Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak orti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kale arkalarının yakınlığı hangi stat kadar bilen varmı 9-10 metre biliyorum ben ama hangi stat ile karşılaştırabilirz acaba, konyanın kale arkası uzakk olmuş biraz, ayrıca gördüğüm kadarıyla trübünler zemine kadar inmiyor bu kötü bence örnek shalke'ninki çok kötü ve mevcud avni aker. bilbao gibi zemine kadar inmeliydi kale arkası uzak olsa bile.
    emirateslenmiydi ne birebirdi
    dogru hatirliyorsam
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilmiyorum abi bunlar koyu renk olsun dedim, olur dediler
      Ula ne dersen he demişler kaptırsaydın.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ula ne dersen he demişler kaptırsaydın.
        Yok zaten öyle olacakmış

Yorum

• Bi de şunu çok beğendiler...

Yorum

Bi de şunu çok beğendiler...

gercekden güzelde
            bu islere bakan bizim icin daha güzelini cizacak ic mimarlari yokmu

Ünal Karaman

Yorum

• ''İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Telegraph'ta yer verilen "Dünyanın En Heyecan Verici 10 Stat Projesi" başlıklı araştırmada, Bursa'da yapımına devam edilen ve taraftarların "Timsah Arena" olarak tanımladığı tesis de gösterildi. '' ligtv
              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yapma ya ..
                Harbi mi?
                Nasıl vardın bu kanıya?
                Ofluyum
                61

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilmediğimden soruyorum....

Akyazı'da herhangi bir ısıtma sistemi var mı?

Yoksa taraftarlar denizden gelen kulak kopartan rüzgarlara yem mi olucak ?
                  galatasaray maçına gittim arenada soğuktan dondum üstteki ısıtmalar kesinlikle yeterli olmuyor
                  @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    galatasaray maçına gittim arenada soğuktan dondum üstteki ısıtmalar kesinlikle yeterli olmuyor
                    o stad isitma sistemleri icinde ölcü olamaz

sonucta o isitmayi cizen mimar catinin kapatilacagini hesapladi

Ünal Karaman

Yorum

• Bekir abi bilgiler için teşekkürler abi bir sorum var kapali daki localarin önüne birşey koyulacak mi birde abi sen bugün kimlerle görustun ? Bilgiler için tekrardan teşekkürler
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        its2late kardesim sen surekli muhabbeti farkli yere cekiyorsun kiyaslama yaparken akyazinin +yonlerini gosterip diger stadlarin olumsuzluklarini gosteriyorsun boyle kiyaslama mi olur? Diyorsun ki onlarin stadinda iki jat loca var bizde yok,senin stadinda koskocaman bir ust tribun yok hem de bu maraton tribunu..

Stadlar ayni zamanda kulube para kazandirmak icin yapilir.modamerkezinden konserden bana ne diye birsey mi var adamlar sadece konserlerden senin 1 senede kazandigin parayi kazanacak?biz istanbul takimlarina kafa tutmak istiyorsak gelirlerimizi arttirmaliyiz.cok amacli kullanilacak bir stadyum yapilmaliydi.bu da buyuk eksiklik.

Ve hepsinden onemlisi bu adamlar stadlarini kendi paralariyla yapiyor.son kurusuna kadar ceplerinden oduyor.biz bu stadi kendimiz yapsaydik kesinlikle boyle bir proje yapmazdik bunu sen de biliyorsun ben de biliyorum.

Sana gore stadin kendi enerjisini uretmesi,mukemmel teknolojik yapisi,getirecegi milyon dolarlik gelir kaynaklari,tasarimi,malzeme kalitesi onemli degil alt tribun cikislari onemli ise tartisacak bise yok.dediklerimin onemini belki simdi anlamiyorsun ama bundan 10 sene sonra anlayacaksin.sevgiler kardesim..
                        iyi diyorsunda kardeşim para nerde

kendi stadımızı kendimiz yapabilecek bir durumda mıyız bunu düşünüyor musun bu iş sponsorlarla olabilecek bir iş mi sence Trabzonda burası Dolmabahce değil
                        locaları eleştiriyorsun belkide buradan kazanacağımız para stad gelirlerinden fazla olacak kesinlikle bunu düşünmüşlerdir bizim millet hava atmayı sever o locaları iş adamlarına iyi meblalara satacaklardır.
                        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak orti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ayrıca ışıklandırma çok iyi olmalı gs.nin stadı çok karanlık, fbninki aydınlık
                          bence tam tersi tvden izlenince net anlaşılıyor.gs nin maçlarını izlerken daha aydınlık bir saha görüyor gibi oluyorum
                          En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 17:35.

Yorum

Arkadaşlar toplantıya gittim ama asıl TOKİ yetkilileri orada değildi, yarın geleceklermiş. Fırsat olursa önerilerimizi bir rapor halinde de hazırlayıp götüreceğim, belki sunum yapma imkanım olmayabilirmiş yarın.

Burada olumlu bakılan konulardan bahsetmek istiyorumancak TOKİ'nin ne diyeceğini henüz bilmiyoruz tabi.

1. Tribünler için ısıtma sistemi.
                            2. Tartan pist kısmının yeşil olması
                            3. Üst kata reklam panosu (prekast çıkıntılarını gizleyecek şekilde)
                            4. Merdiven boşluklarının sarı olmaması
                            5. Işıklandırmayı herkes istiyor ama bakalım
                            6. Sahayı gören restoranlar olacak
                            7. Hibrit çim mantıklı
                            8. Koltuklar katlanabilir olacak, şimdi fotoğrafı yükleyemiyorum, şantiyedeki örnek San Mames'teki koltuklar gibi idi.
                            9. Koltuklar dizilirken ortaya çıkan çarpıklıkların (Konya örneği) olmamasına dikkat edilecek
                            10. Betonun görünen kısımlarının gizlenmesi
                            11. Animasyonu herkes istiyor.
                            12. Hafif raylı sistemi herkes istiyor.
                            13. Koltuk rengi ile ilgili anket sonuçlarını paylaştım. Tek renk çok sevilmiyor gibi geldi bana. Bizim stad üzerine yapabilir misiniz dediler bu renk çalışmalarını (dwg formatında çalışabilecek olan varsa ona dosyayı yollayabilirim)
                            14. Bir de çatı malzemelerini tedarik eden firmanın yetkilisi ile görüştüm. Paranın satın alabileceği en iyi membran kullanılacak dedi, Mersin'le falan karıştırmayın dedi. Örneğin çatıya bir kuş pisledi, membrandaki özel kimyasal madde ile dışkı reaksiyona giriyor ve ortaya çıkan yeni madde rüzgar veya suyla kolayca temizleniyor imiş.
                            Bunlar çok önemli konular. Ayrıca ek olarak dış cephenin rüzgara karşı korumalı olması da gerekli. Rüzgar soğuğu varken alttan ısıtma da işe yaramaz.

Emekleriniz için çok teşekkürler bekir bey
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Erol Bey buradan bilgi alıyor paylaşıyor cart curt. Şunu beğeniyor bunu beğenmiyor..

Oldu olacak taraftar paint ten bir stat çizseydi ona göre yapsalardı. Bu kadar amatörce saçma sapan bir inşaat çalışması olamaz herhalde..

230 milyon lira para dökülecek, şunları araştırıp yapacak düşünecek bir firma olsaydı keşke..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bordo olsaydı pişman olurdunuz bence, iyi ki beyaz

Işıklandırma yapılabilirse de çok başka olacak...
                                Bordo mambran ihtimali varmıydı yani? Bilsem yemin ederim üç senedir o konuda yoğunlaşır, milleti o yönde galeyana getirirdim valla.

Gesendet.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X