Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim en beğendiğim stat Bursa'nın stadı ne yalan söyleyeyim :

Takımı sembolize ediyor.
    Çizgileri modern
    Tip olarak standart bir stat görünümün de olsa da timsah figürü kurtarıyor.
    Dış kaplaması tek renk değil.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Maketimiz bile dandik yahu, ne bir tanıtım var, ne resmi site var, ne bir sponsor. Ne amatör kulübüz arkadaş. Yıllarca Avni Aker'in yerine stat bekle. Sonra buna razı ol.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim en beğendiğim stat Bursa'nın stadı ne yalan söyleyeyim :

Takımı sembolize ediyor.
        Çizgileri modern
        Tip olarak standart bir stat görünümün de olsa da timsah figürü kurtarıyor.
        Dış kaplaması tek renk değil.
        Sana katılıyorum ve şunu da eklemek istiyorum, yapılan bir sürü stat arasında en beğenmediğim Akyazı.

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Açıkçası bursa nin kale arkasını bende beğenmiyorum çok çıkış tüneli var.
          Fotoğraflarına hayranlıkla baktığınız Dortmund'un süd tribünününe birde böyle bakın o zaman

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• hala siyaset hala siyaset..arkadaşlar onursal Başkanımız bir partide Bakanlık bile yaptı.. o zamanlar bunun lafı bile edilmiyordu şimdi maça gitmemek için her şeye bir bahane uyduruyorsunuz..başımızdaki ne halt ederse etsin yeter ki Trabzonsporumuzu layık olduğu zirveye çıkarsın..gerisi beni ilgilendirmez.

Yorum

• Bursa stadının çizimi yapımı aşamasında taraftarların görüşü alındı. stadın kale arkası bire bir dortmunt stadından alıntıdır. bizde gidp en azından bir stadı örnek alsaydık. mesela bir ingiliz stadının old trafordun olabilirdi yazık. garabet ve ucube şeytan taşlamaya gidilecek ilk nokta ,tenekeyi buruşturmuşlar çatı yapmışlar. yemişim ben böyle postmodernizmi. barok döneminde yahut neo klasik dönemde böyle miyidi? bırak gothik yapılar bile şaheserdir. bu tam bir sıfır...
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fotoğraflarına hayranlıkla baktığınız Dortmund'un süd tribünününe birde böyle bakın o zaman

vay be kalearkasi koltuksuz demek..aslinda avrupada duzen bu taraftar gruplarinin hepsi kalearkasinda..bizde de maratona gecme istegi var ( yillardir cozemedigim olay maratonda ne olacaksa )

stad yapmakla bu isler cozulmez..

cozum bence sporun sevdirilmesi sporun hayatin bir parcasi olmasinin saglanmasi..yoksa tribunler bi mac dolar bi mac dolmaz..ama sporu yasamin parcasi yaparsak futbol macindan sonraki gun basketbol maci da dolar ertesi gun voleybol maci da dolar ertesi gun hentbol maci da dolar..

dunyada duzen bu.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursa stadının çizimi yapımı aşamasında taraftarların görüşü alındı. stadın kale arkası bire bir dortmunt stadından alıntıdır. bizde gidp en azından bir stadı örnek alsaydık. mesela bir ingiliz stadının old trafordun olabilirdi yazık. garabet ve ucube şeytan taşlamaya gidilecek ilk nokta ,tenekeyi buruşturmuşlar çatı yapmışlar. yemişim ben böyle postmodernizmi. barok döneminde yahut neo klasik dönemde böyle miyidi? bırak gothik yapılar bile şaheserdir. bu tam bir sıfır...
                  Katılıyorum. Bizim kefen gibi giydirilmiş stadı çok güzel anlattın.

Gesendet von meinem LG-D855
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bize beton yapının güzelliği değil seyircinin güzelliği lazım..dünyanın en güzel stadını yapmışsın içinde çekirdek çıtlayan bir kaç yüz kişi..stadın güzel olsa ne yazar ?

Yorum

• Arkadaşlar konya bursa gibi stadlarda neden bu kadar ihtişamlı gözüküyorda bizim stad öyle gözükmüyor cevaplayabilirseniz sevinirim.bu arada ben hiçbir zaman bursa nin kale arkasını beğenmedim.
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Timsah Arena'ya komedi demek

Bursaspor seyircisi stadyumu doldurursa enfes bir ambiyans oluştururlar özellikle de kale arkalarında. Yer yer boşlukların olması bu tür kale arkalarını daha da kötü gösterir orası ayrı .

Bana sorarsanız dolu bir Bursaspor stadı mı yoksa dolu bir Trabzonspor stadı mı görsel açıdan daha güzel gözükür, kesinlikle Bursa stadı derim, tribün yapısı daha ihtişamlı en önemlisi .
                        .

Yorum

• Vodafone ve Timsah Arena bizim stadyumdan çok daha iyi stadyumlar.Deniz kenarından olması dışında bizim stadın bir artısı yok.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• valla full cektimi her stad güzel
                            en güzelide burasi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bize beton yapının güzelliği değil seyircinin güzelliği lazım..dünyanın en güzel stadını yapmışsın içinde çekirdek çıtlayan bir kaç yüz kişi..stadın güzel olsa ne yazar ?
                              Önünde deniz arkasında yeşillik ile konumu muhteşem olan bir yere stadyum yapıyorsun, etrafını saçma sapan tek renk bir desenle kaplıyorsun. O manzaraya çok daha güzel bir stadyum yakışırdı. Adamlar net işin daha kolayına kaçtı.

Gesendet von meinem LG-D855
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bize kaddafinin çadırı ypılıyo dediğimde herkes eleştirmişti şimdi yorumlara bakıyorumda herkesin fikri değişiyor başka başka stadları örnek gösteriliyor bencede çok kötü bir stad böyle bir alanda böyle bir çalışmadan sonra kötü bir projenin trabzonlulara dayatılmasıdır bukadar basit bizlerde yedik tabii herzamanki gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X