bizim sembolümüz hamsi kanaryadan daha iyidir hem bunda gocunucak birşey yok diğer adımız fırtına ama bizi simgeliyen figür yani sembolümüz hamsi bence çok güzel.
valla konuya yazmadan önce çok aradım ama bulamadım sayılardan sonra hep kesilmiş görüntü diğer görüntülere geçilmiş. ancak kesinlikle var böyle bi efekti hawks'ın NBA izleyenler bilir. veya yakınlarınızda nba2k14 oyunu olan varsa ordan da bakabilirler.
disko ve benzeri mekanlarda kullanılan benim gibi ışık tasarımcısı olan bir çok kişinin konserlerde insanları coşturmak için kullandıkları flashor dediğimiz ışıklar mevcut ... tabi bu ışıklar karanlık veya loş ortamlarda daha çok etkili olmaktalar ... ancak çok daha güçlüsü de bulunmakta ve sahanın 4 tarafında olucak şekilde kullanılırsa çok güzel bir görüntü elde edile bilir. ancak bunun etkili kulanımıda müzik ve sesin uyumu ile olacaktır. bununda içinde que masa dediğimiz ışık ve ses masaları bulunmakta bu masalarda ışık ve ses aynı anda programlana bilmekte ve ses istenilen kanaldan geçerken ışıkda devreye girmekte ... bu şekilde kullanılar bilirse mükemmel sonuçlar alınır. örneğin 10 saniyelik bir müzikde ortalama olarak 4x20 çakar ile gerçekten mükemmel bir görüntü elde edile bilir ... eğer önümüzdeki günlerde fırsatım olursa size bununla ilgili bir görselde hazırlaya bilirim ... yönetime sunma konusunda da elimizde somut bir şey olmuş olur ...
Bu projeyi hazırlayıp yönetime sunarsak ciddi bir iş yapmış oluruz.
Bekliyoruz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Dünkü maçı doldurmayan taraftar için cok bile bu stad ayıptır başkan yerinde olsam avrupa maçlarını istanbul olimpiyatta oynarım her maç full olur.. taraftar olmayınca macta tatsız oluyor.
Evet yanılmadım,hamsi fetişisti arkadaşlar hemen devreye girmişler ve o fırtına figürleri çizdiğini iddia eden arkadaş,o şablonu bir A4 kağıda dök ve sokaktaki rast gele 10 kişiye bir sor bakalım bu nedir diye,alacağın cevapları gerçekten çok merak ediyorum.Neyse arkadaşlar hepinizin görüşlerine yinede saygım var ama bence trabzonsporun simgesi bir çok taraftarımız ve benim için kaplandır ve bunun iyice yerleşmesi için ben ve bu görüşteki arkadaşlar elimizden geleni yapacağız.
Yorum