Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben akyazinin gerceklesip ayakta kalacağına hala inanmıyorum. ..insallah da ole olur

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben akyazinin gerceklesip ayakta kalacağına hala inanmıyorum. ..insallah da ole olur

Sende havanda su dövüyorsun inanmıyormuş.!

Yorum

• ne yapalım birader sen söyle onu dovelim!

Yorum

ne yapalım birader sen söyle onu dovelim!

yapılacak olan belli... böyle bir karar çıkarsa taraftar toplanıp inşaat alanına gidecek... uyumayacak, yemeyecek ama o inşaatı durduracak... taki vazgeçilene kadar...

Yorum

ne yapalım birader sen söyle onu dovelim!

Bir şey dövmene gerek yok gözün görüyorsa ki görüyordur büyük ihtimal . Gerçekçi düşün yeter.

Yorum

• Franco'nun İspanya'sında Barcelona'nın Stadı'na Franco stadı adını vermek neyse o stada Bu ismi vermek odur. Yazıktır kardeşim bu takım herkesin takımıydı bu nasıl bir zihniyetir ya. Allah sizi ıslah etsin bu kadar mı yalakalık olur ya insanda az omurga olur, bu ne rezilliktir.

Yorum

• eylem yapilip tepki verilsin ben hemen aksam uzeri mail attim belediyeye
                ancak bir stada siyasi isim verilemez ...
                konu bu olmali...
                yoksa konuyu rte karsitligina getirursek kaybederiz
                çünkü bu hem yanlis hem de rte cogunluk biz ne dersek diyelim

Yorum

• Sirf yalakalik yapacagim diye ne yapacagini sasirmis bir belediye baskani. Peki o belediye meclisinde hic mi " ne oluyor yahu" diyecek bir adam yok. Makam icin bu adamlarin peskes cekmeyecegi sey yok. Yazik..

Bugunden sonra bu onerinin sahibi olan baskan bozuntusuna her yerde her daim tepki gostermek gerekir.. tabiri caizse kulagini cekmek..

Ey Faruk Ozak.. takimin mi daha buyuk menfaatin mi.. sesin ciksinda duyalim..
                  En son katre-i.matem tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 22:34.
                  ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• "Aziz yıldırım arena" teklifi daha masum(!) olabilirdi...

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O isim o stada verilecekse tüm ilişkimi keserim Trabzonspor ile, eminim ki bu kararı alan birçok kişi daha olur.

aynı fikirdeyim

Yorum

• stada isim aramaya ne gerek var stadın ismi belli zaten Hüseyin Avni Aker Stadyumu.

Yorum

• Kızını da mı verecekmiş acaba ofg
                          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            neden olsun?

hic bir sekilde o isim TRABZONSPOR ile yan yana gelemez

Doğru diyorsun...Hepsine talip olalım, azı kalır bir şekilde
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yetti bu kadar yalakalık.
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Aklıma geldikçe bir şeyler yazmak geliyor...

Ulan ne kaypak bir dünya...

La (lan) Liga ! - Kupayı vermeyen kim...

Paralelciler peşine düştükleri Aziz'i alt etmek için kurdukları tuzak sonucu ortaya bir suç çıkmış, adeta ortada bir cinayet var, ancak katili ben yakalamadım diye salıver...nasıl bir zihniyet bu...bunun ceremesini 3 yıldır çektik, kupamız gitti, alacağımız paralar gitti, ki o dönem şampiyon olsak, takım dağılmayacak 3-4 yıllık bir seri yakalayabilmemiz büyük olasılıktı...bir klüp dağıtıldı adeta..

Şimdi bunlara bir şekilde , dolaylı da olsa sebep olanlar ödüllendiriliyor...

BU KLUBE DAHA NİCE CARDOZO, CONSTANT, WARİS, borcunuz var...Bunların kat kat üstü 10 tane adam aldırsanız borcu ödeyemezsiniz....kaldı ki isim hakkını almak...
                                En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 23:26.
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X