Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son Murathan tarafından düzenlendi; 03.03.2015, 12:24.

Yorum

• Haber61 bunu sürekli yapıyor yeni değil, Bekir kardeşimizden izin alınmamışsa bu emek hırsızlığıdır.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Karadeniz bölgesi inasının özellikle'de Trabzon'da doğan, büyüyen, yaşayan insanların genlerinde olan liderlik yapma, yönetme isteği, ben daha iyisini yaparım düşüncesi ve üstüne popüler olma hastalığını bir kalemde silemeyiz tabi... Biliyorum bu belki çok ütopik ama bu birlikteliğe taraftarlarımız mecburlar. Yönetimde o dönemde kim olursa olsun bence yeni stad'la birlikte yapılması gereken ilk iş, bu birlikteliği sağlamak olmalıdır.
        bu gerceklesse sampiyonlar ligi sampiyonluguna oynariz

bu egolar yillarimizi yedi

yine bi isci düsüp yaralanmis
        allahdan acil sifalar diliyorum
        gecmis olsun
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 03.03.2015, 15:31.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yine diyorum bitince mükemmel stad olacak
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Çatı teflon rengi en son gösterilen maketlerdeki gibi gümüş renk mi olacak?

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haber61 bunu sürekli yapıyor yeni değil, Bekir kardeşimizden izin alınmamışsa bu emek hırsızlığıdır.

Geçen gün de bana ait olan bu fotoğrafı sitelerinin giriş sayfalarında kullanmışlardı, kendilerine mail atıp benden izinsiz fotoğrafımı nasıl kullandıklarını sordum onlarda google'dan bulduk dediler, habercilik anlayışı bu maalesef.

https://500px.com/photo/17418653/tra...m=user_library

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu gerceklesse sampiyonlar ligi sampiyonluguna oynariz

bu egolar yillarimizi yedi

yine bi isci düsüp yaralanmis
                allahdan acil sifalar diliyorum
                gecmis olsun
                Düşen işçi değil babasını ziyaret etmeye gelen 18 yaşındaki bir çocuk

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Bekir
                  haber61 senin çektiğin fotoğrafları kırpıp paylaşmış. Bunu yaparken izin aldılar mı senden haberdarmısın konudan?

aynı foto . sıralamada aynı gidiyor.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...c49c726b06ca88
                  Utanmazlar.

Bekir,
                  Kadir Yeter abimizin yaptığı gibi yap resmin tam ortasına yaz yazacağını.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçen gün de bana ait olan bu fotoğrafı sitelerinin giriş sayfalarında kullanmışlardı, kendilerine mail atıp benden izinsiz fotoğrafımı nasıl kullandıklarını sordum onlarda google'dan bulduk dediler, habercilik anlayışı bu maalesef.

https://500px.com/photo/17418653/tra...m=user_library

Fotoğraf mükemmel eline sağlık.

---

Bekir abinin emeğine haksızlık yapılmış. Abi sol alttan sağ üste doğru diagonal biçimde yaz yazıyı. Aklıma gelmişti böyle kırpılıp paylaşılma ihtimali.

Hiç de önemli değil fotoğrafın az da olsa bozulması falan. En azından emeğin böyle kullanılmaz.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• haber61 editörleri yanlış anlamasın. sıkıntı fotoğrafların kullanılmasında değil.
                      sıkıntı habersiz kullanılmasında. üstelik kırparak.
                      yoksa fotolar ne kadar çok insana uılaşırsa okadar iyi.

ama aslında kendilerinin yapmaları gereken haberciliği emek harcayan sıradan bir taraftar yapacak onlarda bunu kullanacak. itirazımız buna.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Haber61 bu fotograflari aylardir kullaniyor. Fotograflarin akyazistadi.com'a ait olduguna, kirpip yayinlamanin hos olmadigina dair bir yorum yazmistim siteye. Tabi editor kendisinden bekleneni yapip, yorumu yayinlamadi.

Yorum

• en iyisi bekir 2-3 hafta üzerlerine gicikligina haber61 kullanamaz yazsin
                          belki akillanirlar
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Belki önceki sayfalarda yazilmistir...tam bakamadim....ama stadyumumuz yeni sezona maalesef yetismiyormus.....bu sene sonu ancak bitermis.....Bunu bana Napolide mactan önce tanistigim 2 Trabzonspor kulüp calisani dedi....Biraz oturduk, sohbet ettik ve o esnada bunlara stadyumu sordugumda aldigim cevap buydu.....
                            TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                            TRABZON / AYASOFYA MAH.
                            HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Fotoğrafların üzerine çapraz bir şekilde Haber 61 Kullanamaz filigranı yazılabilir.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @Bekir
                                haber61 senin çektiğin fotoğrafları kırpıp paylaşmış. Bunu yaparken izin aldılar mı senden haberdarmısın konudan?

aynı foto . sıralamada aynı gidiyor.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...c49c726b06ca88
                                Hiç kaçırmıyorlar maşallah

Uğraşacak vaktim yok hocam, ne halleri varsa görsünler...

Sağolasın yine de..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X