Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eyvallah, teşekkür ederim herkese.

Kalebodur döşenen yerler tuvaletler. Biri maratonda, biri numaralıda. Sadece bunlar yok ha yanlış anlamayın, örnek olarak çektim

Localardaki alet de klima...

Yorum

• Fotoğraflar için teşekkürler. Stadyum hakkaten tanka benziyor. Özellikle üstü kapanınca iyice böyle gözükecek.
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• stada gün geçtikçe alışmaya başladım. bir iki ayrıntı dışında zaten beğeniyordum ancak gittikçe daha da hoşuma gidiyor. kale arkası üst köşeden bi kombine alacam inşallah.

bu arada 400 kişi çalışıyormuş bu çok iyi bir sayı demek ki işler yavaşlamamış sadece gözden ırağa geçmiş..

Yorum

• Fotografları ceken arkadaşların ellerine sağlık.Onlar sayesindr heyecanımız artıyor ve stadimizi yakindan takip edebiliyoruz.Ilk baslarda ne kadar elestirsek de stad kendini göstermeye başladi.Gayet güzel.
          Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Trabzonspor resmi instagram hesabı da Bekir abinin çektiği fotoğraflardan paylaşmış
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor resmi instagram hesabı da Bekir abinin çektiği fotoğraflardan paylaşmış
              resmi hesap bu http://instagram.com/trabzonsporofficial
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pardon, yanlış alarm Teşekkürler uyarı için
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Resmi hesap dedigin benim hesap ��
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• Kutu gibi stad dediklerinin karşılığı bu bence.Yataylık da ayrı bir güzellik katıyor.Kale arkalarının ve yandan uzaklığın çok fazla olacağını sanmıyorum.10 metre uzaklık bırakılacak alan yok.Daha düşük olur.
                    Bu alanın peyzaj çalışması usta işi birine yaptırılsa cazibe merkezi olur.
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      stada gün geçtikçe alışmaya başladım. bir iki ayrıntı dışında zaten beğeniyordum ancak gittikçe daha da hoşuma gidiyor. kale arkası üst köşeden bi kombine alacam inşallah.

bu arada 400 kişi çalışıyormuş bu çok iyi bir sayı demek ki işler yavaşlamamış sadece gözden ırağa geçmiş..
                      Fotoğraflarda da belli oluyor çalışan kişi sayısının fazlalığı. Sadece prekast,loca falan değil. Her bölümde çalışan işçiler var.
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Arkadaslar hazir konu acilmisken sahaya yakinlik icin sahamizi biraz buyuk yaparsak tribunler daha yakin olur komik ama ise yarayabilir Bekir kardes vede tum.renktaslar dusuncenizi alabilirmiyim ?

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar hazir konu acilmisken sahaya yakinlik icin sahamizi biraz buyuk yaparsak tribunler daha yakin olur komik ama ise yarayabilir Bekir kardes vede tum.renktaslar dusuncenizi alabilirmiyim ?
                          böyle öneriler eskiden tartistik
                          1-2 sira portatif tribün olsun vs..
                          yapilabilecek cok sey var
                          ama böyle isleri ancak bu tür detaylara önem veren yönetimler gerceklestirebilir

protokol tribününde olan iki duvain önünede 2sira tribün konulabilir, ve daha neler
                          ins. bir gün bu islere kafa yoran yöntim görürüz
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ah şu çatı var ya çatı, başka bir şekilde olsa ne has olurdu...

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                            Lazanat' lı

Yorum

Arkadaslar hazir konu acilmisken sahaya yakinlik icin sahamizi biraz buyuk yaparsak tribunler daha yakin olur komik ama ise yarayabilir Bekir kardes vede tum.renktaslar dusuncenizi alabilirmiyim ?
                              bence sahanın bir kenarını bir kale arkasına yakın yapalım 5 metreye kadar insin

diğer taraf ta 15 mtre olur deplasman tribünü oraya yaparız

aynı şey en olarak da geçerli maratona beş metre yaklaştıralım kapalı zaten etkisiz 15 metre olsa da sıkıntı yok
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Bazı koltukların görüş açısı tam saha çizgilerine göre ayarlanmış. Sahayı büyütürsek sahanın çizgilere yakın olan bölümleri bu koltuklardan görülemeyecektir. Bu yüzden portatif tribün kullanmak daha mantıklı görünüyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X