kaç gündür bakmamışım ben, bu ne hız, nazar değmesin. kışa kadar kabasını bitirecekler herhalde, sonrası ince işçilik onlarda böyle çalışırsa iki ay da oralarda geçer, seneye %100 bitecek gibi. bu arada bjk vodafone mudur nedir daha orada işler yavaşlayacak, duracak, para konusunda sıkıntıya girecekler. onlar seneye bile giremez o stada. aldılar paraları, ne borca katkısı oldu ne stada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşaat iyi ilerliyor şüphesiz.
Benim anlamadığım. BJK Vadafone arenada henüz 2 tribünün kaba inşaatı bitmek üzere. Stadın 2. Yarıya yetişeceğini söylüyorlar. Bizim Kaba inşaat 1 aya kalmaz biter. Biz gelecek yıla zor yetişir diyoruz.
Bizim stada göre BJK gelecek yıl sonuna ancak bitirir gibime geliyor...
Bizimkinin inşaat kısmı daha erken biter, yeni sezona herşeyi ile tam olarak hazır olur. Çevre düzenlemesine bişey diyemem ama şu ana kadarki performansı görünce o konuda da çok iyimserim.
Bunlar şu anki gidişata göre yaptığım yorumlardır, öngöremediğimiz ciddi sorunlar olur, süreç aksar, ona bişey diyemeyiz tabi...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElestirmek icin degil sadece gördügümü söylüyorum. Ben loca haric stadi begeniyorum. Yorumlara dikkat etsek iyi olur. Loca ile tribün birlesimi proje resimlerindeki gibi gözükmüyor ama bu daha bitmemis hali ve bitmis halini görmek lazim.
daha sonra yapılan bu makettekine benziyor...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLoca tribün birleşimi bundan çok...
+Dış kaplama böyle olacaksa (komple beyaz) sıkıntı ...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElestirmek icin degil sadece gördügümü söylüyorum. Ben loca haric stadi begeniyorum. Yorumlara dikkat etsek iyi olur. Loca ile tribün birlesimi proje resimlerindeki gibi gözükmüyor ama bu daha bitmemis hali ve bitmis halini görmek lazim.
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 30.08.2014, 23:41.
Yorum
-
İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO nasıl bir makettir abi yav .s.ss.s.s
+Dış kaplama böyle olacaksa (komple beyaz) sıkıntı ...
Ama komple beyaz olacak, ona yapacak bişey yok
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bence orayı kastetmiyor Fatih, loca-tribün geçişindeki o çapraz kesmeyi diyor...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLoca tribün birleşimi bundan çok...
En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 30.08.2014, 23:49.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yanlış anladım o zaman
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlsun derdimi anlamaya calistin yeterli
Yorum
-
Benim bahsettiğim yamukluk şu;
Tam düz bi şekilde aşağı inmiyor gibi, makette ve örnek fotoğraflarda orası dümdüz ve tek hat gibi.
Bi biçimsiz oldu sanki şu haliyle oralar. Ya da bana öyle geliyordur belki.
edit:
En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 31.08.2014, 00:10.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum