Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaç gündür bakmamışım ben, bu ne hız, nazar değmesin. kışa kadar kabasını bitirecekler herhalde, sonrası ince işçilik onlarda böyle çalışırsa iki ay da oralarda geçer, seneye %100 bitecek gibi. bu arada bjk vodafone mudur nedir daha orada işler yavaşlayacak, duracak, para konusunda sıkıntıya girecekler. onlar seneye bile giremez o stada. aldılar paraları, ne borca katkısı oldu ne stada.

Yorum

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnşaat iyi ilerliyor şüphesiz.
      Benim anlamadığım. BJK Vadafone arenada henüz 2 tribünün kaba inşaatı bitmek üzere. Stadın 2. Yarıya yetişeceğini söylüyorlar. Bizim Kaba inşaat 1 aya kalmaz biter. Biz gelecek yıla zor yetişir diyoruz.
      Bizim stada göre BJK gelecek yıl sonuna ancak bitirir gibime geliyor...
      Beşiktaş'ın projesi ilk başladığında bu ay (yani şu içinde bulunduğumuz ağustos ayı) stadın hazır olacağı söylenmişti. Sonra ekim dendi, sonra ikinci yarı dendi, en son da Fikret Orman yeni stadımıza şampiyon olarak dönmek Süleyman Seba'ya vereceğimiz en büyük hediye olacaktır dedi. Yani ilk defa gerçekçi bir hedef koydu. Bu stad en iyi ihtimalle 2015-16 sezonuna yetişir, o da paldır küldür olur yani, zemin tam hazır olmaz vb.

Bizimkinin inşaat kısmı daha erken biter, yeni sezona herşeyi ile tam olarak hazır olur. Çevre düzenlemesine bişey diyemem ama şu ana kadarki performansı görünce o konuda da çok iyimserim.

Bunlar şu anki gidişata göre yaptığım yorumlardır, öngöremediğimiz ciddi sorunlar olur, süreç aksar, ona bişey diyemeyiz tabi...

Yorum

• Yamuk olan yer neresi arkadaşlar, tam olarak söylerseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz...

Yorum

• Guzel stad olacak ins. Ancak sampiyon oldugumuz sene avniakerde bile bosluklar oldu hep bu stadi nasil dolduracagiz.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elestirmek icin degil sadece gördügümü söylüyorum. Ben loca haric stadi begeniyorum. Yorumlara dikkat etsek iyi olur. Loca ile tribün birlesimi proje resimlerindeki gibi gözükmüyor ama bu daha bitmemis hali ve bitmis halini görmek lazim.
            Loca tribün birleşimi bundan çok...

daha sonra yapılan bu makettekine benziyor...

Yorum

• Merdivenleri açısı sıkıntılı.
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O nasıl bir makettir abi yav .s.ss.s.s
                +Dış kaplama böyle olacaksa (komple beyaz) sıkıntı ...

Yorum

Elestirmek icin degil sadece gördügümü söylüyorum. Ben loca haric stadi begeniyorum. Yorumlara dikkat etsek iyi olur. Loca ile tribün birlesimi proje resimlerindeki gibi gözükmüyor ama bu daha bitmemis hali ve bitmis halini görmek lazim.
                  Mustafa Calik arkadaşın dediği kısım burası haklıda . Ama orası hatadan kaynaklı bir durum değil yükseklik farkı var orada ve diğer tarafta. Loca tarafı biraz daha yüksek.
                  En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 30.08.2014, 23:41.

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O nasıl bir makettir abi yav .s.ss.s.s
                    +Dış kaplama böyle olacaksa (komple beyaz) sıkıntı ...
                    Dış kaplama membran olacak, maketteki malzeme değil tabii ki.

Ama komple beyaz olacak, ona yapacak bişey yok

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mustafa çelik arkadaşın dediği kısım burası haklıda . Ama orası hatadan kaynaklı bir durum değil yükseklik farkı var orada ve diğer tarafta. Loca tarafı biraz daha yüksek.
                      Mustafa Hocam mesajlarını takip et da, ne demek istediğini anlamaya çalışıyoruz burda

Bence orayı kastetmiyor Fatih, loca-tribün geçişindeki o çapraz kesmeyi diyor...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tamam simdi anlasildi tesekkürler ögrenmek istedigim buydu ben ilk resime göre yapiliyor diye biliyordum ve yapilan loca tribün birlesimi ikinci resime benziyor.
                        En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 30.08.2014, 23:49.

Yorum

• Ben yanlış anladım o zaman

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben yanlış anladım o zaman
                            Olsun derdimi anlamaya calistin yeterli

Yorum

Olsun derdimi anlamaya calistin yeterli

Yorum

• Benim bahsettiğim yamukluk şu;

Tam düz bi şekilde aşağı inmiyor gibi, makette ve örnek fotoğraflarda orası dümdüz ve tek hat gibi.

Bi biçimsiz oldu sanki şu haliyle oralar. Ya da bana öyle geliyordur belki.

edit:

En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 31.08.2014, 00:10.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X