Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Can sıkıntısı neler yaptırıyor Maksat tartışma biraz dinsin..

En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 17.02.2015, 22:33.

Yorum

• Ben anlamıyorum ki arkadaşlar kusursuz stadyum istiyorlar türkiyede kimin stadyumu kusursuz da bizim olacak.dünyada bence 3 tane kusursuz stad var allianz arena san mames da luz stadları bu stadlarinda maliyetleri çok fazla.stadimiz genel olarak iyi sadece ayrıntılar tam iyi değil.
      Biz dar sokaklarında
      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sen bi gözdoktoruna harbi git fanatik devri avrupada yeni yapılan en etkileyici ve güzel stadlar içinde ilk onda bursanın stadı bizimkinin esamesi okunmuyor bide onların o müthiş b.dortmundun dünyaca ünlü efsanevi kale arkası trübününün aynısını yapmışlar onada baraj dedin ya valla zevksizlikte son nokta sen o barajı dolduğunda gör bakalım barajmı oluyor atom bombasımı
        Valla senin adına üzüldüm o zaman ben her maçımızı izlerken stadımızın zevkini çıkaracağım,sen ise Bursa'nın timsah stadına imrenip duracaksın.
        Şimdi kendimi senin yerine koydum da harbi çok berbat be.
        Göz doktoruna gitmeme gerek yok sonuçta sen oraya bakınca koskocaman bir kale arkası görüyorsun ben ise baraj binası.
        İnşallah her maçta doldurur Bursa tribünü ,sahadan giderek uzaklaşan ve dolmayan bir tribün ve oval yapısı ile baskı kurmak çok zor olur.Tıpkı Olimpiyat kale arkaları gibi geliyor bana.
        Dolmazsa da at ve kelebek ilişkisi gibi olacak.

Bizim kale arkaları ise sahayı sarıyor ve ikinci katlarda sahaya yakın olduğu için dolarsa vay ki vay.
        Hele bir de bağıracağız gidecek o localı tribünden sahaya inecek ses,sen seyret gürültüyü.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Can sıkıntısı neler yaptırıyor Maksat tartışma biraz dinsin..

vay helal renkdaşım bitmiş ha maraton eyv resim için

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla senin adına üzüldüm o zaman ben her maçımızı izlerken stadımızın zevkini çıkaracağım,sen ise Bursa'nın timsah stadına imrenip duracaksın.
            Şimdi kendimi senin yerine koydum da harbi çok berbat be.
            Göz doktoruna gitmeme gerek yok sonuçta sen oraya bakınca koskocaman bir kale arkası görüyorsun ben ise baraj binası.
            İnşallah her maçta doldurur Bursa tribünü ,sahadan giderek uzaklaşan ve dolmayan bir tribün ve oval yapısı ile baskı kurmak çok zor olur.Tıpkı Olimpiyat kale arkaları gibi geliyor bana.
            Dolmazsa da at ve kelebek ilişkisi gibi olacak.

Bizim kale arkaları ise sahayı sarıyor ve ikinci katlarda sahaya yakın olduğu için dolarsa vay ki vay.
            Hele bir de bağıracağız gidecek o localı tribünden sahaya inecek ses,sen seyret gürültüyü.
            ya peki teğet geçerse ses localı trübünü kesin çarpar geri döner diyorsun yani sahaya iyide hadi çarptı diyelim bu sefer ses o muşamba çatı ile ikinci kat araları açık oradan kaçar gider sen onu boşverde stadın büfe ihalesini kaça aldın ondan bahset akyazının bir numaralı savunucu şovalyesi

