Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başarılı çalışma olmuş. ayrıca prekast dizimi bitince octocopter ile yine video çekimi yapılırsa çok hoş olur.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zengin alaturka kullanmaz diyorsun yani
        honda venloya transfer edildikden sonra ona bir gazetecinin japonyadan en cok neyi özlüyorsun sorusuna cevabi :

isitilabilen tuvalet koltugum, onuda siparis ettim demisdi

sanirim her seyi cevapliyor
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 20.11.2014
          Saat 9:30

Deniz tarafi kale arkasinda calismalar devam ediyor.

Yorum

• Kale arkası alt kat haftaya biter herhalde.bence maraton uzun sürecek .inşallah bir ay içinde biter hepsi.
            Biz dar sokaklarında
            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• kar yağana kadar şu prekast işi bitse

Yorum

• prekastların bu kadar uzun sürdüğünü görünce çatının ne kadar süreceğini tahmin bile edemiyorum..
                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bursaspor Stadyum yapım belgeseli.
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    barcelona stadı yazın cafe olarak kullanılııyormuş. geçenlerde böyle bir haber vardı.
                    Barcelona stadının etrafı o şehrin belki de en tekin olmayan yerlerinden biri bildiğim kadarıyla gidenler için ayrı bir macera oluyordur artık

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bursaspor Stadyum yapım belgeseli.
                      Valla utandım bizim vizyonsuzlardan.Pazarlama çok önemli bu videodan anlaşıldığı üzere...

Yorum

• İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla utandım bizim vizyonsuzlardan.Pazarlama çok önemli bu videodan anlaşıldığı üzere...
                        senin olmayan tokinin yaptığı stada böyle tanıtımlar beklemek en hafif tabirle saflık olur.. toki bu toki yani devlet. bjk gibi konya gibi bursa gibi sen ve ya belediyeye yaptırsaydın hem istediğin gibi bir stad yapabilirdin hem de istediğin gibi tanıtımını vs yapardın. kulüp bile zamanında stad işine karışmamışken tokiden böyle şeyler beklemek çok gereksiz. ancak stadın devrini alırız kulüp bir şeyler yapar ve ya sponsor bulursun o yapar..

Yorum

• bursanın stadında da teflon membran kullanılacakmış.videoda söylüyorlar.
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zengin alaturka kullanmaz diyorsun yani
                            E yani zenginin ne isi olur egilip kalkmakla
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Toki simdiye kadar neyi duzgun yapmis ki?
                              Erdogan bayraktar kendi agziyla acikladi hata gorunumlu yolsuzlugu.
                              Dua edelim ileri ki yillarda problem yasamayalim
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• bizim statta bu tarz sahaya bakan restaurant hangi kısımda olacak acaba?

Yorum

Çalışıyor...
                                X