Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tek renk bordo candır.
    ancak kaliteli canlı renk olacak. mat-sönük değil. şuan avni akerdeki solmuş bordo yanıltmasın insanı. koyu ve canlı bir bordo çok şık durur.

tek renk bordo olmayacaksa tek renk mavi de olur. ancak stamford bridge ve veltins arenadaki mavi gibi olacak. turkuaza çalan açık mavi stat için yumuşak kaçıyor.

Yorum

• tek renk buz mavisi. maratonun üstüne "karadeniz" altına "fırtınası". kale arkaları "efsane" , "ihtilal" vs . yazılar bordo.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koltuklar tek renk ve Trabzonspor'un AÇIK MAVİsi olmalı.

Çift ve karışık renk berbat görünüyor. Hiç modern değil.

Aynı şekilde Bordo-kırmızı koltuk renkleri gerçekten sıktı. Çok klasik bir renk oldu. Yeni bir stat yeni bir renk olmalı. Bordo rengi dış kaplamada detay olarak kullanılmalı.

Mavi, stadı daha geniş gösterecektir. Eğer koltuklara herhangi bir yazı işlenecekse bunun tüm yarı tribünü kaplar şekilde olmaması gerek. Hiç hoş görünmüyor.

Dar alanda yazı olmalı.

Çift renk kullanılırsa koltuklarda tam bir fiyasko olur.

Bordo ve Turuncu kombinasyonu nasıl olur

Rengi sevdiğini biliyorum

Ben Roma'nın renk kombinasyonlarını çocukluğumdan beri etkileyici buluyorum.

Bordo tonuna Turuncuyu da çok yakışıklı buluyorum. He kulüple alakasız o ayrı.

Mesela geçen sene ki antrenman t-shirtlerimizdeki kombinasyon müthişti bence.

Tribünde bordo yanına turuncu işlemeler de fena durmaz gibi geliyor ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Bize soracaklarını mı düşünüyorsunuz?
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Koltuklar tek renk ve Trabzonspor'un AÇIK MAVİsi olmalı.
            Çift ve karışık renk berbat görünüyor. Hiç modern değil.
            Aynı şekilde Bordo-kırmızı koltuk renkleri gerçekten sıktı. Çok klasik bir renk oldu. Yeni bir stat yeni bir renk olmalı. Bordo rengi dış kaplamada detay olarak kullanılmalı.
            Mavi, stadı daha geniş gösterecektir. Eğer koltuklara herhangi bir yazı işlenecekse bunun tüm yarı tribünü kaplar şekilde olmaması gerek. Hiç hoş görünmüyor.
            Dar alanda yazı olmalı.
            Çift renk kullanılırsa koltuklarda tam bir fiyasko olur.
            katılıyorum, merdivenlerde bordoya boyanabilir ama çok göze batmayacak şekilde.
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Açık mavi çabuk kirlenir, eski köye yeni adet getirmenin manası yok hem. Bencede bordo olmalı.

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• dün stadı canlı görebildim pek ihtişamlıydı..
                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• san mames bir stadin ic dizayni nasil olur örnegidir

direk kopyalansin

bi tik daha koyu olabilirde
                  saha kenarlarida böyle olmali , ya yesil yada mavi
                  kirmizi oldumu kosu pisti effekti oluyor
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 03:55.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    san mames bir stadin ic dizayni nasil olur örnegidir

direk kopyalansin
                    San Mames dünya üzerindeki en iyi futbol stadyumu.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ..............
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bordo koltuklar ayrı bir boğucu hava katıyor stadyumlara.Çok heybetli göstereceğini düşünüyorum.Ayrıca mavi rengin insanı sakinleştirici özelliği olduğunu okumuştum bir yerde,stadyumda sakinleşmememiz lazım

Yorum

• Koltuk rengi kesinlikle tek renk olmalı. Ana renk olarak düşünüp mavi ve kırmızıyı ele alınca ikisi de olabilir ancak kırmızı daha iyi olur. Ben de mavi rengin sakinlik, soğukluk kattığı görüşündeyim...

Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Re: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bordo koltuklar ayrı bir boğucu hava katıyor stadyumlara.Çok heybetli göstereceğini düşünüyorum.Ayrıca mavi rengin insanı sakinleştirici özelliği olduğunu okumuştum bir yerde,stadyumda sakinleşmememiz lazım
                            Eldurdun beni
                            sakin olun...

Yorum

• Re: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              San Mames dünya üzerindeki en iyi futbol stadyumu.
                              Emirates. Tt arena gibi benzerlerine nasil fark atmis. Her detayi dusunulmud bogucu şık vs.vs
                              sakin olun...

Yorum

• san mamesde extradan dikkat cekmek isterim
                                ici protokol tribününü saymassagik bizim stada benziyor
                                1.kat daha yatay, 2.kat dikey, 4 ambulans girisi,
                                onlarin loca altinda ekstra 1.kata giris yeri varken bizim localarla giris ayni yerde
                                yani stad icine bu dizayn potföy unu uygularsagik buna benzer bi stadimiz olacak
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X