Yorum

• bir bina, görüntüden çok daha fazlasıdır. stadın başarılı bir tasarım olup olmadığı zamanla görülecek. tablo değil bu.etrafına ne kadar insan çekecek, nasıl bir düzen oluşturacak, etrafında nasıl bir yaşam trafiği oluşacak, insanlar orda olmaktan ne kadar mutlu olacak? bunlar önemli. maç günleri nasıl gelişecek, maç dışındaki günler ne olacak hepsi önemli. daha bir çok ayrıntı var. bunları yaşadıkça cevapları bulabiliriz. çok umutlu değilim ama zaman vermek lazım.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir bina, görüntüden çok daha fazlasıdır. stadın başarılı bir tasarım olup olmadığı zamanla görülecek. tablo değil bu.etrafına ne kadar insan çekecek, nasıl bir düzen oluşturacak, etrafında nasıl bir yaşam trafiği oluşacak, insanlar orda olmaktan ne kadar mutlu olacak? bunlar önemli. maç günleri nasıl gelişecek, maç dışındaki günler ne olacak hepsi önemli. daha bir çok ayrıntı var. bunları yaşadıkça cevapları bulabiliriz. çok umutlu değilim ama zaman vermek lazım.
                stad cevresi çok önemli renkdaş ayrıca bir marina ve kesinlikle sahil kumsal olmalı o zaman orası trabzonun bir numaralı yeri olur olanda kapalı bir botanik park içinde tropik kuşlar ve dev akvaryum center yapılsaydı böyle değişik tropik balıklar filan bence süper olurdu

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Can sıkıntısı neler yaptırıyor Maksat tartışma biraz dinsin..

ulen 3 gün izlemedik bitirmişler her gün giriyordum siteye inadına çalışmıyorlardı sanki güzel sürpriz oldu acaba diyorum kamera 1 ay kapalı kalsa çatıyıda bitirirlermi

Yorum

• La saka mi yapaysiniz gercek mi belli degil😂
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

• Fotoğraf fake arkadaşlar
                      MCMLXVII

Yorum

• Kaynak; Facebook TRABZON sayfası

Yorum

• Furkan eline sağlık bitmiş halinden farklı değil

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha önce birçok kez söyledim Bu yönetimdeki Stadyum sorumlusu için gerçekten zor. Dünya görüşleri vizyonları kısıtlı niyetlerinin iyi olup olmaması açıkcası beni çok da ilgilendirmiyor Yönetici olmuşsan o yetkinlikte olmalısın.

Stadyumun üst katına 1 basamak daha ekleyerek(Locaların üstüne dogru 1 basamak daha sarkitarak) ! Localı tribunlere +1,2 sıra basamak ekleyerek(alt kata sarkitarak) tahminlerin ötesinde bir stadyum olabilir.
                            Stadyum yöneticisin taraftarın gazını almak için Öneri sunacağım dediği anca kilini kıpırdatmadigi Acil çıkışlar için olan portatif tribün önerisi stadyum estetiği açısından elzemdir.
                            Dış cephenin Bordo-Mavi ışıklandirmasi ise Projeye sınıf atlatır.Ve Dış Cephe buna Fazlasıyla Musait.

Üşüyecegini düşünen arkadaşlarımız için de Kesinlikle Tribün ısıtması yapılmalı. Ve Bundan Daha önemlisi Platform üstündeki Açık baklava dilimlerinin Camla kapatılması müthiş olur. Bunları yapmanın maliyeti de Bir Waris değildir ! Olsa olsa Erkan zengin kadardır ! Bilmem anlatabildim mi ?
                            O öndeki duvar yıkılıp sonradan aşağı bir sıra daha sarkıtıma imkanı var mı yani? Sonradan ekleme bir sıra sıkıntı yaratır mı ki ilerde?

Edit: Dış cephedeki boş yerlerin üstündeki ilk sıra da cam olsa keşke. Çatıyla cephe farklı olmuş olur. Camlı yerkere LED ışıklandırma yap, tamamdır.
                            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 17.02.2015, 23:19.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Isitma olsun diyorda bazi arkadaslar.. eee bizler Trabzonspor icin 30tl zor veriyoruz bi maca.. mac basi 5-10tlye bilet olursa ve seyirci sayisi 10bini gecmese, klüp her macta zarar yapacaktir!! Cok seyler istiyoruz, o bu olsun, herseyi istiyoruz ama elimiz malesef cebimize zor gidiyor..o nedenlen bazilarimiz herseyi elestirecegine once kendi taraftar profiline baksin..
                              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Furkan eline sağlık bitmiş halinden farklı değil
                                Sağolasın fotoğraf olmayınca bende ekmeğimi taştan çıkarıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X