İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
61ronin61
İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 liraya 5 liraya bilet satıldığı halde 10 bin kişiye oynayan bir takım nasıl 30 bin kişiye oynayacak çok merak ediyorum ..
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer ilk maçımızı Real Madrid, Barcelona gibi takımlarla yaparsak dolar. Ancak bir daha da dolmaz mümkün değil. Türkiye'de en fazla taraftarı şikebahçe maçlarında çekeriz o da olsun olsun 30 bin olur daha fazlası hayal. Eğer Avrupa liginde gruplardan falan çıkarsak 35 bini zorlarız ..Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaşım düşüncende haklı gibi gözükmenle birlikte aslında bana göre durum şöyle .bu sene sahte bir lig oynanıyor hikayeden bir süleyman seba sezonuyla bjk şampiyon yapılmaya çalışılıyor biz devre dışı bırakıldık zaten fb- gs de son 1-2 hafta anormal hakem hatalarıyla devre dışı bırakılıcak ve bu koplpataşta tam kendilerine yakışmış şekilde adil olmadan şampiyon olucak olayın başka bir yüzüde seçimler var ve iktidar partisi bir taşla üç kuş vurucak oda şöye sol görüşlü olan kolpataş şampiyon yapılarak oyları alınıcak şikebahçe gs şampiyon olamadı diye üzülmeyecek gs de şikebahçe şampiyon olamdı diye üzülmeyecek yani dördüncü yıldız muhabbetinde kimse üzülmeyecek ve iktidara karşı bir oy tepkisi vermeyecek böylelikle iktidar yine oyları silme götürücek bir taşla üç kuş vurmak diye ben buna derim işte şimdi stadın dolma olayına gelince iktidar yine kazanıcak artık kimseye eyvallahı olmayacak süleyman seba sezonuda geride kalmış olucak ve bizim başkanımzın tek düşüncesi olan şampiyonluğu kazanıcaz .birdahaki sezon çok adil bir lig olucak ve başkanımızın ve hocamızın tek düşüncesi şampiyonluk yani bizim başkan hani kulüp para kazansın diye bir derdi yok biletler çok ucuz olucak gözünü karartmış başkan tek hedefi ne olursa olsun şampiyonluk olucak ve yazında ona göre yine birsürü süper adam gelicek takımda mükemmel olucak ve takım mükemmel olunca bu şehre taraftarada yansıyacak ve o stad her maç dolucak seneye şampiyon olucaz bu mesajımda şimdiden yazıyorum birdahaki sezon sonu şampiyonluğu garantilediğimizde bu mesajımı yine kopyalıcamŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleronin, yazdigin yazilari soyle 2 3 parcaya bolemezmisin yani paragraf nedir sen bilmezmisinallah askina yazdiklarini biraz aralarinda mesafe koy. birde noktalama isareti kullanirmisin ?
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProje de hayal ettigimiz bazi seyler olmadi ama bu saatten sonra israrla ustunde durmamiz gereken tek sey hafif rayli sistemin yapilmasi.
Bizim insanimiz trafik sorununa alisik degil eger bu duruma cozum bulunmazsa 1 macta sorun yasayan 2. maci evinde veya kahvehane de izler.
En az stattan Meydan'a olacak sekilde bi hat kurulmali zamanla Ktu'ye kadar bu hat genisletilmeli.
Bu konuyu kimle konussam dolmuscular ayaga kalkar diyor, bize ne yahu kac kisi bu adamlar ne isteseler yaptiriyorlar Belediye'ye, bizim Kayseri'den veya Eskisehir'den ne eksigimiz var.SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum
-
Stadı doldurma işleri statla falan olmuyor maalesef
İnsanlar spor bilincinin spor ahlakının üst düZeyde olması lazım ve yaşam biçiminin sporla içiçe olması lazım
Bizim milletimiz kahvede takılmayı tv izlemeyi avm de gezmeyi marifet sayıyor
Bu işi inş yönetim kademeli olarak yapar
Şöyle 2-3 sene futbol ve basketbol maclarının bilet fiyatları düşük tutularak en azında stadın cazibesini artırmalıyız
Aile boyu kombine uyguluması yapmalıyız en azından kendi gelecek kişi ailesiyle gelmiş olur.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı doldurma işleri statla falan olmuyor maalesef
İnsanlar spor bilincinin spor ahlakının üst düZeyde olması lazım ve yaşam biçiminin sporla içiçe olması lazım
Bizim milletimiz kahvede takılmayı tv izlemeyi avm de gezmeyi marifet sayıyor
Bu işi inş yönetim kademeli olarak yapar
Şöyle 2-3 sene futbol ve basketbol maclarının bilet fiyatları düşük tutularak en azında stadın cazibesini artırmalıyız
Aile boyu kombine uyguluması yapmalıyız en azından kendi gelecek kişi ailesiyle gelmiş olur.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Brüj taraftarını dün gördünüz mü bilmiyorum,
resmen oyunun içindelerdi ve hem takımlarını hem hakemi öyle etkilediler ki insan imreniyor,
loca yapısı,çatı yapısı,koltukların dizilişi falan yoktu ortada,
takımını ateşleyen 10 numara taraftar vardı,
ve ben dün stadın mimarisine değil taraftarın coşkusuna ve çılgınca desteğine hayran kaldım,
yani demem o ki,
stad la ilgili detayları fazla kafaya takmayın,
öyle bir taraftar topluluğunu nasıl oluştururuz onu kafaya takınŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi bazı çatılara bakıyorumda yani türkiyede yeni yapılan stadlardaki çatılara kolon direkleri yani çatıyı taşıyan direkler 40-50 tane belkide daha fazla bizde ise 22 tane bu çok az değilmi çatıyı taşıyabilicekmi 22 direk bunun karı var fırtınası var
---
bir de şu var şimdiki stadın dolmasıyla yeni stadı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz buna anlam veremiyorum. avni aker aynı pırasa ucuz da olsa bir çok insan yemez. hatta bedava dağıtılsa bile yemeyenler çıkar. akyazı olacak markette ki en pahalı yeşil elma. sırf daha güzel diye pahalı bile olsa onu yiyen çok daha fazla kişi olacak.. cümle biraz düşük oldu ama idare edin durum aynen böyle..
ben eşimi dostumu alıp maça gidemiyorum kız arkadaşımı 3 yaşında ki yeğenimi maça götüremiyorum. niye; önümde ki adam kucağıma oturduğu için, kimse adam gibi oturup maç izleyemediği için, tuvalete gitmek için eziyet çekildiği için, maça girip çıkarken ezilme tehlikesi atlatıldığı için, yağmur yağdığında ıslanıldığı, her daim ayazında üşüdüğümüz için..
yeni stadla eskisini kıyaslamak üste de belirttiğim gibi pırasayla yeşil elmayı kıyaslamak gibi.. ikisinin de seveni sevmeyeni var ama biri %30 ise diğer %70 80..En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 13.03.2015, 11:55.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi bazı çatılara bakıyorumda yani türkiyede yeni yapılan stadlardaki çatılara kolon direkleri yani çatıyı taşıyan direkler 40-50 tane belkide daha fazla bizde ise 22 tane bu çok az değilmi çatıyı taşıyabilicekmi 22 direk bunun karı var fırtınası var
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzde gs örneği var. 20000 kişilik stadda 10000 kişiye oynuyolardı.
Yeni stadda ortalama 35000 in üzerindeydiler hep. Bu sezon hariç. Bilet fiyatlarınıda düşürdüklerini sanmıyorum.
Bence avni aker ortalamasının çok üzerinde oluruz.
Ancak potansiyellerimiz aynı değil bence.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum