Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Eskişehir'in kale arkasında loca olduğunu sanmıyorum.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bizim tribünlerin alt kat 25 üst katı 22 basmak ,Eskişehir'i de 21 alt ve 19 üst saydım.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• keşke bizim statın localarınıda bu şekilde iki kat arasına yapsalardı. bjk de böyle yapıyor, arsenal, bilbao, v.s artık bu şekilde yapıyor. yani localar için ayrı tribün inşa ediyor kat arasına. yani localı bölümün kendine ait tribünü olurdu.şimdi ise bizim statta sanırım locaların alt kısmındaki bir iki basamağı loca sahiplerine ayıracaklar tribün bütünlüğü hiç olacak yine.(resim antalya statında aitttir)
          En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 22.10.2014, 12:46.

Yorum

• Loca önü basamaklardaki koltuk ve kat arası reklam panolarıyla mutlaka kamufle edilmeye çalışılmalı,bu kadar açıkta görünmez en azından,gerçi bi bitsin bakalım.
            ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Kaplumbağa hızıyla çalışmak.

Yorum

• Yalnız şöyle bakınca Arenaya göre bizim stat çok gözüküyor bana. Onlarınki biraz efektif yapılmış gibi sanki ama bizimki iki kat çıkıp düz yapmışlar gibi duruyo.

Bide şu dikkatimi çekti. Antalya stadı bizimkinden küçük ama tam aksine bizim tribünler daha az görünüyor. Antalya stadı daha büyük gibi sanki?
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalnız şöyle bakınca Arenaya göre bizim stat çok gözüküyor bana. Onlarınki biraz efektif yapılmış gibi sanki ama bizimki iki kat çıkıp düz yapmışlar gibi duruyo.

Bide şu dikkatimi çekti. Antalya stadı bizimkinden küçük ama tam aksine bizim tribünler daha az görünüyor. Antalya stadı daha büyük gibi sanki?
                  ilk kat yatay olusundan bizim stad canli gördünmü hayvani büyük, fotolarda platform yüzünden siritiyor, sonrada baklavaya dönecek zaten

ama düsündügümden cok büyük gösteriyor ciplak gözlen
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Spor salonu olmayan bir spor kompleksimiz olacak, yıkılacak olan 19 Mayıs'ın yerine mutlaka ama mutlaka çok amaçlı yeni bir salon yapılmalı orda.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Spor salonu olmayan bir spor kompleksimiz olacak, yıkılacak olan 19 Mayıs'ın yerine mutlaka ama mutlaka çok amaçlı yeni bir salon yapılmalı orda.
                      Ben de akyazıda yeni salon isterim.Fakat 7500 kişilik hayri gür spor salonu var.Taraftarları oraya çekmek lazım
                      En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 22.10.2014, 18:45.

Yorum

• Aksam üstü Deniz tarafi kale arkasinin cikis kapisina bir vinc daha geldi. Sanirim yarin oda prekast yerlestirme isine basliyacak.
                        BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aksam üstü Deniz tarafi kale arkasinin cikis kapisina bir vinc daha geldi. Sanirim yarin oda prekast yerlestirme isine basliyacak.
                          Cok guzel bi haber bu hadi insallah !

Yorum

• Galatasaray bile stadi yarim yamalak dolduruyor avrupa macinda. Biz 40 bin kisilik stadi nasil dolduracaz. Hic sanmiyorum
                            En son Erdogan tarafından düzenlendi; 22.10.2014, 21:41.
                            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Galatasaray bile stadi yarim yamalak dolduruyor avrupa macinda. Biz 40 bin kisilim sadi nasil dolduracaz. Hic sanmiyorum
                              Passolig yüzünden.
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                keşke bizim statın localarınıda bu şekilde iki kat arasına yapsalardı. bjk de böyle yapıyor, arsenal, bilbao, v.s artık bu şekilde yapıyor. yani localar için ayrı tribün inşa ediyor kat arasına. yani localı bölümün kendine ait tribünü olurdu.şimdi ise bizim statta sanırım locaların alt kısmındaki bir iki basamağı loca sahiplerine ayıracaklar tribün bütünlüğü hiç olacak yine.(resim antalya statında aitttir)
                                localar sadece katlı yerde olmalı sonradan eklenen localar her şeyi bozacak
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X