Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendi adıma; eleştirilerimin tamamı stadyumun Trabzonspor ile alakasız oluşu üzerineydi. Mainz'ın kulübüne "Coface Arena" olarak tanıtım filmi bile hazırlanan hazırlanarak pazarlanan stadın, veto yiyince (sebep önemli değil), bize kakalanmasını hazmedemedim.

İşin acı tarafı, dünya üzerinde "konsept" bir stadyum çalışması yapılabilecek nadir yerlerinden biridir Trabzon ve de nadir takımlarından biridir Trabzonspor. Bu kadar net karakteristik özellikleri olan bir kültürü bu kadar yansıtmayan başka bir stat olamazdı muhtemelen...
    Noktası virgülüne kadar aynı düşünüyorum.

Yorum

Kendi adıma; eleştirilerimin tamamı stadyumun Trabzonspor ile alakasız oluşu üzerineydi. Mainz kulübüne "Coface Arena" olarak tanıtım filmi bile hazırlanan hazırlanarak pazarlanan stadın, veto yiyince (sebep önemli değil), bize kakalanmasını hazmedemedim.

İşin acı tarafı, dünya üzerinde "konsept" bir stadyum çalışması yapılabilecek nadir yerlerinden biridir Trabzon ve de nadir takımlarından biridir Trabzonspor. Bu kadar net karakteristik özellikleri olan bir kültürü bu kadar yansıtmayan başka bir stat olamazdı muhtemelen...
      aynı hayal kırıklığı bende de var. eleştirince gereksiz bir tepki görüyoruz. o kadar belli ki sıradan olduğu.koskoca stat bu.tişört değil ki seri üretimi yapılsın. trabzona özel olduğunu hissettirmeliydi.illa ikonik bişey olmasına gerek yok.onlar ayrıntılarda halledilir.ama çok standart bir yapı. oysaki apartman değil bu. bakınca ilham vermesi gereken bir yapı. devlet yapınca böyle oluyor malesef.

Yorum

• Allah askina mainzin simdiki stadini gördünüz mü `? igrenc ötesi ..bizim stad daha güzel..hertürlü.
        Onur Recep Kivrak

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah askina mainzin simdiki stadini gördünüz mü `? igrenc ötesi ..bizim stad daha güzel..hertürlü.
          Yukarda yazılandan bunumu anladın?

Gesendet.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Twitter'da Swarovski muhabbeti geçiyor yine.

Yazılanlara göre anlaşma 10 senelik olacakmış ve 10 sene için 70 milyon euro ödeyeceklermiş.

Kaynak her zamanki gibi yok.

Bana biraz sallama gibi geldi, en azından ücret olayı, göğüs reklamı ve stadın isim hakkı için senelik 20 milyon lira ödemezler gibime geliyor.

Stadyumun kullanım hakkı neden alınmıyor onu da anlayabilmiş değilim, locaları falan şimdiden satmaya başlayabilirler, tabii alıcıları çıkarsa.
            Hem varisi hem de sahibini Trabzon'a kadar getirttigimize göre is ciddi. Bence belki bu sene de dahil olmak üzere forma reklami alabiliriz. Örnek mesela

Sayet stad icin seneligi 7 milyon eurodan 10 senelik bi anlasma yaparsak bence cok iyi bi rakam. Hatta stadin disini buna benzer kaplatabilirler de
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Yanliz köseler harika olmus.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ya beyler biraz araştırdım da bu proje Mainz tarafından kötü olduğu için değil de onlara pahalı geldiği için reddedilmiş ?

Yorum

• Demek ki anlatamamışız...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Demek ki anlatamamışız...

Anlattin cokda iyi anlattin yigit, icimi sen döktün resmen ama sunu bilki orasi türkiye, kendi imkanlarimizlan yapamadikdan sora kimse "üvey evlada" senin dedigin tarzta "concept" bi stadi layik görmez.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Kullanacağımız şey 2-3 yıllık değil, en az 40-50 yıl bu stadı kullanacağız. Bende de çok büyük hayal kırıklığı mevcut bu projeyle ilgili.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya beyler biraz araştırdım da bu proje Mainz tarafından kötü olduğu için değil de onlara pahalı geldiği için reddedilmiş ?
                        Orasında değilizki zaten. Başka adammı yokduda mimar beyin elinde kalan proje bize yamandı diye soruyoruz. Nuri Albayrak ve Gümrükçüoğlunun dalga ve fırtına motifli stadyum projelerinin ne gibi eksiği vardıda Mete Aratın elindeki projeye kaldı koca Trabzonspor kulübü?

(Gerçi TT Arenanın mimarıyla dönemin TOKİ başkanının arasındaki ilişki her şeyi özetliyorda. Neyse kimse işin orasında değil...)

Gesendet.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Demek ki anlatamamışız...
                          anlatabildin, iyide anlattin, ilk kez de degil

olan oldu demeden insan kendini alamiyor sonuc olarak
                          yoksa o stadi kullanmiyacagiz diyebilme gibi lüksümüz varmi

akyazi benim icin sevdigini degilde büyüklerinin evlen dedigi kizlan evlenmek gibi bisey

ya kaderini kabullenirsin yada herseyi maf edersin
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Valla stad bence de çok kötü ama istediğimiz gibi bir stad istiyorsak kendimiz yapacağız. Beleş stad bu kadar.

Yorum

• anvi aker şuan ki yeri ve tesisler 10 stad yapar

İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla stad bence de çok kötü ama istediğimiz gibi bir stad istiyorsak kendimiz yapacağız. Beleş stad bu kadar.
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hem varisi hem de sahibini Trabzon'a kadar getirttigimize göre is ciddi. Bence belki bu sene de dahil olmak üzere forma reklami alabiliriz. Örnek mesela

Sayet stad icin seneligi 7 milyon eurodan 10 senelik bi anlasma yaparsak bence cok iyi bi rakam. Hatta stadin disini buna benzer kaplatabilirler de
                                Gazprom olsun bence. Arkamizi rusa dayayalim
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X