yanliz prekastlar beyazlasinca, stad birden baya heybetli gözüktü banami öyle geliyor?
kapalidaki localar böyle daha cok göze batiyor ama beyaz bütünlügü bölmüs orasi resmen
Aynen
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Facebookta türkiyedeki stad görüntülerini paylaşan bir grup gördüm..Sayfada en çok beğenilen stad Bursanın Stadı ve Vodafone Arena...Bizimkisinin paylaşımı ve beğeni sayısı epey az durumda...
En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 10.01.2015, 21:37.
Facebookta türkiyedeki stad görüntülerini paylaşan bir grup gördüm..Sayfada en çok beğenilen stad Bursanın Stadı ve Vodafone Arena...Bizimkisinin paylaşımı ve beğeni sayısı epey az durumda...
Bunda garipsediğin nedirki bu başlıkta da o stadayumlar daha daha çok paylaşılıyor ve beğeniliyor
Son fotoğraf muazzam ya. Beni benden alıyor resmen. Koltuk loca çatı.. Kısaca son halini iple çekiyorum. İnşallah onca kusur bulduğumuz stadın hakkını verir gerçek taraftarı herkese gösteririz
Her defasında farklı geliyor gözüme bu stadyum. Bazı fotoğraflarda çok heybetli,bazılarında çok düz.Gönül isterdi ki her defasında baktığımda 'işte bu' diyeyim ancak iş işten geçti..Umarım çatı monte edildikten,çim serildikten,koltuklar takıldıktan ve içerisine seyirci girdikten sonra etkileyici bir atmosfere sahip olur.
Yeni sezona yetişecek deniliyor ama pek zannetmiyorum,çatı imalatının hızına bağlı biraz da.
En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 21.01.2015, 22:54.
Yorum