Stad dolu oldugunda istedikleri kadar kotu yapsinlar guzel gorunur. Vice verse.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerol agaoglu büyük girislere seyyar tribün önerisi yapacakmism cok güzel olur...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
böyle güzel adimlar icin yönetime yöneticileri seciyoruz
bu gerceklessin erol a. yönetimdeki 1no. yöneticim olur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi baskı yapıp değiştiremez miyiz ? En azından bunu yapalım geç olmadan.
Erol Ağaoğlu'na yazalım twitter'dan birinci ağızdan o söylerse belki bişey olur...
İki tane örnek resim koyup, gerekli yerleri işaretleyip "böyle değil, böyle olmasını istiyoruz" diye bi twit atabilirsen Erol Bey'e biz de katıldığımızı söyleriz. Ben uğraşamıyorum şu an işyerinde.En son f1bekir tarafından düzenlendi; 03.02.2015, 09:11.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçenlerde katıldığım toplantıda önerilerde bunu da sunmuştum ama sallayan olmadı tabi.
Erol Ağaoğlu'na yazalım twitter'dan birinci ağızdan o söylerse belki bişey olur...
İki tane örnek resim koyup, gerekli yerleri işaretleyip "böyle değil, böyle olmasını istiyoruz" diye bi twit atabilirsen Erol Bey'e biz de katıldığımızı söyleriz. Ben uğraşamıyorum şu an işyerinde.
"@AgaogluErol: @aco_lak bu göreve başlayandan beri elinden geldiği kadar Taraftarın söylediklerini projede uygulamaya çalışıyoruz.Ama sınırlı biliyorsunuz"
Yorum
-
alt katta çıkış kapısı olmadığı için yukardaki ikili merdivenin çok kötü görüntü oluşturacağını düşünmüyorum.
Bütün halde bakarsak bence sorun değil..
Kaldıki stadın sürekli boş fotoğraflarına bakıp yorum yapıyoruz. TT Arena doluyken merdivenler değil tamamen seyirci göze çarpıyorBaşkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
aynisini bordoda yapabilirmisin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu şekildemi olacak yani. böyleyse gayat hoş
loca önündeki koltuklarda 6 sira olacak 5 degil"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum