İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben bi soru daha soriyim. Bizim çatının samsun,sivas gibi çok yukarda olmayacağının bir garantisi var mı ? Malum istemediğimiz herşey başımıza geldi bari bunda yüzümüz gülsün helikopter ve uçak girişi için yükselttik demesinler sonra.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
Dün yerel gazetelerin birinde bu resim ile manşet atmışlar..
[url=http://hizliresim.com/oYYQJ2][/ur
haberin içeriğine baktığında ''Yeni yapılan Akyazi stadında açılış maçını barça ile oynamak için girişimler başladı''
haberin altına da şikebahçeli bi taraftar ''Messi Trabzonspor'a gelirse ben de Trabzonspor'lu olurum'' yazmış
gülermisin ağlarmısın...Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Yüreğime taş basıp ancak şimdi izledim 8taş maçını. Stad çok güzel görünüyordu.
Konya stadı ile bizim stadın saha - tribün mesafeleri aynı mı ?
Düzeltme : Konya 9-11 miş sanırım bizim 8-10En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 09.12.2014, 13:13.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüreğime taş basıp ancak şimdi izledim 8taş maçını. Stad çok güzel görünüyordu.
Konya stadı ile bizim stadın saha - tribün mesafeleri aynı mı ?
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya'da yanılmıyorsam kale arkası 11.5 metre maraton 9.5 metre bizde ise kale arkası 10 maraton 8.5 metre“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yapılan başka stadyumlarda 10-8.5 mt den daha yakın olan var mı?
Yorum
-
Arkadaşlar şu devasa kapı için bastıralım Allahın aşkına ya . Yöneticimiz Erol Ağaoğlu'nun twitterı ; https://twitter.com/AgaogluErol
Lütfen çok geç olmadan dönülsün şu hatadan.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yapılan başka stadyumlarda 10-8.5 mt den daha yakın olan var mı?
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar Vodafone Arena. Söylenene göre kale arkası 7.95 metre maraton ise 6.15 metre
Böyle loca uygulaması da sadece biz de var sanırım...
Nereden bakarsak bakalım tuhaf...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte sıkıntı şu ki madem 6.15 e izin var neden 8 mt yapımına izin veririz...
Böyle loca uygulaması da sadece biz de var sanırım...
Nereden bakarsak bakalım tuhaf...
Yorum
Yorum