Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya bakıyorum da skyscrapercity, wowturkey gibi forumlarda stadyum için söylenilen şeyler hep iyi, harika üzerine. Gel gör ki Trabzonspor taraftarı bu konuda kötümser bir tavır sergiliyor. Neden? Sebebi ne yav?

Daha önce defalarca yazdım yine yazıyorum değil Türkiye, dünyada bile beğendiğim stadların başında geliyor bizim stad.
    Kutu gibi tam futbol stadı.
    Yeri de bağlantı yolları bittikten sonra en ideal yer okacak, Denizin kenarında mükemmel bir stadyum alanı.
    Ufak tefek rütuşlarla da cazibe merkezi olur.
    En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 30.01.2015, 18:01.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Bu arada Maraton alt kat bitmiş.
      MCMLXVII

Yorum

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha önce defalarca yazdım yine yazıyorum değil Türkiye, dünyada bile beğendiğim stadların başında geliyor bizim stad.
        Kutu gibi tam futbol stadı.
        Yeri de bağlantı yolları bittikten sonra en ideal yer okacak, Denizin kenarında mükemmel bir stadyum alanı.
        Ufak tefek rütuşlarla da cazibe merkezi olur.
        Tribün altları meydanda, taşıyıcı kolonları hep ortada, kaplama tek desen/tek parça, dış cephe delik deşik.

Bu kadar basit bir tasarımı olan bir stadı dünyadaki binlerce stadyumun önüne koyan gözlere ben de sahip olmak isterdim doğrusu...
        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 30.01.2015, 20:05.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tribün altları meydanda, taşıyıcı kolonları hep ortada, kaplama tek desen/tek parça, dış cephe delik deşik.

Bu kadar basit bir tasarımı olan bir stadı dünyadaki binlerce stadyumun önüne koyan gözlere ben de sahip olmak isterdim doğrusu...

Dışının bir önemi yok benim için.Çatı fazla yüksek olmasın yeterli ,futbol izlemek ve sahaya baskı kurabilmek için ideal.
          Yanlış anlama senin dediğin şeyler olmamalı demiyorum,olsa güzel olurdu,sizin gibi dışına bakıp mutlu olacak arkadaşlar mutlu olsun isterdim ama ben daha çok stadın içini önemsiyorum.
          En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 30.01.2015, 23:15.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok güzel bir stadyum ancak çıkışlarla stadı bellemişler.
            yalnız bu samsunun stad bizimkinden daha havalı gibi gözüktü gözüme en azından bir trübüne apartman dikmemişler uyumlu bir trübün yapısı var

Yorum

• Yorum

• Şu stadın nesini beğenmiyosunuz anlamıyorum. Bence Türkiye'nin en sade ve şık stadı olacak. Dünya'nın en güzel stadlarından ilk 50' ye girer. Vodafone Arena toplama bilgisayar gibi. Timsah Arena çocuk parkı gibi. TTnet Arena Ufo gibi. Allahtan bela mı arıyosunuz. Üstte biri yazmış samsun stadı ne güzel bina dikmemişler falan. Locasız stad mı olur allahaşkına ? İşin şıklığı orda zaten. Şampiyonlar Ligi müziğiyle ne enfes gözükecek stadımız göreceksiniz maç akşamları.

Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu stadın nesini beğenmiyosunuz anlamıyorum. Bence Türkiye'nin en sade ve şık stadı olacak. Dünya'nın en güzel stadlarından ilk 50' ye girer. Vodafone Arena toplama bilgisayar gibi. Timsah Arena çocuk parkı gibi. TTnet Arena Ufo gibi. Allahtan bela mı arıyosunuz. Üstte biri yazmış samsun stadı ne güzel bina dikmemişler falan. Locasız stad mı olur allahaşkına ? İşin şıklığı orda zaten. Şampiyonlar Ligi müziğiyle ne enfes gözükecek stadımız göreceksiniz maç akşamları.

locaya karşı değilim şekiline karşıyım o localar bir trübünü resmen devredışı bırakmış

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    locaya karşı değilim şekiline karşıyım o localar bir trübünü resmen devredışı bırakmış
                    Bence gayet şık duruyorlar. Zaten belli bir eğim var. Onu ona uydurduğunda her türlü böyle birşey çıkar ortaya.

Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence gayet şık duruyorlar. Zaten belli bir eğim var. Onu ona uydurduğunda her türlü böyle birşey çıkar ortaya.

zevk meselesi bence o localar iğrenç duruyor stadın tüm havasnı bozuyor

Yorum

• Localar kesinlikle berbat elimde olsa tamamen yıkar baştan yaparım o tribünü
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Arkadaslar gecen bi arakadas photoshopla localari sökmus ve bize sunmusdu yeminle locali hali daha guzeldi bircok kisi locasiz halini hic begenmemisti buda demek oluyorki insan alisiyo vede sahip cikalim bizim icin en guzel stadyum olur
                          Ha tabiki atmosferi tribunler localar korkuluklar vs.. degil taraftar yaratir.
                          Saygilarimla.

Yorum

• Şöyle güzel bir ışıklandırma olsun,
                            O bahsettiğimiz Fırtına ve gök gürültüsü efektleri uygulansın,
                            Isıtma sistemi olsun,
                            Çevre bağlantı yolları bitirilip giriş çıkışlar eziyet olmasın,
                            Ve en önemlisi her maç hiç olmazsa ortalama 30 bin seyirci takımı ateşlesin,
                            BU STAD EFSANE OLUR,
                            locaymış,sahaya uzaklığıymış,ovalmiş,köşeliymiş,dikeymiş,yatamış,h epsi hava civa,
                            TARAFTAR STAD TA YERİNİ ALIP TRÜBÜNLERİ DOLDURURSA,
                            Yutup ta bizim başka takım taraftarları izleyip imrendiğimiz gibi,
                            artık bizi izlerler bize imrenirler nokta
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Başka statlarda da var mı yoksa ben mi yanlış biliyorum bu sahanın 4 tarafında da niye kocaman çıkış kapıları var trafik sıkışmasın diye mi? Heryerden rahat kamyon girişi mi olması gerekiyor sahanın içine?
                              Alper PEKEN
                              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Avni Akerin yeri şu sıralar Türkiyenin önde gelen şirketler grubunun birine PEŞKEŞ çekiliyor. Hemde öyle komik öyle komik paralara ki...

Uçakta kendi kulaklarımla 1. kişilerin ağzından duydum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X