Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vodafone Arena 2. yarı hazır olacakmış. O stad 2. yarıya yetişsin bi daha bu başlığa girmem
    Fikret Orman zırvası, açılmasının imkanı yok, belki çatısız falan açarlar.

Yorum

• bugün gittim akyazı taraflarına baya fotoğraf da çektim ama çok basit. zaten yarın bekir paylaşacaktır yeni fotoğrafları ben daha çok çevreyi çektim. yanlız ben en son 2.5 ay önce geçtim alandan ve şimdi geçişimde baya bir değişim vardı. sadece stad da değil dolgu sahası da yol seviyesinin hızasına çıkmış dolgunun içinde yola paralel yeni yol da neredeyse yapılmış. ayrıca stad da yol hızasının üstünde ben fotoğraflardan daha alçak sanıyordum.

beşirli tarafında ki tünelin çıkışı yani viyadüklerin kurulacağı alanda baya temizlenmiş ve kazıklar için demirler örülmeye başlanmış. akyazı tepesine çıkmadım ancak yer mesafesinden bu kadar şey diyebiliyorum ancak çok fazla ilerleme var 2.5 aylık sürede bunu rahat söyleyebilirim..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni sezona yetişmez çalışmalar, buraya da yazıyorum, stadyum ve çevresi tamamen bitmeden sakın açmasınlar stadyumu.
        kesinlikle doğru.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• O bir ihtilal! O bir destan! O bir efsane! Trabzonspor tarihinden kesitlerin, anıların, hatıraların ve arşivlerin paylaşıldığı forum bölümü...

1983-84 Şampiyonluğumuz

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bugün gittim akyazı taraflarına baya fotoğraf da çektim ama çok basit. zaten yarın bekir paylaşacaktır yeni fotoğrafları ben daha çok çevreyi çektim. yanlız ben en son 2.5 ay önce geçtim alandan ve şimdi geçişimde baya bir değişim vardı. sadece stad da değil dolgu sahası da yol seviyesinin hızasına çıkmış dolgunun içinde yola paralel yeni yol da neredeyse yapılmış. ayrıca stad da yol hızasının üstünde ben fotoğraflardan daha alçak sanıyordum.

beşirli tarafında ki tünelin çıkışı yani viyadüklerin kurulacağı alanda baya temizlenmiş ve kazıklar için demirler örülmeye başlanmış. akyazı tepesine çıkmadım ancak yer mesafesinden bu kadar şey diyebiliyorum ancak çok fazla ilerleme var 2.5 aylık sürede bunu rahat söyleyebilirim..
            Güzel bir espri olarak kabul ediyoruz.''Ben bayağı bir fotoğraf çektim ama yarın bekir fotoğraf yükleyecek zaten'' ne diyelim iyiymiş :-)
            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Dolgu alanının bulundugu yere dalgakıran yapıldı mı

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dolgu alanının bulundugu yere dalgakıran yapıldı mı
                şu anda yok ama proje planında gözüküyor
                Avraam Papadopoulos

Yorum

• Spartak Moskova stadının inşaatinde şöyle bi 3d hazırlamış keşke bizde de buna benzer bişey olsaydı. Müthiş gerçekten her noktasını gezebiliyorsunuz http://otkritiearena.ru/unity2/3D.html

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel bir espri olarak kabul ediyoruz.''Ben bayağı bir fotoğraf çektim ama yarın bekir fotoğraf yükleyecek zaten'' ne diyelim iyiymiş :-)
                    çektiğim fotoğrafların kalitesi düşük ve stadı tepeden görmüyor uzak mesafeden çekilmiş foıtoğraflar. ayrıca şuan makine bende değil alınca çevreyle ilgili çektiğim fotoğrafları yarın koyacağım..

Yorum

• Arkadaşlar, bizim stadın finansmani nasıl oluyor? Tamamen devlet mi karşılıyor yoksa bizde birşey ödüyormuyuz?

Bu konuyu soran çok oluyor. Bende bilmediğim için birşey diyemiyorum. Bu finans konusu hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar bir anlatsın şu işi.

Yorum

• İlk olarak Gundo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar, bizim stadın finansmani nasıl oluyor? Tamamen devlet mi karşılıyor yoksa bizde birşey ödüyormuyuz?

Bu konuyu soran çok oluyor. Bende bilmediğim için birşey diyemiyorum. Bu finans konusu hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar bir anlatsın şu işi.
                        TOKİ karşılıyor karşılığında A.Aker arazisini alacak..

O arazi bu kadar eder mi ? Etmez.. Devlet her ile yaptığı gibi bize de stat yapıyor..

Yorum

• Hersey bitmeden o stada gecimemeli.Hersey bir Tarafsiz uzman heyet ve UEFA/FIFA yetkililer tarafindan OK almadan Avni Akeri birakmamak lazim.Özelikle Cimenlere dikkat edilmeli.Urfa Cimen yüzünden ilk önce Elazig ya yollandi simdi Istanbula gidecekmis.Mersinde Antalyada oynayacakmis maclari cimenler düzelene kadar.Komple ilk yari süre bilirmis diyorlar.Ben Türk yetkililerine güvenmiyorum.Dedim gibi en az 2 heyet OK vermeden Avni Akerden cikilmamali.Sonra o reziligi biz cekeriz birde UEFA/FIFA burda oyniyamasiniz derse al basina derdi.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• yeni fotolari bekliyoruz abi

köseyi yapmaya baslamislar
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vodafone Arena 2. yarı hazır olacakmış. O stad 2. yarıya yetişsin bi daha bu başlığa girmem
                              daha tek tribünün kaba inşaatı bitmemişken ağustosa yeni stadda oynayacağız demşti

sonra çıkıp çatı yapmamayı çatısız açmayı düşünüyoduk vazgeçtik çatıyı yapacağız sekiz aylık gecikme olacak falan demişti
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TOKİ karşılıyor karşılığında A.Aker arazisini alacak..

O arazi bu kadar eder mi ? Etmez.. Devlet her ile yaptığı gibi bize de stat yapıyor..
                                sadece avni akeri almiyolarki

fatih stadini, yavuz selimide

üstüne üstelik denize 0 400 dönüm arazi sahiplenmis oldular dolgu sayesinde
                                bence bu akyazi stadi tokinin tarihindeki en karli is olacak

tabi devlet bütün dolguyu bize devir ederse is degisir
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X