Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşiktaş stadında çalışan gruplardan bazıları hafta sonu izin yapıyormuş bazılar hafta içi 5 6 gibi paydos yapıyormuş. bunların acelesi yok muydu nasıl bu kadar rahatlar bizimkiler hiç kesmediler sanırım yağmur kar vız geliyor. bayrama bırakacaklar mı acaba ?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iste cok güzel anlattin

belki 1. katin yatay oldugunu ekleseydin neden daha enli ve boylu oldugu daha kolay anlasilir

diger siklarada katiliyoum
      Evet ilk katın yatay olması da eni boyu arttıran başka bir etken, katılıyorum

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beşiktaş stadında çalışan gruplardan bazıları hafta sonu izin yapıyormuş bazılar hafta içi 5 6 gibi paydos yapıyormuş. bunların acelesi yok muydu nasıl bu kadar rahatlar bizimkiler hiç kesmediler sanırım yağmur kar vız geliyor. bayrama bırakacaklar mı acaba ?
        O stad nisan 2015'e de zor biter, 2015-2016 sezonuna yetişirse iyi...

Yorum

• Bjk statında kaynak sorunu varmış. Kulüp 75milyon usd kaynak arıyor bankalardan ,stat inşaatı ve transfer için.zaten inşaat çok yavaşladı.güya 2015 nisanda bitecekmiş.

Yorum

• beşiktaşın stadı ne zaman bitecek anlamadım önce 30 ağustos dediler sonra ocak dediler şimdide nisanmı diyorlar herhalde onlarda bizim gibi ancak bidaki yaz biter.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun...
            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• beni rahatsiz eden bu localarin bukadar cok gözükmesi, tt arenadaki gibi filan olsaydi keske. Ne gerek vardi 2 kat locaya onu anlamadim
              En son yatara tarafından düzenlendi; 12.06.2014, 14:04.

Yorum

• Bu stad nasip dolaca cok merak ediyorum. 20 bin kişilik stadta 5 bin kişi nasil gozukuyordu. Şimdi 40 bin kişilik stadta hemde daginik vaziyette nasil gorunur. Loca olsa ne olur olmasa ne olur
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olsun. Önemli olan görüntü. Hem Trabzon'a deplasman yapılmıyor ki çok fazla. Full dolduran bi 3 bizanslı vardı o da yasak.

Böyle olursa yol tarafı kale arkasındaki taraftarın stadla bağlantısı daha çok olur.
                  Eskişehir taraftarıda bizim gibi istanbul kulüpleri için bizanslılar diyor

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu stad nasip dolaca cok merak ediyorum. 20 bin kişilik stadta 5 bin kişi nasil gozukuyordu. Şimdi 40 bin kişilik stadta hemde daginik vaziyette nasil gorunur. Loca olsa ne olur olmasa ne olur
                    Sence Trabzonspora kaç kişilik stad yakışırdı mesela ?

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eskişehir taraftarıda bizim gibi istanbul kulüpleri için bizanslılar diyor
                      Evet onlar sivas gibi değiller. Hatta şikeyi kabul edip yapanlara tazminat davası açmaları gerektiğini konuşuyorlar.
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet onlar sivas gibi değiller. Hatta şikeyi kabul edip yapanlara tazminat davası açmaları gerektiğini konuşuyorlar.
                        Aynen, Eskişehirli bi arkadaşım var samimi olduğum, yani o da aynı şekilde diyor. S onuçta taraftarın elinden bişey gelmezdi (şikeyi engelleme adına)

Yorum

Bu stad nasip dolaca cok merak ediyorum. 20 bin kişilik stadta 5 bin kişi nasil gozukuyordu. Şimdi 40 bin kişilik stadta hemde daginik vaziyette nasil gorunur. Loca olsa ne olur olmasa ne olur
                          Biz yazmaktan bıktık ama millet aynı lafları söylemekten bıkmadı. inadına mı yapıyorsunuz ? ne demek nasıl dolduracak ? insanlar modern bir stadyumda maç izleyecek. hatta dolmasın ne olacak ?

Burada önemli olan Trabzon'da modern bir stadyumun olmasıdır. Geç kalınmış bir proje hayata geçiyor. yeni stadyum uluslararası organizasyonlar içinde kullanılacak.

Artık bu ''stadyum nasıl dolacak'' lafını kimse burada yazmasın, iğrenç oluyor. Ben utanıyorum.. Bu kadar sığ düşünen bir taraftar topluluğu olamaz.

Bu arada sahada başarılı olursan 40 bin değil, 60 bin kişilik stadyumda dolar.
                          En son Sacit tarafından düzenlendi; 12.06.2014, 14:52.

Yorum

Sağlam , mücadeleci topçuların, kısaca şampiyonluğa oynayan bi kadron olsun o stad yetmez bile..

Yorum

• Trabzonun resmi nüfusu 758.237 olarak geçiyor bu kadar insan arasından 40 bin kişilik stad dolmuyorsa Trabzonluların Trabzonspor sevgisini sorgulamak gerek arkadaşlar.

Yorum

• yaşam merkezi

İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonun resmi nüfusu 758.237 olarak geçiyor bu kadar insan arasından 40 bin kişilik stad dolmuyorsa Trabzonluların Trabzonspor sevgisini sorgulamak gerek arkadaşlar.
                                sadece stad olarak kalırsa burası pek giden olmaz,Akyazının bir cazibe merkezi haline gelmesi şart
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X