Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
keşke bizim statın localarınıda bu şekilde iki kat arasına yapsalardı. bjk de böyle yapıyor, arsenal, bilbao, v.s artık bu şekilde yapıyor. yani localar için ayrı tribün inşa ediyor kat arasına. yani localı bölümün kendine ait tribünü olurdu.şimdi ise bizim statta sanırım locaların alt kısmındaki bir iki basamağı loca sahiplerine ayıracaklar tribün bütünlüğü hiç olacak yine.(resim antalya statında aitttir)
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 22.10.2014, 12:46.
Loca önü basamaklardaki koltuk ve kat arası reklam panolarıyla mutlaka kamufle edilmeye çalışılmalı,bu kadar açıkta görünmez en azından,gerçi bi bitsin bakalım.
''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yalnız şöyle bakınca Arenaya göre bizim stat çok gözüküyor bana. Onlarınki biraz efektif yapılmış gibi sanki ama bizimki iki kat çıkıp düz yapmışlar gibi duruyo.
Bide şu dikkatimi çekti. Antalya stadı bizimkinden küçük ama tam aksine bizim tribünler daha az görünüyor. Antalya stadı daha büyük gibi sanki?
Yalnız şöyle bakınca Arenaya göre bizim stat çok gözüküyor bana. Onlarınki biraz efektif yapılmış gibi sanki ama bizimki iki kat çıkıp düz yapmışlar gibi duruyo.
Bide şu dikkatimi çekti. Antalya stadı bizimkinden küçük ama tam aksine bizim tribünler daha az görünüyor. Antalya stadı daha büyük gibi sanki?
ilk kat yatay olusundan bizim stad canli gördünmü hayvani büyük, fotolarda platform yüzünden siritiyor, sonrada baklavaya dönecek zaten
ama düsündügümden cok büyük gösteriyor ciplak gözlen
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Galatasaray bile stadi yarim yamalak dolduruyor avrupa macinda. Biz 40 bin kisilim sadi nasil dolduracaz. Hic sanmiyorum
Passolig yüzünden.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
keşke bizim statın localarınıda bu şekilde iki kat arasına yapsalardı. bjk de böyle yapıyor, arsenal, bilbao, v.s artık bu şekilde yapıyor. yani localar için ayrı tribün inşa ediyor kat arasına. yani localı bölümün kendine ait tribünü olurdu.şimdi ise bizim statta sanırım locaların alt kısmındaki bir iki basamağı loca sahiplerine ayıracaklar tribün bütünlüğü hiç olacak yine.(resim antalya statında aitttir)
localar sadece katlı yerde olmalı sonradan eklenen localar her şeyi bozacak
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum