Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu stad bitmez muhabbetlerine falan girmiycem bal gibi biter ancak bu prekast işi neden çok yavaş ? Ciddi anlamda soruyorum içeride mi çalışmalar var ? Çünkü işçilerde pek gözükmüyor.
    Bence mali olarak sıkıntı yaşanıyor o yüzden işi yayıyorlar. Yakında çıkar kokusu.

Yorum

• Çatı işi için gelmiş olabilirler mi?
      Biz dar sokaklarında
      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Ben bi soru daha soriyim. Bizim çatının samsun,sivas gibi çok yukarda olmayacağının bir garantisi var mı ? Malum istemediğimiz herşey başımıza geldi bari bunda yüzümüz gülsün helikopter ve uçak girişi için yükselttik demesinler sonra.
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Açılış maçı için Barcelona ile görüşüldüğü dolanıyor twitter'da:-)

Yorum

• Dün yerel gazetelerin birinde bu resim ile manşet atmışlar..
            [url=http://hizliresim.com/oYYQJ2][/ur

haberin içeriğine baktığında ''Yeni yapılan Akyazi stadında açılış maçını barça ile oynamak için girişimler başladı''

haberin altına da şikebahçeli bi taraftar ''Messi Trabzonspor'a gelirse ben de Trabzonspor'lu olurum'' yazmış

gülermisin ağlarmısın...
            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Yüreğime taş basıp ancak şimdi izledim 8taş maçını. Stad çok güzel görünüyordu.

Konya stadı ile bizim stadın saha - tribün mesafeleri aynı mı ?

Düzeltme : Konya 9-11 miş sanırım bizim 8-10
              En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 09.12.2014, 13:13.

Yorum

• Bu stad bize yeter de; sorguladığım tek şey neden stadyum projelerindeki en sönük plan bize uygulandı...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yüreğime taş basıp ancak şimdi izledim 8taş maçını. Stad çok güzel görünüyordu.

Konya stadı ile bizim stadın saha - tribün mesafeleri aynı mı ?
                  Konya'da yanılmıyorsam kale arkası 11.5 metre maraton 9.5 metre bizde ise kale arkası 10 maraton 8.5 metre

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konya'da yanılmıyorsam kale arkası 11.5 metre maraton 9.5 metre bizde ise kale arkası 10 maraton 8.5 metre
                    Yeni yapılan başka stadyumlarda 10-8.5 mt den daha yakın olan var mı?
                    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Var Vodafone Arena. Söylenene göre kale arkası 7.95 metre maraton ise 6.15 metre

Yorum

• Arkadaşlar şu devasa kapı için bastıralım Allahın aşkına ya . Yöneticimiz Erol Ağaoğlu'nun twitterı ; https://twitter.com/AgaogluErol

Lütfen çok geç olmadan dönülsün şu hatadan.

Yorum

aklimdakiler bjk eskisehir daha yakin

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Var Vodafone Arena. Söylenene göre kale arkası 7.95 metre maraton ise 6.15 metre
                            İşte sıkıntı şu ki madem 6.15 e izin var neden 8 mt yapımına izin veririz...

Böyle loca uygulaması da sadece biz de var sanırım...

Nereden bakarsak bakalım tuhaf...
                            Malik bin Dinar

Yorum

İşte sıkıntı şu ki madem 6.15 e izin var neden 8 mt yapımına izin veririz...

Böyle loca uygulaması da sadece biz de var sanırım...

Nereden bakarsak bakalım tuhaf...
                              Aynen öyle ama şuan değiştirebildiğimiz kadar bazı küçük detayları baskıyla değiştirmeliyiz

Yorum

• Vodafone Arena'yı diğer projeler ile kıyaslayamazsınız. Beşiktaş kendi yapıyor o stadyumu. Diğer stadlar devletin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X