Konya kadar olamıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben anlamıyorum abi az önce Bursaspor'un internet sitesine girdim site tasarımı gayet güzel.Açılış sayfası keza öyle. Adamların kendi kanalları var, stadları için açtıkları site gayet güzel, en azından güzel bir yapısı var(Bekir abi alınmasın o olmasa bunların hiç biri olmayacak), belediyenin katksıyla adamlar 600 kpbs üstünde stattan canlı yayın yapıyor. Donma yok, görüntü gayet net.
Bizim belediyemiz ne iş yapar bak büyükşehir de oldu Trabzon. Bu takım bu şehrin en büyük değeriyken sadece isim bulma yarışına girip büyüklerine yaranmaktan başka görevleri yokmuş gibi davranan belediye ne yapıyor Allah aşkına.En azından şu küçük şeylerde yardımcı olsalar fena mı olur."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediğer localarda şikayet ettiğimiz durum bu kale arkasında yok galiba he
ilk görünce jimnastikin stadı sandım
tamam köşelerdeki girişler küçük oldu ama neden dört tane be
Yorum
-
Arkadaş teknoloji devrindeyiz ama adamlar bir kamera işini bile beceremiyor. 2 gündür limit muabbetinden dolayı birşey göremiyoruz. Harbi şaka maka 15 dk bakan adam fedakarlık yapsın da çıksın..Film gibi izleyenler yoktur umarım. Halimize bak yahu komedi.
En son erolizmts tarafından düzenlendi; 10.10.2014, 16:41.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Eşe dosta sormuşturlar tanıdığın bir bilgisayarcı varmı diye, biride çıkmış benim yeğen var demiştir. Gelip takıp gitmiştir kesin.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Yeni belediye sarayı Avni Aker’in yerinde yapılacak
Trabzon Meydan Parkı’nda düzenlenen miting ile il genelinde yaklaşık 52 milyona mal olan 17 tesisin toplu açılışını gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Beraberindeki Bakanlar Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve bürokratlar ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan Trabzon’da gerçekleştirilmekte olan çalışmalarla ilgili detaylı brifing alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başbakanlık görevini yürüttüğüm süre boyunca Trabzon’a her zaman özel önem verdim ve Trabzon’da bize bunun karşılığını fazlası ile verdi. Cumhurbaşkanlığı görevinde de Trabzon’u yakından takip etmek; yatırımlarla, şehrin talep ve sorunlarıyla yakından ilgilenmek asli görevimdir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rekor oy ile bizlere destek olan aziz Trabzon halkına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
Ziyarette Trabzon’un taleplerini cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hüseyin Avni Aker Stadı’nın üzerinde bulunduğu arazinin Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, kültür merkezi ve yeşil alan olarak düzenlenmesi konusunda yeşil ışık yaktı. Erdoğan, bu konunun TOKİ ile birlikte görüşülerek karara bağlanmasını istedi. Trabzon’a kazandırılması planlanan şehir hastanesi ile ilgili olarak da değerlendirme de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanesi için Avni Aker Stadı’nın üzerinde bulunduğu araziden çok daha geniş bir arazi temin edilmesini istedi. Erdoğan, yeni şehir hastanesinin 300 dönümlük bir araziye kurulmasının daha faydalı olacağını kaydetti.
10 Ekim 2014
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı arkadaşlar 24 açık tutuyor galiba
birde kamera kendiliğinden mi, dönüyor yoksa kontrol edebiliyormuyuzZaten trafik karışık, hayatta altından kalkılmaz.
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı arkadaşlar 24 açık tutuyor galiba
birde kamera kendiliğinden mi, dönüyor yoksa kontrol edebiliyormuyuz
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kontrolu bizim elimize bıraksalar sence bu taraftar ne yapar nasıl değerlendirir o özelliği
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim ilk işim kamerayı yavaşça Trabzon tarafına döndürmek olurdu.
Gesendet.
Yorum
Yorum