Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    renktaşlar konu ile alakası yok ama bmn foruma mobilden giremiyorum. yardımcı olacak var mı acaba??
    Soyle dene bi de
    bordomavi.net/forum
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Vpn varsa sorunsuz girebilirsiniz

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yanliz prekastlar beyazlasinca, stad birden baya heybetli gözüktü banami öyle geliyor?
        kapalidaki localar böyle daha cok göze batiyor ama beyaz bütünlügü bölmüs orasi resmen
        Aynen
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• sağolun renktaşlar dediğiniz yöntemleri deneyeceğim.

Yorum

• Facebookta türkiyedeki stad görüntülerini paylaşan bir grup gördüm..Sayfada en çok beğenilen stad Bursanın Stadı ve Vodafone Arena...Bizimkisinin paylaşımı ve beğeni sayısı epey az durumda...

En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 10.01.2015, 21:37.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Facebookta türkiyedeki stad görüntülerini paylaşan bir grup gördüm..Sayfada en çok beğenilen stad Bursanın Stadı ve Vodafone Arena...Bizimkisinin paylaşımı ve beğeni sayısı epey az durumda...

Bunda garipsediğin nedirki bu başlıkta da o stadayumlar daha daha çok paylaşılıyor ve beğeniliyor

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunda garipsediğin nedirki bu başlıkta da o stadayumlar daha daha çok paylaşılıyor ve beğeniliyor
                Bazıları bize yapılan stadı baş tacı yapıyorlarda sözüm onlara...

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazıları bize yapılan stadı baş tacı yapıyorlarda sözüm onlara...
                  Türk milletinin genel davranışı bu başkasının malı daima iyidir

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türk milletinin genel davranışı bu başkasının malı daima iyidir
                    Facede stadların hepsinin olduğu sayfa var...Gslisi fblisi bjklisi her çeşidinden insan var...Bende ordaki görüşü buraya aktardım...

Ordada bizim stadı beğeniyorlar ama sadece Trabzonsporlular...Bursasporun vede Beşiktaşın stadını her çeşitten insan beğeniyor...

Yorum

• 10 gündür bişe yok burda resim alsak arkadaslardan.. Herhalde bi ilerleme vardır
                      Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bütün konuşmalar gitti yahu bir kaç gündür baya hızlandı çalışmalar baya bi çalışan var sahada çatı ayakları sa dikilmeye başlanır bir kaç güne

Yorum

• 3 Sayfa gitmiş

Yorum

• İnşaatın biraz hareketlenmeye başladığı son bir kaç gündür foruma erişememek can sıktı

Son resimleri atalım.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Son fotoğraf muazzam ya. Beni benden alıyor resmen. Koltuk loca çatı.. Kısaca son halini iple çekiyorum. İnşallah onca kusur bulduğumuz stadın hakkını verir gerçek taraftarı herkese gösteririz

Yorum

• Her defasında farklı geliyor gözüme bu stadyum. Bazı fotoğraflarda çok heybetli,bazılarında çok düz.Gönül isterdi ki her defasında baktığımda 'işte bu' diyeyim ancak iş işten geçti..Umarım çatı monte edildikten,çim serildikten,koltuklar takıldıktan ve içerisine seyirci girdikten sonra etkileyici bir atmosfere sahip olur.

Yeni sezona yetişecek deniliyor ama pek zannetmiyorum,çatı imalatının hızına bağlı biraz da.
                                En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 21.01.2015, 22:54.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X