Arkadaş Akyazı ile ilgili bişeyler söyledi, ben de Akyazı'daki rant olayını anlayamadığım için böyle bir hüküm vermenin yanlış olacağını söyledim.

ve anlamaya da çalışıyorum ama mantığım izin vermiyor. Dedim ya hastanedeki olayı anlıyorum ama Akyazı'daki olayı anlamıyorum. Açıklayan olursa sevineceğim ama lütfen özelden olsun

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resimlere baktım da locaların koltuk için prekast görmedim,proje hakkında bilgim yok ama tribün koltuksuz bırakmazlar sanırım.
        Allah kazasız belasız bitirmelerini nasip etsin,hayrını görsünler.Tüm stadlar için geçerli bu dileğim.
        İnşallah...

Yorum

• Yönetici yok mu? Banlayın beni bi haftalığına

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bi hazırlık vardı orda ama dikilmedi
            Bu arada bilgi için sağol Furkan, arada kaynadın

Yorum

• bekir kardeşim.
              sence maç oynandıktan sonra 15 gün o stat da ne yapılacak.
              pazartesi maç var mesela.salı günü ve arkasındaki günler ne olacak orada.
              kapıya kilit mi vurulacak yoksa başka bir aktivite olacak mı sence.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetici yok mu? Banlayın beni bi haftalığına
                Geri vites yok, diretmen lazım abi. Sadece art arda yazmayla ronin olunmuyor. Söyleyeyim.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak OTUR...SIFIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bekir kardeşim.
                  sence maç oynandıktan sonra 15 gün o stat da ne yapılacak.
                  pazartesi maç var mesela.salı günü ve arkasındaki günler ne olacak orada.
                  kapıya kilit mi vurulacak yoksa başka bir aktivite olacak mı sence.
                  Hepsi malesef sadece platformun altında olacak.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursa

Devami var resimler bugünden.

Yorum

İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Devami var resimler bugünden.

Offf. Yok aga yok. Kim ne derse desin. Muhteşem bir görüntü. O kertenkele kafasını koymalarına hiç gerek yok. Bu duruşuyla bile Akyazının komple giydirilmiş görüntüsüne on basar. Taş gibi stadyum. Ben stadyumum diye bağırıyor resmen. Gözüm gönlüm üşenileniyor.

Üstünü örtelim geçelim demediler adamlar. Bir kere yapalım, tam yapalım demişler adeta.

Bu stada baktıktan sonra bizimkinin o monoton desenine bakınca snickers reklamlarında çikolatayı yiyen elemanlar gibi hissediyorum kendimi.
                      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 18.03.2015, 01:29.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Saçma değil mi ama? Koyacaksalar koltuklardan önce koyarlardı. Koltuklar takıldıktan sonra tekrar üzerlerinden çalışmak...? Prekast düşer, bişey olur... Neyse, tek derdimiz bu olsun

bekir abi bursa yazisi hizasindaki localarin onundeki balkon mu diyim asmami diyim o ordaki prekastlar olabilir resimlere bakarsan ne demek istedigimi anlarsin o localarin onunde bosluk var

Yorum

• yahu iyiki bir peskes kelimesini kullandik millet birbirine girdi.. sakin beyler, neyin ne oldugunu okumus gezmi gormus az bucuk ekonomiden anlayan, Turkce konusmasini bilen, gundemi takip eden, yabanci ulkeleri takip eden, gazete oku ma yan ! , yandas medyayi oku ma yan ! masal kitaplarina inan ma yan ! herkes goruyor biliyor...

sabaha kadar yazsak bos, ben birsey soyledim o da suydu, bu arsa sahibi yani malum yikilan yerden bahsediyorum, ve onun cevresi kimler tarafindan satin alindi ( su malum villalarin oldugu yer ) o satin alanlarin milletvekili veyahutta malum partiyle iliskisi nedir ? varsa bir iliski, varsa boyle bir peskes, ben lanet olsun ve tez zamanda yikilsin dedim.. sozumun arkasindamiyim ? olene kadar sozumun arkasindayim.. eger helalinden, kimsenin hakki yenmeden, ve akyazi stadi yapiliyor diye oraya imar izni cikmadiysada herkesten ozur diliyorum... oyle bir ulkede yasamayi isterdim...
                          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Offf. Yok aga yok. Kim ne derse desin. Muhteşem bir görüntü. O kertenkele kafasını koymalarına hiç gerek yok. Bu duruşuyla bile Akyazının komple giydirilmiş görüntüsüne on basar. Taş gibi stadyum. Ben stadyumum diye bağırıyor resmen. Gözüm gönlüm üşenileniyor.

Üstünü örtelim geçelim demediler adamlar. Bir kere yapalım, tam yapalım demişler adeta.

Bu stada baktıktan sonra bizimkinin o monoton desenine bakınca snickers reklamlarında çikolatayı yiyen elemanlar gibi hissediyorum kendimi.

Kupadan elenmeyıp su muhtesem statta kupa kaldırmak vardı.Bızım toplam kompleksin maliyetine adamlar tek stadı yaptı bırakalım o kadar olsun.Ayrıyetten adamlar Bursa taraftarının taleplerine cevap verdı.Acılısına Real Madrıd veya Barcelona'yı getırmeye calısıyoruz demıstı Buyuksehır Beledıye Baskanı ve Real Madrid ile anlaşmışlar .Bızımkıler ne yapacak gorecegız
                            En son hyasin61 tarafından düzenlendi; 18.03.2015, 02:45.
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yakin bir gelecekte bursa Anadolunun en güçlü klübü olacak.Biat etmezsen varolursun edersen kukla olursun..Biz istesekte istemesekte gerçek bu.

Bizim belediye stada isim bulmaya calisir onlar taraftar grubundan görüş alır uyu Trabzon'um uyu en büyük değerini hızla siyasete teslim ediyorsun!.
                              7'n bitirdin beni...

Yorum

• Muhendis degilim ama Insaat Teknikeriyim. Bu islerin icindeyim meslegim geregi.
                                Arka sayfalarda ki o fotograf her seyi gozler onune seriyor. Disaridan bakinca muhtesem bir manzara cok guzel bir ev goruyorsunuz. Ama fotograf oyle olmadigini bağırıyor.

Burada suclu aranacaksa siralayalim..
                                Bu evde gorevli Yapi Denetim firmasi Belediyesi ve bu is olmaz demesi gereken muteahhitidir suclu.
                                Ev sahibi anlamiyor basti parayi yaptirdi. Oyle bir yamaca o incecik yuksek beton duvari hangi akilli oraya uygun gormus. Arkasi tamamen dolgu. Ve o dolgu uzerine yapilan ev.

Bu kare ders niteligindedir. Memlekette ki alt yapinin rontgenidir.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X