Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kamera olayı hala çözülmedi mi? Bekir bir bilgin var mı konu hakkında?

Yorum

• çözüldü ama hani 2 kamera olacaktı
      NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• hafta sonunda hizmete girecek dendi işte daha perşembe bekleyelim bir iki gün daha..

Yorum

• İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kamera olayı hala çözülmedi mi? Bekir bir bilgin var mı konu hakkında?
          Eski kamera yayında.

Yenisi için haftasonu denilmişti, kesin tarih yok.

Yorum

• Kamera işi bayramdan sonraya kalır, zaten bayramda çalışma olacağını zannetmiyorum.

Yorum

• beşiktaş bizden sonra başlamamışmıydı stad yapımına....resimlere bakıyorumda bizi geçmişler...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beşiktaş bizden sonra başlamamışmıydı stad yapımına....resimlere bakıyorumda bizi geçmişler...
                  gözler kaç numara kardeş ?
                  Bize Her Yer Trabzon

Yorum

beşiktaş bizden sonra başlamamışmıydı stad yapımına....resimlere bakıyorumda bizi geçmişler...
                    Sırf laf olsun diye söylüyorsun ..!

Yorum

renkdaş cidden soruyorum senin görüp bizim göremediğimiz nedir açıklamısın
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İkinci kamera

Yorum

• Umarım yol olayını ileriyi de düşünerek genişletirler.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İkinci kamera

Abi dönen kameradan mi bu?
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              renkdaş cidden soruyorum senin görüp bizim göremediğimiz nedir açıklamısın
                              Stad tipi aynımı fotoğrafa bir bak istersen....Bizim stad sadece tribünlerden oluşmuş...altındaki düz yapıyı saymazsak....Beşiktaşın stadı daha zor bir yapıya sahip....Buna rağmen bizden geç başlamalarına rağmen bizi geçecekler gibi geliyor bana...

Yorum

Stad tipi aynımı fotoğrafa bir bak istersen....Bizim stad sadece tribünlerden oluşmuş...altındaki düz yapıyı saymazsak....Beşiktaşın stadı daha zor bir yapıya sahip....Buna rağmen bizden geç başlamalarına rağmen bizi geçecekler gibi geliyor bana...
                                hocam seni şu aldtıyo biraz da bizim kaba inşaat bitti gibi ondan bi yavaşlama var sanki

bjk nin stadın da hızlanma var ama bizi geçme filan yokk
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X