Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeş san mames kapasite 50 bin ,loca sayısı 122 ,localar kat arasında ve gömülü vaziyette.bizde kapasite 41 bin loca adedi 122 adet , localar kat arasında değil kabak gibi meydanda,ayrıca alt kat iki basamak mecburen localara ayrılacağı için taraftara ayrılan koltuk sayısından çalındı mecburen,localı apartman faciasına girmedim bile. Keşke bizimde 122 olmasaydı 100 loca olsaydı da adam gibi ayrı loca tribünü olsaydı ne kaybederdik. Gerçi bu saatten sonra ,sevdiğimizi değil ,aldığımızı sevecez ,ama insan yine üzülüyor yani. Daha tribün ısıtması bile yok statın.yarın öbürgün inşaat bittiğinde kulüp o ısıtıcıları yerleştirmek için bir dünya zahmete katlanacağına şimdiden yönetim devreye girsede halletse ama ondanda aciziz..
    Tam olarak 53bin küsür loca sayısını, senin stadyumundan %35 daha büyük bir stad .. Ayrica loca sayısının fazla olabilmesindeki etken kemer çevresinin uzunluğunun bizden daha fazla olmasi ... Ayrica onların tribün girişleri de alt kattan yani bizdeki gibi ikisi bir arada degil .. Daha önce de yazdim 70-80 arasi loca yapıp ikisini bir arda yapabilirdin ama o kadar.
    tane loca olup tek kat Sen o locali tribüne facia diyedur. Bense gayet karakteristik ve bizim takıma uygun goreyim..

Bende isterdim katardaki gibi , deniz taxi konseptiyle taka'ya benzer bir stadyumumuz olmasını, dünyada fark yaratan san mamesten daha da ıyi bir cok proje var içerisinde sinemarindan tut baska alanlarina kadar.. Ancak Türkiyedeki stadyumlar 3 aşağı 5 yukari aynı .. Vodafone da bunlara dahil .

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bjk nin stadına ben de daha güzel diyorum.

Şimdi ben bjk li miyim?

Nasıl bir mantıktır bu?
      işine bak benim dediğim şey ortada. bjk stadına adeta taparcasına yorum yapıp bursa stadını bile aşağılamak bence bjklı olmayı gerektirir. kaldı ki bjk stadı için dedikleri sadece üstün teknolojisi onun haricinde kendi görüşü yane hiç bir konu da inşaat mühendisliği dahilinde bilgi vermedi. hele hele bu stadı toki yapıyor bjk kendi stadını tek başına yapıyor demesi bile onun niyetini gösteriyor..

ayrıca ben her yoruma cevap vermiyorum ona da tek bir cevap yazdım zaten.. oysa her mesajında aynı şeyi işledi. bjk stadı harika bu stad vasat. onu da hiç bir bilgiye sahip olmadan yazdı zaten..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        işine bak benim dediğim şey ortada. bjk stadına adeta taparcasına yorum yapıp bursa stadını bile aşağılamak bence bjklı olmayı gerektirir. kaldı ki bjk stadı için dedikleri sadece üstün teknolojisi onun haricinde kendi görüşü yane hiç bir konu da inşaat mühendisliği dahilinde bilgi vermedi. hele hele bu stadı toki yapıyor bjk kendi stadını tek başına yapıyor demesi bile onun niyetini gösteriyor..

ayrıca ben her yoruma cevap vermiyorum ona da tek bir cevap yazdım zaten.. oysa her mesajında aynı şeyi işledi. bjk stadı harika bu stad vasat. onu da hiç bir bilgiye sahip olmadan yazdı zaten..
        Benimle konuşmana dikkat et.Terbiyesizleşme.Usturuplu bir şekilde uyarıyorum.....
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          its2late kardesim sen surekli muhabbeti farkli yere cekiyorsun kiyaslama yaparken akyazinin +yonlerini gosterip diger stadlarin olumsuzluklarini gosteriyorsun boyle kiyaslama mi olur? Diyorsun ki onlarin stadinda iki jat loca var bizde yok,senin stadinda koskocaman bir ust tribun yok hem de bu maraton tribunu..

Stadlar ayni zamanda kulube para kazandirmak icin yapilir.modamerkezinden konserden bana ne diye birsey mi var adamlar sadece konserlerden senin 1 senede kazandigin parayi kazanacak?biz istanbul takimlarina kafa tutmak istiyorsak gelirlerimizi arttirmaliyiz.cok amacli kullanilacak bir stadyum yapilmaliydi.bu da buyuk eksiklik.

Ve hepsinden onemlisi bu adamlar stadlarini kendi paralariyla yapiyor.son kurusuna kadar ceplerinden oduyor.biz bu stadi kendimiz yapsaydik kesinlikle boyle bir proje yapmazdik bunu sen de biliyorsun ben de biliyorum.

Sana gore stadin kendi enerjisini uretmesi,mukemmel teknolojik yapisi,getirecegi milyon dolarlik gelir kaynaklari,tasarimi,malzeme kalitesi onemli degil alt tribun cikislari onemli ise tartisacak bise yok.dediklerimin onemini belki simdi anlamiyorsun ama bundan 10 sene sonra anlayacaksin.sevgiler kardesim..
          Sizin alanıniz mühendislik benimki ekonomi , merak etmeyin yorum yaparken stadyumun bulundugu yerin sosyo-ekonomik, kültürel ve gelir getirici bir çok unsurunu hesaba katıyorum...

Moda merkezi yerine kıraathane açsan akyazınin içine daha çok getirisi olur .. stadyuma giden taraftar profilimizi de hesaba katarak söylüyorum..
          Moda merkezine bir artı derken . Hangi ünlü markanın boğazin dibi, önünden milyonların geçtigi bir yer varken akyazida faaliyette bulunup. Kulübe katkısı olacagini düşündünüz??

Bence o tribün yok falan degil zaten bu eğim de orasi o sekilde dizayn edilmemiş olsaydi muhtemelen 40000 kapasiteyi 6-7 belki daha az basamakla ulaşmış olacaklardi.. Sivas stadyumuna benzer üst katın yarım kalmış görüntusune sebep olacaktı.

Bırakın da birkac kisi de stadyumun artı yönlerini dile getirsin.. Burda yeterince stadyumu yerin dibine sokmaya calisan , yeterli bilgi sahibi olmayan insan var ..

Vodafone arenadaki mükemmel teknolojik altyapı lcd ekranlar mi ? Millet sahayı dışarıya cikariyor, Stadyumu , salona dönüşturuyor.. daha bir suru teknolojik fark yaratan özellik dururken ... Kapsamlı bir pazarlama faaliyetiyle bir cok insanın gözünü son model teknoloji diye boyamayi başarmışlar.. Toki yerip , dururken , vodafone arena da yere göğe sigdiramadiginiz yağmur suyu toplama olayını toki malatya, sivas gibi birçok yerde kullandirtti zaten..

Emin olun eli yüzü düzgün bir pazarlama şirketi ile bizim stadyum suanda herkesin dilinde dolanıyor olabilirdi.

Yorum

• Arkadaşlar toplantıya gittim ama asıl TOKİ yetkilileri orada değildi, yarın geleceklermiş. Fırsat olursa önerilerimizi bir rapor halinde de hazırlayıp götüreceğim, belki sunum yapma imkanım olmayabilirmiş yarın.

Burada olumlu bakılan konulardan bahsetmek istiyorumancak TOKİ'nin ne diyeceğini henüz bilmiyoruz tabi.

1. Tribünler için ısıtma sistemi.
            2. Tartan pist kısmının yeşil olması
            3. Üst kata reklam panosu (prekast çıkıntılarını gizleyecek şekilde)
            4. Merdiven boşluklarının sarı olmaması
            5. Işıklandırmayı herkes istiyor ama bakalım
            6. Sahayı gören restoranlar olacak
            7. Hibrit çim mantıklı
            8. Koltuklar katlanabilir olacak, şimdi fotoğrafı yükleyemiyorum, şantiyedeki örnek San Mames'teki koltuklar gibi idi.
            9. Koltuklar dizilirken ortaya çıkan çarpıklıkların (Konya örneği) olmamasına dikkat edilecek
            10. Betonun görünen kısımlarının gizlenmesi
            11. Animasyonu herkes istiyor.
            12. Hafif raylı sistemi herkes istiyor.
            13. Koltuk rengi ile ilgili anket sonuçlarını paylaştım. Tek renk çok sevilmiyor gibi geldi bana. Bizim stad üzerine yapabilir misiniz dediler bu renk çalışmalarını (dwg formatında çalışabilecek olan varsa ona dosyayı yollayabilirim)
            14. Bir de çatı malzemelerini tedarik eden firmanın yetkilisi ile görüştüm. Paranın satın alabileceği en iyi membran kullanılacak dedi, Mersin'le falan karıştırmayın dedi. Örneğin çatıya bir kuş pisledi, membrandaki özel kimyasal madde ile dışkı reaksiyona giriyor ve ortaya çıkan yeni madde rüzgar veya suyla kolayca temizleniyor imiş.
            En son f1bekir tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 15:55.

Yorum

• Sagol Bekir abi. Güzel bilgiler insallah hepsi olur. Cok zor olmamasi gerekir aslinda.

Loca ic dösemeyi Toki mi yapiyor yada kulüp mü yaptiriyor ?
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bilmediğimden soruyorum....

Akyazı'da herhangi bir ısıtma sistemi var mı?

Yoksa taraftarlar denizden gelen kulak kopartan rüzgarlara yem mi olucak ?
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilmediğimden soruyorum....

Akyazı'da herhangi bir ısıtma sistemi var mı?

Yoksa taraftarlar denizden gelen kulak kopartan rüzgarlara yem mi olucak ?
                  Tribün isitmasi yok. Projeye eklemek istiyorlar...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bjknin stadının sütunlarının küfeki taşı ile kaplanması hariç biizim stadyumdan güzel bi tarafı yok..

kapalı tribündeki 2 kat loca da hiç çirkin değil stada ayrı bi hava katıyor bence..

akyazı stdayumu içinde yurtdışından itüden odtüden inceleme için geldiler yani nedir dolgu üzerine 40000 kişilik stadyum yapılıyor...

bide bizim stadyum podyum üzerinde duruyor diğerleerinde böyle birşey yok..4 tane adeta anıtsal merdiveni var şayet doğal taşla falan kaplanırsa podyum ve merdiven çok şahane olur...

stadyumun etrafının peyzajı yolları da da güzel yapılırsa artık tadından yenmez...
                    En son hanifta tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 16:07.
                    Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tribün isitmasi yok. Projeye eklemek istiyorlar...
                      öyleyse çok kötü.....

özellikle kışın büyük bir sorun olur bu......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• başka stadı beğenen akyazıyı beğenmeyenlerin taraftarlığını sorgulamak kadar abukluk bizde olur ancak. akyazıyı ben de beğenmiyorum,vodafone bjk stadı ve bursa stadı bizim staddan bir kaç gömlek üstün. ancak bunlar kişiden kişiye göre değişen görüşlerdir. kimseyi daha iyi taraftar yapmayacağı gibi kimseyi de sahtekar yapmaz.

Yorum

• Bekir o dediklerin olur veya olacaksa genel saymana teklif götüreceğim senin stada heykelin yapılsın :d
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            öyleyse çok kötü.....

özellikle kışın büyük bir sorun olur bu......
                            Evet bence cok kötü.

Erol Agaoglu bey projeye eklemek istediklerini bircok defa söyledi...

Kesinlikle eklenmeli.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi
                              Valla ne yalan soyliim . Bende muhendis arkadasi "Bjk liyim ama 2. Takimim trabzon " diyenlerden biri diye dusunuyorum .
                              Hatta oflu bile olabilir .
                              Trabzonlu olup baska takimi tutuyorsa yuksek ihtimalle ofludur diye dusunuyorum
                              Yapma ya ..
                              Harbi mi?
                              Nasıl vardın bu kanıya?
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sagol Bekir abi. Güzel bilgiler insallah hepsi olur. Cok zor olmamasi gerekir aslinda.

Loca ic dösemeyi Toki mi yapiyor yada kulüp mü yaptiriyor ?
                                Şantiye'deki arkadaşlar örnekler çiziyor. Hep beraber karar verecekler işte ama bu örnek loca için yapılan bişey. Locanın dekorasyonunu falan asıl locayı alan yaptıracak zevkine göre...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X