Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizim statta bu tarz sahaya bakan restaurant hangi kısımda olacak acaba?

kale arkasi- maraton arasindaki büyük loca olacaktir büyük ihtimal
    sonra protokolun girisi olan yerdede sahaya bakan restaurant yapilabilir
    detaylar daha paylasilmadi
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.11.2014, 20:47.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Deniz tarafına restoran daha uygun olur diye düşünüyorum.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Zemin tribün arası yükseklik baya olacak sanırım bu çirkin olur. Zemine 0 gibi olsa anfield road gibi . Seyirciler yüksekte olunca tribün önünde set gibi duvar olunca çok çirkin duruyor , şu resimlere göre 1-1,5 m yüksekte olunacak gibi .

Yorum

• Zemin ile tribün arası ~ 30 cm civarı olacak.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zemin ile tribün arası ~ 30 cm civarı olacak.
            tribün dibindeki 1 metrelik duvar zemine sıfır olacak yani doğru mudur?

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tribün dibindeki 1 metrelik duvar zemine sıfır olacak yani doğru mudur?
              oraya daha drenaj, isitma ve sulama sistemleri dösenecek
              sonra 20 santim cim topragi + cim

Ünal Karaman

Yorum

• burda bi konuyu o kadar dillendirdim kimse oralı olmadı fakat bir kez daha söliyim tribün ile kale çizgisi arasında olan mesafeye yine çim olmalı dedim fakat kimse bunu önemsemedi yarın öbürgün iş işten geçtikden sonra peşine düşmenin faydası yok iş işten geçmeden yöneticelere sölememiz lazım
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  oraya daha drenaj, isitma ve sulama sistemleri dösenecek
                  sonra 20 santim cim topragi + cim
                  teşekkürler dostum. iyiymiş o zaman. en önde yürüyüş yolu olmazsa kalenin hemen arkasındayım. bi yarı onur bi yarı cardozo

Yorum

• [QUOTE=jojuk;191kardesimburda bi konuyu o kadar dillendirdim kimse oralı olmadı fakat bir kez daha söliyim tribün ile kale çizgisi arasında olan mesafeye yine çim olmalı dedim fakat kimse bunu önemsemedi yarın öbürgün iş işten geçtikden sonra peşine düşmenin faydası yok iş işten geçmeden yöneticelere sölememiz lazım[/QUOTE]

Tabiki haklisin kardeşim gorunus estetik arak cok onemli bi konu ama bence sorun olmaz cok zor bi sey degil ttarena gibi suni cim.yaptiririz bu mesafeyi dahada yakin gosterecektir

Yorum

• işçiler üçerli, beşerli guruplar halinde oturmuşlar stadın dörtbir tarafında muhabbet ediyorlar hiçbi şey anlamadım bu işten.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        işçiler üçerli, beşerli guruplar halinde oturmuşlar stadın dörtbir tarafında muhabbet ediyorlar hiçbi şey anlamadım bu işten.
                        Bence de sürekli çalışmaları lazım..
                        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• yakinda kendimiz gidip destek olacagiz sanirim

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yakinda kendimiz gidip destek olacagiz sanirim
                            valla bi 20-30 kişi toplanıp prekast dizmeye yardım edelim bence

kaç kilo la bi prekast
                            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla bi 20-30 kişi toplanıp prekast dizmeye yardım edelim bence

kaç kilo la bi prekast
                              mühendislerimiz cevaplayabilir anca bunu
                              birkac yüz kilo varmis gibi duruyorlar

Ünal Karaman

Yorum

• geçen gün prekast taşıyan tır gördüm 4 ya da 5 tane vardı sadece üstünde. bir tır ortalama 25 ton taşısa var sen düşün kaç kilo olduğunu

Yorum

Çalışıyor...
                                X