İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi adıma; eleştirilerimin tamamı stadyumun Trabzonspor ile alakasız oluşu üzerineydi. Mainz kulübüne "Coface Arena" olarak tanıtım filmi bile hazırlanan hazırlanarak pazarlanan stadın, veto yiyince (sebep önemli değil), bize kakalanmasını hazmedemedim.
İşin acı tarafı, dünya üzerinde "konsept" bir stadyum çalışması yapılabilecek nadir yerlerinden biridir Trabzon ve de nadir takımlarından biridir Trabzonspor. Bu kadar net karakteristik özellikleri olan bir kültürü bu kadar yansıtmayan başka bir stat olamazdı muhtemelen...
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah askina mainzin simdiki stadini gördünüz mü `? igrenc ötesi ..bizim stad daha güzel..hertürlü.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'da Swarovski muhabbeti geçiyor yine.
Yazılanlara göre anlaşma 10 senelik olacakmış ve 10 sene için 70 milyon euro ödeyeceklermiş.
Kaynak her zamanki gibi yok.
Bana biraz sallama gibi geldi, en azından ücret olayı, göğüs reklamı ve stadın isim hakkı için senelik 20 milyon lira ödemezler gibime geliyor.
Stadyumun kullanım hakkı neden alınmıyor onu da anlayabilmiş değilim, locaları falan şimdiden satmaya başlayabilirler, tabii alıcıları çıkarsa.
Sayet stad icin seneligi 7 milyon eurodan 10 senelik bi anlasma yaparsak bence cok iyi bi rakam. Hatta stadin disini buna benzer kaplatabilirler de
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Demek ki anlatamamışız...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki anlatamamışız...
Anlattin cokda iyi anlattin yigit, icimi sen döktün resmen ama sunu bilki orasi türkiye, kendi imkanlarimizlan yapamadikdan sora kimse "üvey evlada" senin dedigin tarzta "concept" bi stadi layik görmez.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa beyler biraz araştırdım da bu proje Mainz tarafından kötü olduğu için değil de onlara pahalı geldiği için reddedilmiş ?
(Gerçi TT Arenanın mimarıyla dönemin TOKİ başkanının arasındaki ilişki her şeyi özetliyorda. Neyse kimse işin orasında değil...)
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki anlatamamışız...
olan oldu demeden insan kendini alamiyor sonuc olarak
yoksa o stadi kullanmiyacagiz diyebilme gibi lüksümüz varmi
akyazi benim icin sevdigini degilde büyüklerinin evlen dedigi kizlan evlenmek gibi bisey
ya kaderini kabullenirsin yada herseyi maf edersin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
anvi aker şuan ki yeri ve tesisler 10 stad yapar
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla stad bence de çok kötü ama istediğimiz gibi bir stad istiyorsak kendimiz yapacağız. Beleş stad bu kadar.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem varisi hem de sahibini Trabzon'a kadar getirttigimize göre is ciddi. Bence belki bu sene de dahil olmak üzere forma reklami alabiliriz. Örnek mesela
Sayet stad icin seneligi 7 milyon eurodan 10 senelik bi anlasma yaparsak bence cok iyi bi rakam. Hatta stadin disini buna benzer kaplatabilirler de
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum